- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Специално за твоята диета , не знам , но попринцип
не е зле да се закусва , защото така на обяда няма да си зверски гладна и съответно ще погълнеш по-малко храна.
Но , ако смяташ , че ще издържиш.. не знам ти си прецени.
To infinity and beyond.
^ имах предвид че в нас ще закусвам 1-2 плода и питам дали може да си ям в нас като се прибера,за да не нося кутии с ядене в мен?!
Абе хора вманиачих се за това мисля постоянно , гледам всичко колко калории е и направо откачам.... трябва да го дам по-кротко явно :S хмуф
М аз лично не мисля, че чак пък токачаш.Няма нищо лошо да следиш калориите си.Поне преди да изядеш нещо знаеш колко калории е.Аз например вече от сигурно година съм с навик почти винаги да гледам кое колко калории има и вече калориите на повечет о неща ги знам на изустПървоначално написано от MimiKalcheff93
Но пък сега като си ги знам и като седна да хапвам и на ума си ги смятам(ако съм доволна от полученото число) си ям, а ако са много по принцип се отказвам да ям
![]()
аха, баси якото да си вманячен в храна и калории, нали?![]()
аз днес съм изяла 2 ябълки, ориз със зеленчуци и салата от домати и краставици.
Имало едно време..
Я не се впрягай толкова,гледай да отслабваш пък калориите ги остави,ще станеш маниачка на килограми след време,така че се спри с тва броенеПървоначално написано от MimiKalcheff93
Аз трябва да се извиня нервна съм покрай тия диети и упражнения и т.н.Първоначално написано от BlackKeys
Окси , ще се опитам .Първоначално написано от 'titinkaa'
![]()
1 пълна супена лъжица е около 10 гр.Първоначално написано от BlackKeys
Мерси.Първоначално написано от Sissy90
![]()
MimiKalcheff93, нама нищо.![]()
Но не се вманиачавай. Не е нужно да се теглиш след всяко хранене, ходене до тоалетната и т.н., нито пък да броиш калориите на всяко ядене. Спазвай си диетата и ще има ефект.
Аз уж четох, но нещо не схванах, та ми се иска да питам...Първоначално написано от billytalent
Ако тази диета се спазва стриктно през 6-те дни, колко килограма се свалят?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Изречението "с тази диета се свалят еди-колко-си килограма" е нещо супер тъпо. Това колко ще се свали е строго индивидуално, ако си 100 кг, може да свалиш 3-4, ако си 50, надали ще свалиш толкова много.
Зависи колко килограма имаш за сваляне, от самия ти организъм, метаболизъм, дали я съчетаваш със спорт, упражнения...Първоначално написано от onestar
Като тя се спазва принципно 12 дни - като свършиш с първите 6, я почваш отначало. Уж до 10 кг, но е страшно относително.
Така е,а и обикновено при тези диети тип "за 8дни 10 кила надолу" се свалят килограми не толкова от мазнини,колкото от вода и мускулПървоначално написано от Sissy90
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
По-време на 90-дневната диета може ли да се пие кафе,преди не си спомням като бях на нея пиех ли?![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
може ест
само във белтъчния обаче може да е с мляко
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер,мерсиаз мляко не обичам,като пия кафе и няколко часа след това нямам никакъв апетит,аз затова питах
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ти пък супер нямаш нуждаПървоначално написано от merediana
![]()
какво стана със суровоядството
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
искам да попитам един тъп въпрос ...
домашно направените соленки се причисляват към "тестените храни" нали ?
мерси много за бързия отговорПървоначално написано от Goddess
домашно приготвените сладкиши , в нормата нали не наблъскани със толкова захар и прочие също ли са толкова калорични колкото десертите от магазините ? ..
![]()
решила съм да надебелявам и ми се яде нещо сладко но незнам дали има смисъл да ги правя вкъщи или направо да си купувам от магазина ..![]()
ами в купените има наблъскани доста консерванти![]()
така , че хапвай домашни по добре
Шапкарю .....
ам може да не е мястото тука на това но просто нз с кой се посъветвам .. с тва напълняване .. отслабнах драстично ии .. сега искам да кача ,даже и пак да си стана пълничка 162/55 - поне според мен бях пълна .. смисъл аз и без тва мразя газираното , от разни бюфтеци ми призлява да ги гледам вече , сладки неща като вафли ,десерчета и кроасани не хапвам ..
еми тея домашни сладкиши дали ще стане нещо от тях ,смисъл ще ги ям ноо . . после със физически упражнения ще мога ли да се оформя ако ме разбирате .. ?
колко кила сиПървоначално написано от tamarichka
Шапкарю .....
развалих диетата хорица...мисля сега около великденд а си хапвам но пак ще си се ограничавам и продължавам с въженцето и със разходките и от понеделни кпак ще я почна сега малко почивка защото и без това я правих минллата цяла сеедмица и събота и неделя и сега 2 дена тей че ся 4 дена почивка после пак
пази си диетата.. с почивки постоянно няма да стане. на Великден ако хапнеш малко козунак и яйца няма да надебелееш, споко. аз съм на режим. изключих сладко, тестено, пържено, газирано, мазно и за 2 дена се чувствам добре, смисъл не отслабнала, а просто ми е по- леко и свободно. от утре си тръгвам редовно на тренировки, ще тичам и така. на Великден ще си хапна яйца със сигурност, козунак не обичам много, много..Първоначално написано от MimiKalcheff93
Имало едно време..