.
Затворена тема
Страница 17 от 66 ПървиПърви ... 713141516171819202127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 1636
    smiirnoff, права си. Но както каза и ти никой не гледа дали е полезна или вредна. Някой хора като чуят, че дадена диета е помогнала на еди кой си и веднага започват да я правят и не се интересуват дали ще им помогне или не, дали е полезна или не. Наистина 90 дневната диета е най - добре, както каза и ти, защото при нея няма да умреш от глад и има вероятност да отслбанеш (има вероятност, защото при всеки организъм е различно)

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    anna93, да, ама нали се сещаш, че вече от зор да е слаб и фин като франзела, никой не следи собственото си здраве в името на отслабването о.О
    Тая диета на Боряна е пълен боклук, за 5 дена или 6 (не знам колко са) си е направо мъчение да ядеш толкова о.О
    Първо само 3 сварени картофа, после некви ПЕТ яйца о.О
    Пет яйца е супер вредно да се ядат за 1 ден о.О
    Пълна простотия.
    А и като са написани такива кретении в тая диета, никой не гледа дали са простотии, или не, просто щом като я има в интернет и се води 'диета', значи е добра.
    Най - добре като диета е 90 дневната - при нея поне не може да умреш о.О
    Пфу - здравето Ви е на ПЪРВО място!
    по - добре спортувайте, а не гладувайте !!!
    +++
    Даже много 'умници' в тоя форум са казвали, че не им пука дали ще си навредят, само да отслабнат.
    Спорт, спорт, спорт..... добре че поне има хора, които спортуват, а не гладуват. Другите ще се осъзнаят, ама късно....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

^ Когато се осъзнаят ще бъде късно, но... Както каза трябва да се спортува и да няма никакво гладуване

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Тряя се направи Спорт - Дневник, а не Диети - Дневник ^^
    Аз като говоря, че на ден си позволявам по ЦЯЛ ЕДИН ШОКОЛАД (:Д), хората ми се чудят и ми викат - ти си късметлийка, че не надебеляваш о.О
    Аз просто спортувам и си изгарям излишните неща. А не гладувам, после да се чудя к'во да правя със стомашни киселини и т.н.

Излезте, тичайте. Няма по - приятно нещо от тичането. Просто мога да ви описвам 6 часа колко е хубаво да се тича ^^
    Навън сега вече времето е хубаво, излезте, тичайте, разходете се, СПОРТУВАЙТЕ!
    Дори и да нямате компания, взимате едни слушалки и плеър и сте готови. Хем ще отслабвате, хем няма да гладувате!
    Ама, ако искате мързеливо да стоите разплути на дивани и да ядете водорасли и люцерна - окей. Така може да отслабнете, ама ще се съсипете о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Тряя се направи Спорт - Дневник, а не Диети - Дневник ^^
    Аз като говоря, че на ден си позволявам по ЦЯЛ ЕДИН ШОКОЛАД (:Д), хората ми се чудят и ми викат - ти си късметлийка, че не надебеляваш о.О
    Аз просто спортувам и си изгарям излишните неща. А не гладувам, после да се чудя к'во да правя със стомашни киселини и т.н.

Излезте, тичайте. Няма по - приятно нещо от тичането. Просто мога да ви описвам 6 часа колко е хубаво да се тича ^^
    Навън сега вече времето е хубаво, излезте, тичайте, разходете се, СПОРТУВАЙТЕ!
    Дори и да нямате компания, взимате едни слушалки и плеър и сте готови. Хем ще отслабвате, хем няма да гладувате!
    Ама, ако искате мързеливо да стоите разплути на дивани и да ядете водорасли и люцерна - окей. Така може да отслабнете, ама ще се съсипете о.О
    То даже е по-яко сам с музика. Времето се минава супер бързо и после тялото се чувства уникално.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Здравейте и от мен.. отдавна не съм писала в тази тема.. искам да ви кажа какво установих след като прочетох днес една статия в този сайт, която гласеше, че сутрин трябва да се ясат повече е не да прекалляваме, но повече въглехидрати или мазнини, защощо ще сме по сити, няма постоянно да търсим храна и да отваряма хладилника или шкафа за сладко.. искам да споделя, че днес на обяд изядох 5 големи парчета козунак и цял ден до 8 вечерта аз не потърсих никаква храна, освен 1 ябълка. попринцип сутрин ако ям ябълка и после цял ден гъча нещо дори и след като обядвам, защото все съм гладна но днес се почувствах много добре след 5-те парчета козунак и салатата + ощее 2 парчета козунак вечерта и воала.. сутринта бях 59.3кг а сега преди да си легна съм 59.5 като се има в пердвид че докато спим също изгаряме доста и утре сутринта ще съм около 59кг. и така вече рехих че сутрин до обяд ще ям по-силна храна за да съм сита целия ден и защото имам цял ден да изгоря натрупаните калории и като комбинирам нещо тестяно сутрин с саалатка на обяд и пак нещо тестяно но по-малко и вечерта пак само салатка ще вляза във форма като махна 1 кг.. исках да споделя това с вас.. мисля че писах малко несвързано но много ми се спи вече сори..

