.
Затворена тема
Страница 11 от 66 ПървиПърви ... 7891011121314152161 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 1636
    искам само да попитам за 90 дневната ..
    болна съм ,, не е нищо сериозно само кашлям ..
    имам един сироп трябва да го пия , нали няя се развали режима от него ?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    искам само да попитам за 90 дневната ..
    болна съм ,, не е нищо сериозно само кашлям ..
    имам един сироп трябва да го пия , нали няя се развали режима от него ?
    Не, няма да попречи, но по-добре си вземи витамини да пиеш, защото диетите така или иначе не се отразяват добре на имунитета.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^ Пети ден съм на 90дневната, не спортувам, ходя пеша единствено и съм свалила 2 килограма и 1 см от бедрата.
    ти колко килограма беше като я започна ?
    От много
    66

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям
    Правила ли си си хормонални изследвания? Както и за щитовидната жлеза?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Ще ида другата седмица на диетолог и ще видим кво ще правя,щото си ям както си е диетата и не свалям,може и някъв проблем да имам,затова да не свалям
    Правила ли си си хормонални изследвания? Както и за щитовидната жлеза?
    Еми преди 2г. и половина си правих хормонални,и едните не помна кои бяха завишени на 120 а другите бяха в норма,ама личния лекар не иска да ми пусне изследвания,вика ми че нямало нужда,и че ако искам да отслабна да ида на диетолог и ще си плащам и тва беше

Мега фен
    Град
    София
    Не знам дали личният лекар може да праща на изследвания на хормони. Искайте си направления за ендокринолог. Ще му разкажете, че не можете да сваляте/ качвате много и рязко. Сигурно ще питат за наследствени болести- диабети, щитовидни жлези и аз не знам какво, но това е лекарят, който ще знае на какви изследвания да праща.

Град
    Пловдив
    Не знам дали личният лекар може да праща на изследвания на хормони. Искайте си направления за ендокринолог. Ще му разкажете, че не можете да сваляте/ качвате много и рязко. Сигурно ще питат за наследствени болести- диабети, щитовидни жлези и аз не знам какво, но това е лекарят, който ще знае на какви изследвания да праща.
    Ми не ми е удобно пак да ходя при личния,щото миналия път като му казах и той едно такова все едно ми се присмива,и ми стана гадно и повече не настоявах за нищо

Град
    Горна Оряховица
    Loshotia, има страшно много хора с опасни заболявания, които се нуждаят от редовни прегледи, а направленията на личните лекари са твърде малко. Може да звучи малко гадно, но надали много лекари ще си "хабят" направленията заради някое момиче, което се оплаква, че не може да отслабне. Да, разбирам, че има хора, при които причината е в някаква болест, но те са твърде малко в сравнение с тези, които просто не се хранят правилно. Замислете се - вие ако сте лекари, дали ще предпочетете да дадете направление за профилактичен преглед при специалист на възрастен човек с хипертония/диабет и т. н. или на младо момиче, което предполага, че може би има проблем с хормоните, защото не може да отслабне? Така че ми се струва логично ако наистина смятате, че имате проблем, да отидете на диетолог и да си платите за каквито изследвания трябват. И пак повтарям, тези хормонални дисбаланси наистина са редки като цяло и обикновено не в тях е проблемът.

Мега фен
    Град
    София
    Охххх да не отваряме темата за направленията и възрастните пациенти Много се ядосвам.

Добре, че не са много скъпи изследванията на някои хормони. Не мога да ви кажа кои хормони са свързани с качването, но цени могат да се видят в сайта на Цибалаб.

титинка, тази лекарка няма право да ти се присмива и ти си си напълно в правото да си искаш направление. Имаш право по 1 или 2 на месец. Ако не става, 20лв е преглед без направление при ендокринолог. Ако ходиш при някое по- голямо име, до 45-50лв.

Еdit: Сиси, ще си позволя да не се съглася с последното изречение от твоя пост. Не забелязваш ли колко извънредно дебели момичета има по улиците? Така с храна не може да се напълнее.

Град
    Горна Оряховица
    Ти може и да не искаш да се съгласиш, но аз не говоря наизуст. Интересувам се много от хранене, спорт и заболявания - и като цяло, и поотделно. По-често се случва да е обратното - хормоламен дисбаланс, причинен от наднормено тегло. Само с храна доста неща се постигат Направо останах изумена от нещо, което гледах наскоро В Тази сутрин гостуваха едни мъже от клиника тип "дебелариум", които отслабваха - и тримата бяха тръгнали от 300+ кг. Водещата ги пита дали са си правили изследвания, за да установят от какво са напълняли толкова. Единият разказа, как се е заразил с хепатит (много неприятно ), но другият каза "Ами от какво съм напълнял, от ядене и от пиене" и аз направооо Колко трябва да изядеш и изпиеш, за да станеш 300 кг???

