.
Затворена тема
Страница 13 от 66 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 1636

Град
    Пазарджик
    Кофеина помага за разграждането на мазнините.А тия от снимките трудно ще ги стигнете...а и да ги стигнете няма да се задържите дълго.
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Айде и аз с вас. Реших, че искам да позаслабна за лятото, - 5 кила ми е целта, - 10 е дрийм гоул Режимът е: всеки ден 1 час плуване или тичане; за закуска- плодове, за обяд- варива, междинно- кисело мляко, за вечеря- месо и салата. Калории не ми се броят, просто ще ставам от масата заситена, а не преситена както съм свикнала
    Днес всъщност се хранех точно така и сега ми се е дояло сладичкоо... ама няма- лягам си :P
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

57.400 от снощни 58.900 то е било водата и храната дето вчера си позволих ама днеска картофиии

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    На мен днес ми е бобов ден.Закусвах с круша,ама незнам как да си разпределя другите хранения.От 12 съм на даскало до 7 после фитнес до 8 и след туй няма как да ям.Мисля за даскало да си взема една ябълка...незнам дали е мн правилно,но нямам друг избор.. тъпо даскало разваля всичко...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Горна Оряховица
    Можеш да си носиш нещо в пластмасова кутия и да си си изядеш на училище, например ориз със зеленчуци. Хората като ходят на работа, да не би да не ядат? Училището не ти е виновно, от теб зависи да си нагодиш нещата.

Мега фен
    Град
    София
    ^Така е. Плюс това е много по- вкусно ако си готви и носиш, отколкото нещата, които се продават по лафките.

Днес ми е въглехидратен ден- спагети

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз като ходя на даскало и ми и трудно да спазвам диета,на вас като ви е лесно ок.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Горна Оряховица
    Не казвам, че ми е лесно, казвам, че се получава като имаш желание.

Аз лично го карам на дъвки ама ги сменям ,че да има вкус и да минава времето . И преди даскало хапвам сутринта от вечерта си правя за следващия ден и така, ама днес сутринта нямах време ,ама ето оцелях оживях и не съмн толкова гладна . В моментаю съм 57.200 кг сутринта бях 57.400 200 грама явно незнам и аз и вода много не съм пила абе движението нещо знам ли . Успех на всички диетуващи !
    Абе хора изядох един картоф сварен така ми е диетата ама не
    о с 400 гр качих кво е тва нормално ли е ?!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    http://fene4ek.net/uploads/posts/1189840028_1_8.jpg - стимула миии :P
    и още един
    http://geniusbeauty.com/wp-content/u...ias-secret.jpg
    първото крака ли трябва да са ?
    подобни крака съм виждала на снимки от концлагерите ....
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Колко време вече я спазваш и колко кг си свалила?
    14 дни вече На килограми незнам, но в обиколката на бедрата съм свалила и много се радвам

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Аз лично го карам на дъвки ама ги сменям ,че да има вкус и да минава времето . И преди даскало хапвам сутринта от вечерта си правя за следващия ден и така, ама днес сутринта нямах време ,ама ето оцелях оживях и не съмн толкова гладна . В моментаю съм 57.200 кг сутринта бях 57.400 200 грама явно незнам и аз и вода много не съм пила абе движението нещо знам ли . Успех на всички диетуващи !
    Защо се теглиш по 10 пъти на ден? Ако толкова искаш всеки ден да си знаеш теглото, тегли се сутрин на глодно и толкова. Много ясно, че като си яла или си с повече дрехи ще тежиш повече.

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Защо се теглиш по 10 пъти на ден? Ако толкова искаш всеки ден да си знаеш теглото, тегли се сутрин на глодно и толкова. Много ясно, че като си яла или си с повече дрехи ще тежиш повече.

Нем... грешиш тегля се само по бельо....... ,а и ще си се тегля и по 20 пъти А и попитах от един сварен картоф може ли да вдигна 400 гр ?