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    Здравейте и от мен.. отдавна не съм писала в тази тема.. искам да ви кажа какво установих след като прочетох днес една статия в този сайт, която гласеше, че сутрин трябва да се ясат повече е не да прекалляваме, но повече въглехидрати или мазнини, защощо ще сме по сити, няма постоянно да търсим храна и да отваряма хладилника или шкафа за сладко.. искам да споделя, че днес на обяд изядох 5 големи парчета козунак и цял ден до 8 вечерта аз не потърсих никаква храна, освен 1 ябълка. попринцип сутрин ако ям ябълка и после цял ден гъча нещо дори и след като обядвам, защото все съм гладна но днес се почувствах много добре след 5-те парчета козунак и салатата + ощее 2 парчета козунак вечерта и воала.. сутринта бях 59.3кг а сега преди да си легна съм 59.5 като се има в пердвид че докато спим също изгаряме доста и утре сутринта ще съм около 59кг. и така вече рехих че сутрин до обяд ще ям по-силна храна за да съм сита целия ден и защото имам цял ден да изгоря натрупаните калории и като комбинирам нещо тестяно сутрин с саалатка на обяд и пак нещо тестяно но по-малко и вечерта пак само салатка ще вляза във форма като махна 1 кг.. исках да споделя това с вас.. мисля че писах малко несвързано но много ми се спи вече сори..
    Така е. Аз като ям овесени ядки, после не търся храна много време.

добре аз не ям месо-мога ли да го заменя със плодове тогава или салати?
    В смисъл вегетарянка съм и откакто се помня съм такава!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от moisture
    добре аз не ям месо-мога ли да го заменя със плодове тогава или салати?
    В смисъл вегетарянка съм и откакто се помня съм такава!
    Не
    Ако правиш някаква адекватна диета, може да ги заместиш с яйца, мляко, сирене. Но ако правиш онова абсурдно нещо, за което питаш в другата тема, яж каквото искаш, и без това после ще качиш двойно

Град
    Р У С Е
    здравейте!! и аз искам да отслабна но само бедрата и дупето знаете ли някаква диета и упражнения. Трябва само 9 кг да сваля.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    само
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Ами спорт.Повечко кардио,по-малко храна и готово.
    и предпочитай протеините пред въглехидратите
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

абе хора- 4 дена- 2 килограма съм свалила хах ха и знаете ли как закусвам си като хората, даже оня ден изядох 1 козунак , обядвам малко и не вечерям, след 4 даже не ям. тичам сутрин, правя упражнения и да вчера изядох един сникърс, 1 кис. мляко, 1 ябълка и малко варени картофи. днеска- 2 сладоледа, 1 банан, половин краставичка, 2 парчета кашкавал и малко маслини, 1 купичка боб. мм..да
    Имало едно време..

Офф, ако знаете как се мразя . Моя пробелм е следния. От доста месеци всеки ден си казвам - утре намалявам яденето (аз ям доста-сутрин ям, след това като ида в даскалото си купувам баничка или някаква др. закуска, на обяд пак ям каквото има сготвено, след това към 3-4часа ям вафла или си намажа нещо и вечерта пак от сготвеното), спирам да ям вафли (защото у нас баща ми купува по цяла кутия, за да има когато ни се преяде и аз мога да си взимам, когато ми се преиска). В последния месец- два следя доста упорито този ДНЕВНИК и всеки път се мотивирам да почна. Но когато почна все става нещо, за да се проваля. И така всеки път си нарушавам "ограничението" - под ограничение имам превид да спра сладките неща, вкусните банички в даскалото, да не ям по много от сготвеното вкъщи (което ми е навик - слагам си по много и ям до последно и накрая ми е толкова тежко, че нямам думи)... Ама от понеделник трябва да се стегна и да почна, че тези излишни КГ доста ми пречат

