- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Аз си продължавам 90дневната. Днес бях на плодове. Нямам търпение утре да хапна малко сирене. Иначе сега умувам как да си наглася програмата, че да тичам някои дни
как да я пазя ?! Утр ми е местен ден ама мислех да го направя зеленчуци ама днес се наядох ...Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Аз пък сега като правя 90-дневната няма да има никакъв ефект,защото забравих че пия някакви хапчета и прахове за гърлото,а в някой има захар![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Миличка, исках да те попитам относно 6-днвената ти диета, кажи ми наиситна ефикасна ли е?Първоначално написано от billytalent
Ами аз я спрях,но при една приятелка имаше ефект,преди няколко дни я спря,сега мисли да си направи почивка и пак да я започнеПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Абе защото бях на диетата на Боряна абе смъкнах пак 2-3 кг ама сега ще пробвам твоята може ли пак да кажеш там рецептата ли кво беше , и ще те питам ако може някъде нещо да се сменяПървоначално написано от billytalent
![]()
Ето я:1ден:варени картофи
2ден:зеленчуци (варени,сурови или задушени)
3ден:печено пилешко месо БЕЗ КОЖАТА полято с малко лимон
4ден:кисело мляко или извара
5ден:риба или пиле (може и двете)
6ден:плодове
Но може да се приемат само разрешените храни за деня,не да се смесват с нещо друго
MimiKalcheff93...Аз я спазвам тая 6-дневната и днес ми е 5-ти ден,за сега съм свалила 2кг,но имам малки прегрешения,но пак има ефект,утре ми е последен ден,и в петък ще пиша общо колко съм свалила![]()
УспехПървоначално написано от titinkaa
кажи и какви са ти прегрешенията и по колко че да знам
аз да ви кажа сега скачам на въже
днеска съм ходила 5 км и скачах около 350 - 400 скока на въжето
но и ядох днес развалих диетата сега тия празничните дни ще са ми почивни но пак ще внимавам без хляб без газирано и така нататък
титинка кажи моля те и успех
щ щом си свалила 2 кг супер
и кажи каква риба
С какво толкова си прегрешила днес?Първоначално написано от MimiKalcheff93
Ами хяб сирене малко шунка малко пушено месо маслини и ябълкаПървоначално написано от BlackKeys
а трябваше 5 яйца....
Еми малки са ми прегрешенията,в смисъл един път хапнах 1 лентичка черен шоколад,другия път пък ядки хапвах,ей такива неща,а риба не съм яла и двата месни дена ги карам на пилешкоПървоначално написано от MimiKalcheff93
MimiKalcheff93 не се впрягай, движението ти е доста. вярвай ми, че и с прегрешения щом имаш движение ще има ефект! аз преди хмм около 2 години реших, че искам да съм слаба и си скъсах задника, а после съжалявах.. смисъл 2 седмици само на кисело мляко и то на закуска само и по цял ден тичане, коремни преси, тичане, преси.. за тия 2 седмици свалих 8 килограма и малко. послее вместо постепенно да включвам храни аз започнах да се храня нормално и за около месец си върнах 5 килограма. сега имам да свалям около 5-7, най- вече в корема, ужасии утре ставам и отивам да тичам! лошото е, че съм решила да ям само когато съм наистина гладна и то само плодове, или мляко, така че ако не пиша няколко дни значи съм припаднала някъде
моя метод не препоръчвам на никой, но като ме удари кризата и реша, че искам да се тормозя няма спирка.. докато един ден просто ще ме удари захарния глад и ще изям 10 шоколада
и нсе пак.. пожелайте ми успех..
Имало едно време..
може ли някой да ми отговори ?Първоначално написано от tamarichka
![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
ставаш, отиваш да тичаш. прибираш се, хапваш 2 сандвича с доматка, шунка, кашкавал. междинно си хапваш плодче, или от тия сладкиши. обядваш пържолка и салатка с 1 филия хлаб. междинно 1 шоколад, сладкиш, шлш каквото искаш. вечеряш каквото сготви мама. за десерт 50 коремни преси. хем ще ядеш нормално и постепенно ще качваш, хем няма да си овиснала. и пии вода, промишлени количества.Първоначално написано от Imperfect
Имало едно време..
