.
Затворена тема
Страница 18 от 66 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 1636
    Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^Аха,а менюто добре ли е за утре?
    Да. Вечерта може да добавиш и салата
    Ми нали половината от обяда трябва да се вечеря,що пак салата(или половината салата от количеството за обяд)?
    E не, ти ако не искаш, не яж салата, но попринцип в описанието на диетата пише половината от количеството на обяд

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Аха,а менюто добре ли е за утре?
    Да. Вечерта може да добавиш и салата
    Ми нали половината от обяда трябва да се вечеря,що пак салата(или половината салата от количеството за обяд)?
    E не, ти ако не искаш, не яж салата, но попринцип в описанието на диетата пише половината от количеството на обяд
    аха ок,разбрах

на мен ми остават 5 килограма- от утре почвам 90 дневната диета.
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Охх от утре почвам да "гладувам", защото ми предстои важен ден и искам да изглеждам добре . Няма да спазвам точно определена диета, а просто ще ограничавам (без тестени изделия, без сладки неща, без газирано) пък и почвам усилени тренировки и смятам че за 7 дена ще сваля няколко килограма (надявам се да са поне 4, за да стана 45 килограма) . Ако някой има някаква идея, какво още да огранича, моля да пише .
    Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...

Inn0cenCe само на мен ли ми изглеждаш с напълно нормално тяло?
    Имало едно време..

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Ми ако на снимката на профила е тя, то тогава и на мен ми изглежда нормална, но зависи, снимката не е ясна и не мога да кажа със сигурност.В смисъл, че си личи , че не е дебела, но може и да има малка нужда от отслабване.То примерно и аз съм с нормално тегло, но сикам да съм по-слаба.Просто някои хора се харесват повече като са по-слаби.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    [/quote]
    Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...[/quote]

А може ли вместо кисело мляко със овесени ядки или трици да се нареже половин или една ябълка например?

Не дей да ядеш пържено, не дей да ядеш вафли и всякъкви сладки неща съдържащи захар, дории напитките ги пий без захар, щом акто искаш толкова бързо да отслабнеш(не пий натурални сокове, защото и в тях има захар) не яж снаксове и други разни пакетирани боклуци, не яж мазно, не яж тестено, а щом толкова бързо искаш да отслабнеш даже се опитай и хляб да не ядеш.Също ограничи приема на картофи, ориз, бобови храни, защото я тях има много въглехидрати и от тях не се отслабва.И нещата , които ти останаха да ядеш са следните-кисело и прясно мялко(ако имаш възможност си взимай с нисък процент на масленост) сирене и извара, яйца, месо(обаче да не е тлъсто) (не яж салами и кайма, защото те не са меса, а боклуци....) зеленчуци можеш да ядеш всякъкви, плодове яж, но отбягвай бананите, гроздето, защото са сладки плодове и в тях има повече калории и въглехидрати(яж грейфрути, лимони, портокали, ябълки) също забравих да кажа-за закуска ако искаш яж кисело мляко вътре с овесени ядки или с овесени трици(ако нямаш у вас иди в магазина и си купи-евтини са и са голямо количество...) Това е всичко, дано да съм била полезна.И все пак щом искаш бързо да свалиш килограми , то тогава внимавай след това да не ги качиш, защото какъв ще е смисъла, ако ги качиш...[/quote]

А може ли вместо кисело мляко със овесени ядки или трици да се нареже половин или една ябълка например?
    [/quote]
    Да може, все пак плодове можеш да ядеш.Иначе то това не е диета , а просто режим на здравословно хранене(аз по принцип така се храня)

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    ^ +

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Град
    Плевен
    Всъщност и сега си се харесвам, но имам малки мастни натрупвания по корема (там са по-малко) и от вътрешната част на бедрата. Искам да отслабна с много малко килограма и едновременно да се стегна. Изтеглих си от замунда "Pump it up" и много ми харесва и се надавам с него да се стегна . Забравих да добавя, че съм 162 и тежа 49 килограма, ако стана 45 ще съм добре нали ?

П.П. аз съм на снимката

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз ще почвам диетата от вторник,че утре ще ходя на гости и ще ме черпят разни неща,пък не мога да откажа поне за уважение трябва да си взема нещо

Всъщност и сега си се харесвам, но имам малки мастни натрупвания по корема (там са по-малко) и от вътрешната част на бедрата. Искам да отслабна с много малко килограма и едновременно да се стегна. Изтеглих си от замунда "Pump it up" и много ми харесва и се надавам с него да се стегна . Забравих да добавя, че съм 162 и тежа 49 килограма, ако стана 45 ще съм добре нали ?

П.П. аз съм на снимката
    Ми аз си мисля, че за тази височина на тези килограми си добре.И все пак ако станеш чак 45 мисля, че ще станеш много слаба.Ако пък свалиш 2 килограма и се стегнеш-демек да си 47 килограма и да си се стегнала(тогава вече мисля, че ще си добре, не че сега не си...)И все пак не очаквай да се стегнеш бързо.Може да отнеме месеци....