Мега фен
    Град
    София
    И аз не говоря наизуст Се тая- факт е, че свръх теглото е сигнал за нещо ненаред в здравето

Град
    Горна Оряховица
    Да, или сигнал, или причина Каквото и да си говорим, нищо не пречи човек да си направи изследвания, даже трябва да се правят профилактични от време на време. Но имаме право (и задължение) да си правим всяка година кардиограма и кръвно изследване, от там нанатък започва забавлението с направленията... и на мен не ми се говори

Град
    Пловдив
    мисля,че моя лекар не беше справедлив с мене,щото щом като съм решила,че трябва да ми пусне изследвания,значи имам причина,а той най-нахално ми отказа

Мега фен
    Град
    София
    мисля,че моя лекар не беше справедлив с мене,щото щом като съм решила,че трябва да ми пусне изследвания,значи имам причина,а той най-нахално ми отказа
    Еми значи отиваш и правиш сама, без направление изследвания за инсулин и глюкагон. Ще ти пише референтните стойности отстрани и ако са под или над нормата, отиваш при тъпото джипи и й го завираш там, където слънце не огравя

Град
    Пловдив
    Еми значи отиваш и правиш сама, без направление изследвания за инсулин и глюкагон. Ще ти пише референтните стойности отстрани и ако са под или над нормата, отиваш при тъпото джипи и й го завираш там, където слънце не огравя
    А колко струват тея изследвания?

Мега фен
    Град
    София
    Общо към 30лв трябва да ти излезат. Но това е без направление. Ако отидеш с направление от личен лекар при ендокринолог и той ти даде направление за изследвания, сигурно по- малко ще излезат. Но ако си правиш, си ги прави в нещо от сорта на Цибалаб

Днес сутринта се претеглих 57.800 съм сега ще си правя упражненията
    и имам чувството ,че корема ми е намалял наистина ис е стяга! Петък като се претеглих бях 58.500

Град
    Пловдив
    Общо към 30лв трябва да ти излезат. Но това е без направление. Ако отидеш с направление от личен лекар при ендокринолог и той ти даде направление за изследвания, сигурно по- малко ще излезат. Но ако си правиш, си ги прави в нещо от сорта на Цибалаб
    Добре,мерси много

Мега фен
    Град
    София
    и имам чувството ,че корема ми е намалял наистина ис е стяга! Петък като се претеглих бях 58.500
    Поздравления и от мен!

Аз си продължавам диетата и се чувствам много добре. Днес мисля да си купя ябълков оцет на капсули и да ги комбинирам с диетата. Спорт ще започна като отслабна, за да се стегна.

Супер фен
    Какви упражнения правиш?

Мойта диета отиде на кино .. :Д
    Въглехидратния ден се прецаках, дойдоха гости, донесоха две торти, шоколади .. рожден ден имаше, глупост ииии .. :Х:Х
    Пфуу, сигурно и съм надебеляла :Д
    Няма, аз пак ше си я почна диетата .. само да се изядат гадните вкусни торти и почвам :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Какви упражнения правиш?

http://vbox7.com/play:a10884b6

Само да кажа ,че днес на обяд се издъних изядох една пържола и пържени картофки мамка мууу подлъгаха ме нашите
    всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ? !

Град
    Пловдив
    ^продължавай си я

добре а днес нямад а ям нищо повече за да компенсирам то толкова ядох.. ужас
    ами то така с тия диети не яем не ядем и накрая се натъпкваме аз направих сега още 15-20 мин упражнения днес преди това 25 още
    абе ще отслабна и ще се стегна утре ще си взема и въженце за скачане!Няма да се откажа , по голям инат съм от тая диета и тия килограми сега съм 58.900 пак ще върна 57.800 от тая сутрин почти килограм неща съм изяла и то и вода... ужас но пак ще ги върнаа!

Само да кажа ,че днес на обяд се издъних изядох една пържола и пържени картофки мамка мууу подлъгаха ме нашите
    всички са седнали на масата и аз само на салата ... нямаше как ... издъних се но не се предавам я кажете от утр на ново ли да я п0чна или да продължа утре на картофи ?
    Спокойно и аз 90 дневната я нарушавам леко, но съм свалила Продължавам я и ще видя какво ще правя на 4 април, че имам рожден ден и ми е плодовия ден тогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си