.
Затворена тема
Страница 16 от 66 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 1636
    хапнах си ябълката и сега ще хапна малко картофи на фурна, които смятам да изгоря докрай с 40 минутна разходка до спортната зала и 2 часа яки тренировки

ебаси, гузно ми е, че ще ги изям тия 5 картофа..
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес ми е последен плодов ден от 6-дневната диета,да минават по бързо тея 4 дена и в понеделник почвам 90-дневната

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Днес ми е последен плодов ден от 6-дневната диета,да минават по бързо тея 4 дена и в понеделник почвам 90-дневната
    колко смъкна?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    колко смъкна?
    Само 2кг ,но пак де доволна съм г/д,радвам се,че може да са малко,но поне съм ги свалила бавно,а не рязко за 6 дена,както пише,че за тая диета се сваляли от 5 до 7кг

Супер фен Аватара на PIF
    тази 90-дневна диета се състои в четири дни, който се редуват в един цикъл?
    белтъчен ,ден за варива, въглехидратен и плодов ден?
    като на всеки 29 ден се пие само вода?

правилно ли съм разбрала?
    Just because she comes off strong,
    doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
    And even though she acts like nothing’s wrong,
    maybe she’s just really good at lying.

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от PIF
    тази 90-дневна диета се състои в четири дни, който се редуват в един цикъл?
    белтъчен ,ден за варива, въглехидратен и плодов ден?
    като на всеки 29 ден се пие само вода?

правилно ли съм разбрала?
    да

и друго исках да питам ..
    тъй като четох че пълнозърнестия хляб който продават ,не е чак толкова "пълнозърнест" ..
    така че може ли да се замести със препечения хляб , не сухар ами просто препечен ?

Град
    Хасково
    tamarichka ако целиш здравословно хранене- да, ако е за отслабване - по ефикасно ще е ако спреш хляба.

Град
    Пловдив
    Свърших с диетата,сега очаквам понеделник,за да почвам 90-дневната и ще я спазвам докато постигна желаните резултати,ако се наложи ще я спазвам и цели 3 месеца,но ще постигна квото искам

Мега фен
    Град
    София
    Колко свали общо?

Иначе не се притеснявай за 90дневната. Лесно минават дните, свиква се с ограниченията. Честно казано сега освен чай или вода нищо друго не ми се припива. Може би евентуално някой коктейл, но това е според компанията и мястото

Успех!

Град
    Пловдив
    2кг и 200-300гр свалих малко са ама съм доволна,пък и като се замисля за 6 дена са даже добре 2кг

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Не, не... аз не мога да ям по 5 варени яйца/картофа на ден. Просто е невъзможно. Как издържате не знам.

Аз искам да сваля близо 5кг. Мога ли да ям на ден 2-3 варени яйца или картофа, плодове, салати, пилешко месо понякога... обаче по повечко. Без да се ограничавам прекалено... + спорт. И за закуска-овесени ядки или Нестле фитнес?

от картофеното пюре мн ли се пълнее ?

Сушеният кокос подходящ ли е за малко по-ограничено хранене? НЕ диета, а просто по-малко ядене на боклуци и т.н. И това отгоре само така ли ми се струва или е пудра захар?

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Сушеният кокос подходящ ли е за малко по-ограничено хранене? НЕ диета, а просто по-малко ядене на боклуци и т.н. И това отгоре само така ли ми се струва или е пудра захар?
    Пудра захар е,но се продава и без,доста е калоричен,но аз го предпочитам пред сладките неща,а и 2-3 парченца засищат

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    YouMakeMeSmile Да те питам, какви са тези коремни преси за долната и тези за горната част? Смисъл кои са различните от обикновените?
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Цитирай Първоначално написано от GirLN
    YouMakeMeSmile Да те питам, какви са тези коремни преси за долната и тези за горната част? Смисъл кои са различните от обикновените?

тези за горната. значи правиш 15 обикновени и после 15 за горната, т.е. свиваш си краката и повдигаш само горната част на корема. 3 серии първата седмица, после постепенно увеличаваш. обясснявам малко шантаво, дано си ме разбрала
    Имало едно време..

хора видях диетата на Боряна и в нета намерих същата само 4е малко променена вижте:

| ден - ДО три кофички кисело мляко

|| ден - пресни зеленчуци

||| ден - ДО 5 сварени яйца

|V ден - 3 сварени картофа

V ден - сварено пилешко месо

Коя от двете е по-добре и от коя се свалят пове4е килограми
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Е че то е едно и също. Няма по - добре, все тая е, ако я съчетаеш със спорт, упражнения, ще има ефект, килограми се свалят при всеки различно.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    тези за горната. значи правиш 15 обикновени и после 15 за горната, т.е. свиваш си краката и повдигаш само горната част на корема. 3 серии първата седмица, после постепенно увеличаваш. обясснявам малко шантаво, дано си ме разбрала

Мерси много
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

venityyy95, според мен тази. Защото тук с еказва, че може да се яде до 3 кофички мляко, така че тук ти се полага 1 кофичка допълнително и това поне е нещо.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Здравейте момичета аз съм висока 166-67 г/д и съм 61 кг мисля да започна 6 дневната диета като начало и след като я свърша да направя и 90-дневната.

Цитирай Първоначално написано от anna93
    venityyy95, според мен тази. Защото тук с еказва, че може да се яде до 3 кофички мляко, така че тук ти се полага 1 кофичка допълнително и това поне е нещо.
    Да бе, а как ше яде 3 картофа на ден? Вие сте побъркани.... пробвала съм я тая диета да видя дали ще мога да издържа и само първите 3 дни, ама тва да ядеш само 5 варени яйца за един ден е самоубийство.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

^ Но като пише, не означава, че трябва да се ядат по толкова. Всеки си има глава на раменете и си преценява дали трябва да яде, колко да яде, дали това което яде е ползено и т.н.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

anna93, да, ама нали се сещаш, че вече от зор да е слаб и фин като франзела, никой не следи собственото си здраве в името на отслабването о.О
    Тая диета на Боряна е пълен боклук, за 5 дена или 6 (не знам колко са) си е направо мъчение да ядеш толкова о.О
    Първо само 3 сварени картофа, после некви ПЕТ яйца о.О
    Пет яйца е супер вредно да се ядат за 1 ден о.О
    Пълна простотия.
    А и като са написани такива кретении в тая диета, никой не гледа дали са простотии, или не, просто щом като я има в интернет и се води 'диета', значи е добра.
    Най - добре като диета е 90 дневната - при нея поне не може да умреш о.О
    Пфу - здравето Ви е на ПЪРВО място!
    по - добре спортувайте, а не гладувайте !!!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си