Цитирай Първоначално написано от cr0s
Хаха мисля, че би трябвало тези да са у затвора! Този дуртак сигурно я привлича, защото има повече пари. Сигурно пич ти си сто пъти по хубав от ония с "малката пишка" тъй, че зарежи я тая и просто и намекни "ей девственицо"
Спри да мислиш, че всичко е въпрос на пари!
На много момичета им е писнало от тъпите тинейджърски истории съпътстващи всяко момче до 22 годишна възраст горе долу, затова част от момичетата търсят по-зрели хора. Хора от които могат да се учат, да взимат пример, хора с които да се чувстват спокойни и , с които да си споделят проблемите без да слушат от отсрещната страна неща от типа на изтискай ми пъпката или чу ли как се изпърдях....
Аз почти винаги съм ходила с по-малки от мен и все се чудя защо. Може би ми е по-забавно с тях, но като порастнах малко повече и се зачудих за какво са ми били тези бебешки истории.
Е 2 пъти ходих и с по големи от мен. Единия с 1 година, а другият с 3...бяха много свестни хора, но след 8/9 месеца просто всичко се изпаряваше от моя страна.
Със сегашното си гадже се чувствам за първи път перфектно, щастлива и истински обичана. Нищо, че е по-малък от мен. Това не би ми попречило да го обичам. Навремето беше много тъпичък, но сега слава богу бавно се превръща в човек.