.
Затворена тема
Страница 19 от 66 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 1636
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    хораааааааааааа

бързо! от днес съм на 90 дневната, обаче пропуснах закуската, просто преди малко се излюпих и сега какво? да си премина към обяда, т.е. белтъчини, не мисля, че е чак толкова фатално нали?
    Не мисля , че е фатално.Просто си обядвай.А и то е фатално ако се движиш и не си закусил, защото после много отгалдняваш и рискуваш да се натъпкаш.А ти като си спала няма такава опасност

а добре
    щот направо си обядвах- 2 варени яйца и една краставица
    сега ще вечерям- кашкавал или сирене, не знам, но няма да е яйце, защото ми се гади вече от яйца..
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    На мен днес ме е 9 ден самно вчера прегреших
    още не съм се теглила,но петък ще го направя
    На мен ми е доста трудно,защото не мога без сладко и ми е голямо мъчение
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    На мен днес ме е 9 ден самно вчера прегреших
    още не съм се теглила,но петък ще го направя
    На мен ми е доста трудно,защото не мога без сладко и ми е голямо мъчение
    90 дневната?
    Имало едно време..

^ Ми ако спортуваш можеш и по цял шоколад да изяждаш о.О
    Аз на ден ям по 1 шоколад и още разни сладки хубави неща, ама като си спортувам всичко си е на 6 - отслабвам.
    СПОРТУВАЙТЕ !!!
    Т'ва ще го пиша във всеки мой пост тук :Д!
    Мен ме мързи днеска да правя некви режими и диети .. като свършат козунаците в нас, тогава може да почна .. сега ще си се тъпча. И без това съм отслабнала с 1 килограм през празниците
    Надявам се, че няма да надебелея :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Аз на ден ям по 1 шоколад и още разни сладки хубави неща, ама като си спортувам всичко си е на 6 - отслабвам.
    СПОРТУВАЙТЕ !!!
    Мен ме мързи днеска да правя некви режими и диети .. като свършат козунаците в нас, тогава може да почна .. сега ще си се тъпча. И без това съм отслабнала с 1 килограм през празниците
    90 дневната?!
    Имало едно време..

Град
    в мечтите ми
    СПОРТУВАЙТЕ !!!
    а кой ти каза,че не спортувам?
    на 90 дневната съм все пак

Мии да .. преди я почнах, ама на въглехидратния се издъних с много торта ии имаше и рожден ден, празници, глупости .. пък не отказвам на храна
    Като ми прещрака почвам 90 дневната - да си сваля там некви излишни килограми веднъж за винаги :Д (ама кого заблуждавам xD) ..
    Чакам и училище да почна, че да тичам по - сериозно. Сега по тоя Великден такъв мързел ме е хванал .. и с тия бирички в т'ва хубаво време .. ццц :Д
    То направо грехота да съм на 'диета' в такова време :Д
    и без т'ва вече е лято (:Д) - всеки ден плодове и зеленчуци и ще съм си супер там до юни месец :Д
    И с тичането ще има още по - добри резултати ^^
    Само да ми мине мързела :Д

аа, значи не съм сама ^ добре, на мен днес ми е първи ден, ха, и все пак прегреших с 1 бисквита и 1 сникърс, амааа нищо де, са отивам да си размърдам задника. ти колко си свалила до тука?
    Имало едно време..

Град
    в мечтите ми
    Аз като я почнах бях на 3 рождени дни подред,но не съм прегрешавала...само на Великден,но то защото след диско бях мн гладна
    воля воля трябва

още не съм се теглила...но тия дни ще се претегля че и на мен ми е инт

Ми аз от диети нищо не съм свалила, щото правих 90 дневната само 3 дена :Д
    Ама реших да почна диета, защото по едно време само се тъпчех с боклуци и въпреки това отслабнах с 4 килограма о.О
    И тогава реших, че след като ми е такъв метаболизма, ще се пробвам с диета, тъкмо да довърша започнатото :Д
    И сега се надявам да имам доста добри резултати. След като си 'пренастроих' метаболизма мога да ям каквото поискам, само да си спортувам ^^
    А аз както обичам да тичам, няма да имам никакви проблеми .. само мързелът да мине :Д

Пф, за 2 дена корема ми се е подул с няколко см. Сигурно ще ми идва, няма от к'во друго да е.'

П.П. smiirnoff - имам същата риза.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Абе хора кажете как да спра да ям .. разбирате ли, вече от скука ям :Д
    Като няма к'во да правя и ям .. или ще е козунак с шоколад, или филия с шоколад, или яйца .. абе к'вото хвана и ще го изям .. освирепяла съм :Д:Д
    Ето сега мама сготви БОЖЕСТВЕНА мусака, ама не ни каза, че мусаката е готова .. и ние с кака ей сега едновременно отиваме в кухнята и видяхме мусаката и ..
    Сложихме си в чиниите със сестра ми, а пък мама само поклати глава и вика на тати:
    - Ццц, Гошоо, т'ва не можем да ги изхраним о.О .

Направо се побърквам .. ако ви кажа к'во съм яла днеска и колко .. :Д
    Добре че станах към 12 .. иначе
    Дайте некви съвети, побърквам се, писна ми само да дъвча вече :Д
    Ама и като съм идиот и само набивам :Д ..