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Офф, ако знаете как се мразя . Моя пробелм е следния. От доста месеци всеки ден си казвам - утре намалявам яденето (аз ям доста-сутрин ям, след това като ида в даскалото си купувам баничка или някаква др. закуска, на обяд пак ям каквото има сготвено, след това към 3-4часа ям вафла или си намажа нещо и вечерта пак от сготвеното), спирам да ям вафли (защото у нас баща ми купува по цяла кутия, за да има когато ни се преяде и аз мога да си взимам, когато ми се преиска). В последния месец- два следя доста упорито този ДНЕВНИК и всеки път се мотивирам да почна. Но когато почна все става нещо, за да се проваля. И така всеки път си нарушавам "ограничението" - под ограничение имам превид да спра сладките неща, вкусните банички в даскалото, да не ям по много от сготвеното вкъщи (което ми е навик - слагам си по много и ям до последно и накрая ми е толкова тежко, че нямам думи)... Ама от понеделник трябва да се стегна и да почна, че тези излишни КГ доста ми пречат
    Виж сега, всичко е до желание и воля. За да отслабнеш, не трябва да гладуваш. Диетите са много тъпо нещо. Правила съм и диета, също и мой си режим + спорт, и от диетата съм сваляла по-малко. Пък и не трябва да спираш да ядеш готвено от вкъщи. Може да си ядеш картофи на фурна (по-рядко обаче), ориз, омлет.... Закусвай например овесени ядки с мляко или с банан (много вкусно става ) и няма да чувстваш глад 4-5 часа. Обядвай някакво месо или яйца + салата, и за вечеря нещо по лекичко. Прави упражнения и тичай или някакъв друг спорт и готово.
    Колкото до закуските в училище..... като видиш някой да си купува и ти се прияде малко, си представяй как става огромен или нещо от тоя сотр, дзз.

Може да изглежда трудно, ама не е. Даже се чувстваш много по-добре.

От понеделник започвам... Няма да гладувам, ще си ям, но по малко. А доколкото за даскалото - решила съм да не си взимам много пари, за да не мога да купувам нищо.

http://www.teenproblem.net/news/s/18578.html ????? Според вас вярно ли е?

На мен нищо не ми става, ако ям много, ама все пак мисля, че не е много полезно да се прекалява.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Здравейте момичета,как сте,как вървят диетите?Тея дни ме нямаше та за тва не писах,както и да е...Та от утре почвам 90-дневната диета и исках да питам за плодовете сутрин.Значи знам че трябва 2 плода да се ядат,но еднакви,та ако почна утре с 2 портокала във вторник пак ли портокали?По точно въпроса ми е... с едни и същи плодове ли трябва да карам цялата диета или всеки ден мога различни,например утре 2 портокала,а в други ден 2 ябълки,така ли,или с квото почна с тва трябва да завърша диетата?И друго да питам,салата се яде всеки ден нали без плодовия нали,или във всеки ден без значение какъв е трябва да се яде салата,и може ли да е овкусена с зехтин и оцет и сол,или без нищо?Ето примерно меню за утре....

Закуска-2 портокала
    Обяд-салата от краставици и домати с 3 варени яйца
    Вечеря-яйце и половина
    И много вода,и ако ми е по добре ще ида да се разходя някъде,така добре ли е менюто,ако не е добре ме коригирайте където трябва

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Здравейте момичета,как сте,как вървят диетите?Тея дни ме нямаше та за тва не писах,както и да е...Та от утре почвам 90-дневната диета и исках да питам за плодовете сутрин.Значи знам че трябва 2 плода да се ядат,но еднакви,та ако почна утре с 2 портокала във вторник пак ли портокали?По точно въпроса ми е... с едни и същи плодове ли трябва да карам цялата диета или всеки ден мога различни,например утре 2 портокала,а в други ден 2 ябълки,така ли,или с квото почна с тва трябва да завърша диетата?И друго да питам,салата се яде всеки ден нали без плодовия нали,или във всеки ден без значение какъв е трябва да се яде салата,и може ли да е овкусена с зехтин и оцет и сол,или без нищо?Ето примерно меню за утре....

Закуска-2 портокала
    Обяд-салата от краставици и домати с 3 варени яйца
    Вечеря-яйце и половина
    И много вода,и ако ми е по добре ще ида да се разходя някъде,така добре ли е менюто,ако не е добре ме коригирайте където трябва
    Всеки ден може различни плодове. Салата може да се яде във всеки ден. Даже пишеше, че ако някой не обича плодове, може да яде зеленчуци. И не, не може да се овкусява. Само малко сол може да сложиш, ако ядеш солено.

Град
    Пловдив
    ^Аха,а менюто добре ли е за утре?

Мега фен
    Град
    София
    Да. Вечерта може да добавиш и салата

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Всъщност учените са доказали, че за малки деца е "позволено" до 3 яйца на ден , а за възрастни-до 2. Всичко е заради холестерола. Яж белтъци колкото искаш , но не и жълтъци, те са вредни в по-големи количества. За това не спазвам диети в който (примерно) трябва да се ядат един ден само яйца, според мен е вредно .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Да. Вечерта може да добавиш и салата
    Ми нали половината от обяда трябва да се вечеря,що пак салата(или половината салата от количеството за обяд)?

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Охх от утре почвам да "гладувам", защото ми предстои важен ден и искам да изглеждам добре . Няма да спазвам точно определена диета, а просто ще ограничавам (без тестени изделия, без сладки неща, без газирано) пък и почвам усилени тренировки и смятам че за 7 дена ще сваля няколко килограма (надявам се да са поне 4, за да стана 45 килограма) . Ако някой има някаква идея, какво още да огранича, моля да пише .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си