.
Затворена тема
Страница 14 от 66 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 1636
    Мега фен Аватара на Infinity
    Специално за твоята диета , не знам , но попринцип
    не е зле да се закусва , защото така на обяда няма да си зверски гладна и съответно ще погълнеш по-малко храна.
    Но , ако смяташ , че ще издържиш.. не знам ти си прецени.
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^ имах предвид че в нас ще закусвам 1-2 плода и питам дали може да си ям в нас като се прибера,за да не нося кутии с ядене в мен?!

Абе хора вманиачих се за това мисля постоянно , гледам всичко колко калории е и направо откачам.... трябва да го дам по-кротко явно :S хм уф

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Абе хора вманиачих се за това мисля постоянно , гледам всичко колко калории е и направо откачам.... трябва да го дам по-кротко явно :S хм уф
    М аз лично не мисля, че чак пък токачаш.Няма нищо лошо да следиш калориите си.Поне преди да изядеш нещо знаеш колко калории е.Аз например вече от сигурно година съм с навик почти винаги да гледам кое колко калории има и вече калориите на повечет о неща ги знам на изуст Но пък сега като си ги знам и като седна да хапвам и на ума си ги смятам(ако съм доволна от полученото число) си ям, а ако са много по принцип се отказвам да ям

аха, баси якото да си вманячен в храна и калории, нали?

аз днес съм изяла 2 ябълки, ориз със зеленчуци и салата от домати и краставици.
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Я не се впрягай толкова,гледай да отслабваш пък калориите ги остави,ще станеш маниачка на килограми след време,така че се спри с тва броене

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Ок, аз не го казах, за да се заяждам или нещо такова, просто не се вманиячавай толкова.
    А за това с картофа не знам. Няма да е само от него, но е нормално през деня да си повече.
    Аз трябва да се извиня нервна съм покрай тия диети и упражнения и т.н.

Цитирай Първоначално написано от 'titinkaa'
    Я не се впрягай толкова,гледай да отслабваш пък калориите ги остави,ще станеш маниачка на килограми след време,така че се спри с тва броене.
    Окси , ще се опитам .

Град
    Горна Оряховица
    За да не правя нова тема, ще попитам тук. Колко грама са 1 чаена или супена лъжица мюсли?
    1 пълна супена лъжица е около 10 гр.

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    За да не правя нова тема, ще попитам тук. Колко грама са 1 чаена или супена лъжица мюсли?
    1 пълна супена лъжица е около 10 гр.
    Мерси.

MimiKalcheff93, нама нищо.
    Но не се вманиачавай. Не е нужно да се теглиш след всяко хранене, ходене до тоалетната и т.н., нито пък да броиш калориите на всяко ядене. Спазвай си диетата и ще има ефект.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Тази диета е подобна на диетата на Боряна,но за мен поне е по-добрият вариант

1ден:варени картофи
    2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
    3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
    4ден:кисело мляко или извара
    5ден:риба или пиле (може и двете)
    6ден:плодове
    Аз уж четох, но нещо не схванах, та ми се иска да питам...
    Ако тази диета се спазва стриктно през 6-те дни, колко килограма се свалят?

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    Горна Оряховица
    Изречението "с тази диета се свалят еди-колко-си килограма" е нещо супер тъпо. Това колко ще се свали е строго индивидуално, ако си 100 кг, може да свалиш 3-4, ако си 50, надали ще свалиш толкова много.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз уж четох, но нещо не схванах, та ми се иска да питам...
    Ако тази диета се спазва стриктно през 6-те дни, колко килограма се свалят?
    Зависи колко килограма имаш за сваляне, от самия ти организъм, метаболизъм, дали я съчетаваш със спорт, упражнения...
    Като тя се спазва принципно 12 дни - като свършиш с първите 6, я почваш отначало. Уж до 10 кг, но е страшно относително.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Изречението "с тази диета се свалят еди-колко-си килограма" е нещо супер тъпо. Това колко ще се свали е строго индивидуално, ако си 100 кг, може да свалиш 3-4, ако си 50, надали ще свалиш толкова много.
    Така е,а и обикновено при тези диети тип "за 8дни 10 кила надолу" се свалят килограми не толкова от мазнини,колкото от вода и мускул
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    По-време на 90-дневната диета може ли да се пие кафе,преди не си спомням като бях на нея пиех ли?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    може ест
    само във белтъчния обаче може да е с мляко
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Супер,мерси аз мляко не обичам,като пия кафе и няколко часа след това нямам никакъв апетит,аз затова питах
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Отново реших да поотслабна. Няма да спазвам някаква определена диета, но ще се ограничавам от някои неща.