Аз почнах 6-дневната, но освен на картофите които съм, ям и сирене. Дано не е толкова голяма прегрешение, защото без сирене не могаа )

Цитирай Първоначално написано от sladki64e
    Аз почнах 6-дневната, но освен на картофите които съм, ям и сирене. Дано не е толкова голяма прегрешение, защото без сирене не могаа )
    В 100 гр Сирене краве саламурено- има 305 ккал.
    Спортувай движи се и ще ги изхабиш

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    От днес съм на 90-дневната закусих 2 портокала,за обяд пилешка пържола със салата и за вечеря същото,но пържолата ще е половин.Ще карам така до Великден,тогава ще отделя 1 ден за ядене и пак си я продължавам
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys

Нем... грешиш тегля се само по бельо....... ,а и ще си се тегля и по 20 пъти А и попитах от един сварен картоф може ли да вдигна 400 гр ?
    Ок, аз не го казах, за да се заяждам или нещо такова, просто не се вманиячавай толкова.
    А за това с картофа не знам. Няма да е само от него, но е нормално през деня да си повече.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Тъй като сега спазвам 6-дневната диета и днес ми е 4-ти ден и съм свалила 2кг,обаче искам да почна 90-дневната,но другия понеделник,та искам да задам няколко въпроса за 90-дневната диета,за да съм наясно кво да правя,че као не я спазвам както трябва и няма да има ефект.надявам се да ми отговорите,точно на всеки въпрос,ако може и малко по разширено,че да разбера правилно.

Въпросите ми:
    1)Закуската какво трябва да е за всеки един ден(чух, че трябва да ям плод по избор всеки ден през цялата диета,но пак да питам)?Ще закусвам в 07:00ч.,тъй като тогава ставам за у-ще.

2)В колко часа трябва да ми е обяда(в повечето дни съм на даскало до 13:30ч.,но имам два дни,в които съм до 15:00ч.) и нз кво да ям,като имам ден бобови и варива какво да ям,пък и ако може и останалите дни да ми кажете без въглехидратния,че за него ми е ясно кво ще ям?!

3)Следобедна закуска мога ли да ям нещо или не?И ако може,какво да е то?

4)В кой ден мога да ям салата,и може ли да е овкусена със зехтин и оцет?

еми тва са ми за сега въпросите,ако се сетя нещо ще ви питам пак

За да не правя нова тема, ще попитам тук. Колко грама са 1 чаена или супена лъжица мюсли?

Мега фен
    Град
    София
    Трябва да имаш минимум 4 часа разлика между храненията

Когато си в бобов ден и си в училище или ще си носиш готвено от вкъщи в кутия, или ще си купуваш консерва с боб/царевица/грах

Салатата е препоръчително да не е овкусена, а в плодовия ден е забранено.

В плодовия ден можеш да ядеш през 2 часа. Тогава ядеш плодове и ядки(100 грама разделени за през деня). Плодовете в този ден не е задължително да са едни и същи.

На всеки 29 дни правиш воден ден, когато се пие само вода( без чай, без кафе..)

MimiKalcheff93 спри да се мериш през половин час бе момичее! ще си преебеш психиката най- вече..ебаси

titinkaa закусваш 2 плода задължително. по- добре ги яж към 10 часа в училището, а не в 7, защото ще огладнееш много до обяд.

храната през първия ден ти е през 4 часа,през 2рия е през 3, а през останалите 2 е през 2 часа

може следобедна закуска, плод.

салата можеш да ядеш всеки ден с обяда.

в даскалото ще си носиш в кутиика. няма не искам, няма недей.
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз пък сега се чудя дали да не си направя разтоварващ ден утре,разбрах че в 05:20 сутринта започва Лунната диета,иначе Титинка,по-добре си носи нещо от вас,аз веднъж си бях взела консерва царевица,но не ме засити изобщо
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на Infinity
    Според мен категорично не е възможно да си качила
    400гр. само от един картоф !
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    а някои да ви е обеснил че консерви не се ядат по време на диета
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    А да питам,задължително ли е в у-ще да ям,не може ли като се пребера да ям обяда в нас?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си