- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
^Колко време вече я спазваш и колко кг си свалила?Първоначално написано от emin3mchet0
Не ви ли става лошо от тия диети?
Аз примерно много отмалявам.. и ми влия много и на настроението, ставам раздразнителна![]()
Напълно нормално е да ти става лошо ако си правил/а диета тип Боряна, Ивана и да не забравим Петкана. Псевдодиети от този път наистина са най- бързият път да си докараш някой красив гастрит или защо не язва.
Добрите диети, съставени от диетолози
1. Не те оставят гладен
2. Балансирани са( дават ти гаранция, че няма да се запечеш или да припаднеш в някой автобус)
3. Не обещават да свалиш 10 килограма за 4-5 дни
4. Предлагат захранване, за да не качиш двукратно или трикратно килограмите след като един път си ги свалил/а.
Изчетох цялата тема и много се мотивирах.Направих си рег и сега мисля да се включа към вас.
Искам и ТРЯБВА да сваля от 7 до 10 килограма.Макар че на всеки един свален килограм,ще се радвам!
От утре започвам 90 дневната диета.Ще тичам,ще скачам на въже и ще въртя обръчи.Смятам да правя и коремни преси,но като за начало ще започна с 20,защото..абе,положението е трагично.![]()
А идва лято.Не мога да си се представя в бански.Ужас!
Имам си и корем,и крака.. и дупе.Ако не сваля толкова много килограми,искам поне да се стегна,защото съм много отпусната.
Фитнеса отпада поради ред причини,които няма да споменявам.
Това е..Навита съм!
Смятате ли,че ако спазвам написаното ще постигна желания резултат?
И още един въпрос:Аз и сега си имам стрии,ама ако сваля мисля,че ще станат повече.Искам от сега да се пазя и да се мажа с нещо.Тъй като знам,че повечето кремове са боклуци,а чувам,че свинската мас работела...Дали да не пробвам?И ще има ли ефект?И от къде да се сдобия с такова чудо.Знам,че е гадно,ноо... щом като няма друг избор.
Това е.![]()
Рзбира се, че ще успееш, особено ако спазваш всичко стриктно. А това за стриите не мога да типомогна, но съм чувала, че и утайката от кафе полага. Но не съм сигурна за стрии ли беше или за целулит.Първоначално написано от Colouring
Айде успех на всички.
Свинска мас има сега по магазините,покрай наближаващия празник![]()
Моята приятелка е свършила диетата и е свалила 4 кг.,тя е слаба по-принцип де,но пак има някаква разлика...аз тези 2 дни ям страшно много,направо не мога да се контролирам,но след тази седмица пак започвам
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ААААААА, днеска си взех един син панталон и размера е М !!! :Д
Т'ва е нек'во супер тъпо за някои да се радвам, че панталона ми е М, ама за мен си е ебати постижението :Д![]()
Пфуууу, колко съм щастлива :Д
А преди 2 седмици си взех дънки и те бяха 39 номер, а по принцип бях 40 ^^
T'ва е като подарък за Коледа![]()
^^
В понеделник пак си почвам диетата и дано да сваля още сантиметри ^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Здравейте момичета!
Искам да попитам коя диета според вас е по добра: тази на Боряна или другата 6-дневна диета. И може ли докато ги спазвам, да спазвам и лунната. В смисъл ако спазвам диетата на Боряна въъв вторник трябва да ям зеленчуци, но тъй като има пънолуние може ли да не ям нищо, а на следващия ден да си продължа направо с картофите.
Благодаря ви!
за стриите нз. А за останалото движенито му е майката.Успех миличка !Първоначално написано от Colouring
![]()
прави я аз я правя сега успех!Първоначално написано от sladki64e
Colouring, успех с диетата! Убедена съм, че комбинирана със спорт, ще даде по- големи резултати. Не се плаши ако имаш задържане- нормално е. Съветвам те в началото да си свалиш мерките и да ги запишеш на едно листче и на всяка седмица да ги коригираш- много е мотивиращо.
Смирнофф, поздравления за панталонките.![]()
1ви успешен ден от 90 дневната остават още 89![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
хахахаха супер ! утре е вторият !Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
За Белтъчния ден става ли плодово мляко Данон "Баланс",с вкус на ягода?Онези упражнения смятам и аз да почна,но ако имам време ще ги правя(значи сигурно почти всеки ден).Аз имам въже-ще скачам.![]()
Ако има захар- неПървоначално написано от MichellePhan
Аз от 05.04.2010г. почвам 90-дневната диета
Ами през диетата на Боряна?Първоначално написано от Loshotia
titinkaa защо точно тогава?![]()
За никоя не става.Първоначално написано от MichellePhan
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^ в никоя диета( освен през въглехидратния ден на 90дневната) не може да се приема захар
а титинка тогава предполагам, защото е след Великден![]()
Еми щото сега съм на тая 6 дневната диета и последен ден ми е в сряда,а от четвъртък до неделя ще си почина от диети и Великден да мине в неделя и от понеделник почвам,ще ям квото ям по празника,и от понеделник се спирам![]()
http://fene4ek.net/uploads/posts/1189840028_1_8.jpg - стимула миии:P
и още един
http://geniusbeauty.com/wp-content/u...ias-secret.jpg
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тия първите крака са супер кльощави.Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Иначе тялото на Миранда е супер.