мерси много , от пролетната задействам плана със тичането [въпреки че след закуска ходя към два километра , щот у-щето ми е извън града ] .. от сега почвам със коремните ии някой упражнения за стягане ..Първоначално написано от YouMakeMeSmile
други мнения дали ше има , не че не ми стига но .. колкото повече толкова по добре ..![]()
Леле като ви гледам как се мъчите с тия прегрешения :Х
Вие от едно блокче шоколад или две кашута се панирате о.О
Аз като съм на диета на ден изяждам по 1 шоколад, а не го считам за прегрешение и пак отслабвам :Д![]()
Явно съм нещо бъгната и така става, ама все пак не се впрягайте толкова.
Нищо няма да ви стане ако прегрешите. А то това вашето даже не е прегрешение .. аз с мойте прегрешения .. :Д![]()
Сега в момента се отказах от 90 дневната, на лек режим съм. После след празниците ще почна 90 дневната, че сега точно в момента не мога да правя диети.
^^
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
пффф верно ли ?! егати късмета !! Аз един шоколад ям 1 месец смис като има вкъщи ( всеки ден има шоколад ама докато се прибера мам го изяла :Д ) та ако има т.е. през 3-4 дена по едно-две парчета не пия газирано и гледам да вечерям салати и пак не отслабвам :Х и спортувам ама ...Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
супер късмета имаш кефи се
My dream is to fly,
over the rainbow
so high...
Здравейте и от мееен. Тааа моят проблем е какъвто и на всички вас тук...Миналата пролет свалих 13 кг и си ги задържах цяло лято, но зимата качих 5, и се получи нещо от сорта 75-62-68....
Искам да ви питам какви диети спазвате в момента.. ефект имате ли?И споделете нещо ефиказсно да го започна и аз... Предишния път като отслабнах и аз не помня как беше...
Само знам че през ден бях в фитнеса, но тази година имам много за учене и ходя на уроци и общо взето, нито пари има, нито време има
Така че само на диетка.. Та я ми кажете нещо ефикасно на което сте в момента?
![]()
Нее бе, т'ва не късмет. Просто всичко такова дето го ям после го изгарям. Обичам да си спортувам. Три дена в седмицата тичам по 1-2 километра, всеки ден си правим с едни приятели адските разходки и обикаляме цяла София и за това мога да си позволя такива работа.
А иначе газиране не пия, тестено ям като ми е кеф (:Д), а сладко ям ВСЕКИ БОЖИ ДЕН :Д
А иначе по принцип според структурата ми съм предразположена към надебеляване, ама като си спортувам и се движа нямам никакви проблеми. Само тряя малко си стегна краката и корема, а и дупето може, че нещо не ми харесва и т'ва :Д
И имам там некви излишни килограми, ама тях бързо ще ги разкарам :Д
Иначе супер много ме мързи да спазвам диети, че по някви спец. неща да се водя и т.н. Т'ва е много сложно, аз ям като ми е кеф, ама понякога си качвам 4-5 кила :Д. И за това сега окончателно свалям всичко излишно от мен и си се поддържам така ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
днес ми е плодов...нз как ще се издържааа
мислех утре да се тегля сллед първата четворка,но ми дойде пффф![]()
сега освен,че съм качила кг и се чуствам като слонче,трябва и цял ден да си гладувам....
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Случайно да пишеш и в един друг форум пак в тема за диети и по- специално за 90дневната?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
"Мъчението" Първи епизод []
30 минути тичане
80 коремни преси за долната част
50 за горната
150 наклона за любовните дръжки![]()
50 клякания
още не съм яла, но усетя ли гляд ще хапна 1 ябълка, която тате ми е оставил сутринта върху бюрото и ме гледа доста находчиво![]()
Имало едно време..
t1n4e7o по принцип, 90 дневната е най- добра според мен. Ако нямаш време обаче мини на неопределен режим. Закуска мляко, или плодове, обяд пържола и салата, вечеря към 6 една салата или мляко, или плод.. абе просто спри вредните неща- газирано, сладко, тестено, мазно, пържено..
Имало едно време..