Ох, да се похваля ^^
    През празниците не стига, че не съм качила, ми даже съм отслабнала с 1 килограм :Д. То не е много, ама поради факта, че само се тъпча с козунаци и яйца и течен шоколад, си е направо изумително :Д
    Сега да ми се махнат от главата вече тия вкусни козунаци и си почвам 90 дневната. Ама няма да е точно като нея, че нещо не ми харесват някои работи :Д
    И като си спортувам, се надявам за лятото да имам доста добри резултати ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

ама, прави коремни преси, тичай.. трябва ти спорт, не диета!
    Имало едно време..

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от foreverr

П.П. аз съм на снимката
    Ми аз си мисля, че за тази височина на тези килограми си добре.И все пак ако станеш чак 45 мисля, че ще станеш много слаба.Ако пък свалиш 2 килограма и се стегнеш-демек да си 47 килограма и да си се стегнала(тогава вече мисля, че ще си добре, не че сега не си...)И все пак не очаквай да се стегнеш бързо.Може да отнеме месеци....
    Аз съм постоянна и знам, че не става лесно. Тренирам спортни танци, започвам от утре да тичам в Кайлъка и както споменах по-горе си изтеглих "Pump it up" и доста ми допада . Благодаря, ще пиша когато има подобрение .

Имам само още един въпрос : Има ли възможност да нахна ужасните мастни натрупвания, от вътрешната част на бедрата и по какъв начин ? Благодаря предварително

Цитирай Първоначално написано от foreverr

П.П. аз съм на снимката
    Аз съм постоянна и знам, че не става лесно. Тренирам спортни танци, започвам от утре да тичам в Кайлъка и както споменах по-горе си изтеглих "Pump it up" и доста ми допада . Благодаря, ще пиша когато има подобрение .

Имам само още един въпрос : Има ли възможност да нахна ужасните мастни натрупвания, от вътрешната част на бедрата и по какъв начин ? Благодаря предварително
    Ми мисля си , че ако свалиш килограми ще ги махнеш, но трябва и да спортуваш, за да не се отпуснат.И аз от вътрешната част на бедрата не съм много слаба, но като чели от спорт ми се е стегнало.Я прати снимка в цял ръст да те видим дали наистина имш да сваляш килограми или само си въобразяваш...

Град
    Плевен
    http://www.impulse.bg/photos/by/9451...72617#23772617 Това е снимката ми в цял ръст, за съжеление нямам друга .

http://www.impulse.bg/photos/by/9451972/view/23772617#23772617 Това е снимката ми в цял ръст, за съжеление нямам друга .
    Имало едно време..

http://www.impulse.bg/photos/by/9451972/view/23772617#23772617 Това е снимката ми в цял ръст, за съжеление нямам друга .
    Ми не мисля, че имаш нужда от отслабване.По скоро щом като се оплакваш от корема и бедрата-просто спортувай по интензивно и ще ги стегнеш и няма да имаш проблем с тях

Град
    Горна Оряховица
    Не че искам да те отчайвам, но това е женското тяло, формата на бедрата ти си е такава. На всички жени бедрата им са по-пълни отгоре и леко отпуснати от вътрешната част. С тренировки можеш малко да ги постегнеш, но резултатът никога няма да е такъв, какъвто ти се иска.
    Не мисля, че трябва да гониш някаква цифра на кантара. Килограмите ти са добре, спортувай, за да се стегнеш. Дори и да не мръднеш от 49 кг, ако спортуваш,, ще изглеждаш по-добре.
    Това Pump It Up е много забавно и натоварващо, аз също го харесвам

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Аз ще почвам диетата от вторник,че утре ще ходя на гости и ще ме черпят разни неща,пък не мога да откажа поне за уважение трябва да си взема нещо
    И аз така,утре цял ден ще съм с приятели и няма как,иначе щях да я започвам от днес...вече съм сериозна,нз как за 1 седмица съм качила 4 кг.като се има предвид,че почти не ям и днес нищо не съм яла...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    И аз така,утре цял ден ще съм с приятели и няма как,иначе щях да я започвам от днес...вече съм сериозна,нз как за 1 седмица съм качила 4 кг.като се има предвид,че почти не ям и днес нищо не съм яла...
    Цикъл? Повече сол от обикновено? 4 кг мазнини не е възможно да се качат за седмица, както и не е възможно да се свалят за толкова, просто така сме устроени.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цикъл? Повече сол от обикновено? 4 кг мазнини не е възможно да се качат за седмица, както и не е възможно да се свалят за толкова, просто така сме устроени.
    Първото ти предположение хах в цикъл съм,но наистина тази седмица само 1-2 дни съм си позволила повече храна,през другото време почти не се хранех и като се качих на кантара ми стана зле,а е верен
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Задържаш вода значи. Не се притеснявай. Аз също съм в цикъл и се чувствам страшно подута и чак края на тая седмица ще се меря. Поулях се покрай празниците, но от днес си продължавам стриктно 90дневната, че лятото идва

хораааааааааааа

бързо! от днес съм на 90 дневната, обаче пропуснах закуската, просто преди малко се излюпих и сега какво? да си премина към обяда, т.е. белтъчини, не мисля, че е чак толкова фатално нали?
    Имало едно време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си