Преди малко хапнах парче зеле и малко морков, ще обядвам нещо леко, а после като се върна от работа ако имам апетит ще хапна някой плод.
    ти пък супер нямаш нужда
    какво стана със суровоядството
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

искам да попитам един тъп въпрос ...
    домашно направените соленки се причисляват към "тестените храни" нали ?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    Да.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Да.
    мерси много за бързия отговор домашно приготвените сладкиши , в нормата нали не наблъскани със толкова захар и прочие също ли са толкова калорични колкото десертите от магазините ? ..
    решила съм да надебелявам и ми се яде нещо сладко но незнам дали има смисъл да ги правя вкъщи или направо да си купувам от магазина ..

Град
    niderlandia
    ами в купените има наблъскани доста консерванти
    така , че хапвай домашни по добре
    Шапкарю .....

ам може да не е мястото тука на това но просто нз с кой се посъветвам .. с тва напълняване .. отслабнах драстично ии .. сега искам да кача ,даже и пак да си стана пълничка 162/55 - поне според мен бях пълна .. смисъл аз и без тва мразя газираното , от разни бюфтеци ми призлява да ги гледам вече , сладки неща като вафли ,десерчета и кроасани не хапвам ..
    еми тея домашни сладкиши дали ще стане нещо от тях ,смисъл ще ги ям ноо . . после със физически упражнения ще мога ли да се оформя ако ме разбирате .. ?

Град
    niderlandia
    ам може да не е мястото тука на това но просто нз с кой се посъветвам .. с тва напълняване .. отслабнах драстично ии .. сега искам да кача ,даже и пак да си стана пълничка 162/55 - поне според мен бях пълна .. смисъл аз и без тва мразя газираното , от разни бюфтеци ми призлява да ги гледам вече , сладки неща като вафли ,десерчета и кроасани не хапвам ..
    еми тея домашни сладкиши дали ще стане нещо от тях ,смисъл ще ги ям ноо . . после със физически упражнения ще мога ли да се оформя ако ме разбирате .. ?
    колко кила си
    Шапкарю .....

развалих диетата хорица...мисля сега около великденд а си хапвам но пак ще си се ограничавам и продължавам с въженцето и със разходките и от понеделни кпак ще я почна сега малко почивка защото и без това я правих минллата цяла сеедмица и събота и неделя и сега 2 дена тей че ся 4 дена почивка после пак

развалих диетата хорица...мисля сега около великденд а си хапвам но пак ще си се ограничавам и продължавам с въженцето и със разходките и от понеделни кпак ще я почна сега малко почивка защото и без това я правих минллата цяла сеедмица и събота и неделя и сега 2 дена тей че ся 4 дена почивка после пак
    пази си диетата.. с почивки постоянно няма да стане. на Великден ако хапнеш малко козунак и яйца няма да надебелееш, споко. аз съм на режим. изключих сладко, тестено, пържено, газирано, мазно и за 2 дена се чувствам добре, смисъл не отслабнала, а просто ми е по- леко и свободно. от утре си тръгвам редовно на тренировки, ще тичам и така. на Великден ще си хапна яйца със сигурност, козунак не обичам много, много..
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си