.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Трайно изправяне

Имам няколко въпроса за трайното изправяне.

- След изправянето има ли нужда прическата да се дооформя с преса?
    - Кое е по-вредно: всекидневното изправяне или трайното?
    - Подходящо ли е за къса коса /френско каре/
    - Някакви ориентировъчни цени?

Благодаря предварително.

Знам, че има доста теми за трайното изправяне, ползвах търсачка, но не ми помогна особено.

Трайното изправяне е едно от най-вредните неща,които можеш да си причиниш.Използват се подобни препарати като тези при къдренето следователно сама можеш да си направиш изводите,че това е адски много химия и уврежда и натоварва структурата на косъма. За цената ще те излъжа,защотото в различните студия за красота се предлагат различни цени... от 40 нагоре.Издържа от 3 до 5 месеца,но адски много зависи от това каква е структурата на косата ти.Моят съвет е,че ако наистина си решила да си направиш такова трайно изправяне,трябва да изчакаш поне един месец,а през този месец максимално да заздравиш косата си.Що се отнася до това с какво трябва да се къпеш,ами все едно,можеш да използваш това,което си ползвала до момента,независимо дали оставяш косата да съхне сама или я подсушаваш със сешоар,тя си застава права.Определено е подходяща за френско каре,но ако имаш възможност и умения,да изправяш косата си със сешоар,това е метода чрез който ще й причиниш най-малко поражения.

Междудругото моя фризьор,с който сме близки,категорично отказа да ми направи подобно нещо на косата,защото и аз бях запалена.

Освен това,ако косата ти расте бързо и се къдри от самия корен,няма огромен смисъл да го правиш това нещо.

Съгласна съм с NoShTnO_iZkUsHeNiE. Недей да се изправяш трайно. По - добре с преса, отколкото по този начин.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Всъщност косата ми е почти права, начупва се към края, но трябва да я изправям всеки ден заради прическата ми
    Попринцип правя маски, ползвам кристали и една антитермална течност, но няма ефект и пак е накъсана, а имам приятелки, които са се изправяли трайно и косата им е .
    Офф искам права коса, мамка му!
    Ще чакам и други мнения

Не мога да ти отговоря на въпросите, но знам, че трайното изправяне е сташно вредно.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Трайното изправяне е нещо ужасно.. представи си..колко е химия е за да накара косъма ти да издържа в едно положение 3-5 месеца?! чела съм, че след това е почти невъзможно да я оправиш..
    по-добре се ипзравяй всеки ден,слагай лак,вакса..каквото искаш, но не трайно изправяне..
    явно не си чела много за това изправяне, защото само от мненията в интернет можеш да се откажеш категорично.
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

по-добре си изправяй косата всеки ден с преса,от колкото тфа ..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Всъщност четох из нета, доста мнения бяха отрицателни, но всички мои познати, които са се изправяли трайно имат хубави коси..
    Доста се колебая..

Град
    [На Метри От Земята]
    Това е много вредно за косата..
    Просто аз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си