Мега фен
    Град
    София
    Ами или си намери работа, или хапчета за подтискане на апетита. При мен действат и определено не се сещам за храна

Град
    в мечтите ми
    Абе хора кажете как да спра да ям .. разбирате ли, вече от скука ям :Д
    Като няма к'во да правя и ям .. или ще е козунак с шоколад, или филия с шоколад, или яйца .. абе к'вото хвана и ще го изям .. освирепяла съм :Д:Д
    Ето сега мама сготви БОЖЕСТВЕНА мусака, ама не ни каза, че мусаката е готова .. и ние с кака ей сега едновременно отиваме в кухнята и видяхме мусаката и ..
    Сложихме си в чиниите със сестра ми, а пък мама само поклати глава и вика на тати:
    - Ццц, Гошоо, т'ва не можем да ги изхраним о.О .

Направо се побърквам .. ако ви кажа к'во съм яла днеска и колко .. :Д
    Добре че станах към 12 .. иначе
    Дайте некви съвети, побърквам се, писна ми само да дъвча вече :Д
    Ама и като съм идиот и само набивам :Д ..
    ти си мислиш,че ще ядеш каквото си искаш и ще слабейш,ама няма да е така с времето ще видиш какво ще стане
    пък и най-малкото не е полезно

^ И какво ще стане? Нашите през целия си живот са и продължават да хапват доста и то все в най-неподходящите часове, обаче продължават да са стройни, дори мама ми се вижда леко анорексична. Но пък и те постоянно са в движение. Така че, всичко зависи от ген и физическо натоварване.

Да не говорим, че е полезно да се яде често и по малко. По едно време ядях като смирноф и свалих повече килограми(а не съм търсила даже тоя ефект), отколкото с плодчето за закуска, обядчето и леката вечеря.

Град
    в мечтите ми
    зависи и от ген,да но да ядеш,защото няма какво да правиш нама как да ме убедиш,че е ок
    както и да е
    Всеки прави каквото иска и каквото смята за добре.

Абе к'во да направя, че само ям
    Хапчета никъв шанс просто да взимам, за да си правя миш маш в организма о.О
    Относно ген - по принцип съм 'предразположена към надебеляване', имам едър кокал и съм висока :Д
    Просто питам за нещо, което да не ме кара да мисля, че примерно в кухнята има много течен шоколад, или че има вкусен козунак (^^)
    Аз по принцип ям начесто, за да може да си ги изразходвам тия работи, а не да се натъпча на обяд и после 6-7 часа до вечерята да се чудя к'во да правя и да не мога да се движа кат човек :Д
    АМА МИ КАЖЕТЕ К'ВО ДА НАПРАВЯ :Д - то просто ми писна само да се разкарвам до кухнята и да питам мама к'во има за ядене :Д
    Като ям така много често ям малко, ама пък ми писна :Д
    Че то дори и няква определена работа да имам, пак не ми е проблем да мина през кухнята и да си взема нещичко :Д:Д
    ^^

Мега фен
    Град
    София
    Ако ти нямаш воля да се спреш и 5страници с мнения да има, няма да спреш.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Абе к'во да направя, че само ям
    Хапчета никъв шанс просто да взимам, за да си правя миш маш в организма о.О
    Относно ген - по принцип съм 'предразположена към надебеляване', имам едър кокал и съм висока :Д
    Просто питам за нещо, което да не ме кара да мисля, че примерно в кухнята има много течен шоколад, или че има вкусен козунак (^^)
    Аз по принцип ям начесто, за да може да си ги изразходвам тия работи, а не да се натъпча на обяд и после 6-7 часа до вечерята да се чудя к'во да правя и да не мога да се движа кат човек :Д
    АМА МИ КАЖЕТЕ К'ВО ДА НАПРАВЯ :Д - то просто ми писна само да се разкарвам до кухнята и да питам мама к'во има за ядене :Д
    Като ям така много често ям малко, ама пък ми писна :Д
    Че то дори и няква определена работа да имам, пак не ми е проблем да мина през кухнята и да си взема нещичко :Д:Д
    ^^
    Трябва да имаш воля, нищо повече не ти е нужно....нито хапчета, нито забрани. Трябва сама да можеш да усъзнаеш кога да спреш да ядеш, просто няма друг начин .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Ако ти нямаш воля да се спреш и 5страници с мнения да има, няма да спреш.
    +++ .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

аз като знам, че трябва да спазвам точно определен режим е..о, мамо! никва 90 дневна, верно спазих я днеска криво- ляво, ама просто тая мисъл ме задушава.. преди 1 седмица просто си казах, че трябва да огранича някой неща и свалих 3 килограма, а сега.. смазва ме тая диета, нееее, няма да стане с нея. Почвам си от утре като преди- ставам в 8, пия кафе без захар, тичам, правя упражнения и ям само когато съм наистина гладна, и само плодове, зеленчуци, мляко, и изобщо полезни неща. така става, явно
    Имало едно време..

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    аз като знам, че трябва да спазвам точно определен режим е..о, мамо! никва 90 дневна, верно спазих я днеска криво- ляво, ама просто тая мисъл ме задушава.. преди 1 седмица просто си казах, че трябва да огранича някой неща и свалих 3 килограма, а сега.. смазва ме тая диета, нееее, няма да стане с нея. Почвам си от утре като преди- ставам в 8, пия кафе без захар, тичам, правя упражнения и ям само когато съм наистина гладна, и само плодове, зеленчуци, мляко, и изобщо полезни неща. така става, явно
    Това и аз съм го забелязала. Ако не знам какво трябва да ям днес, а просто ми го сервира мама или пък отидем на заведение и си го поръчам, всичко е ок. Но като знам, че утре трябва да ям бобова салата или ориз със зеленчуци ... Въпреки това свикнах, де.

Град
    в мечтите ми
    забранения плод е най-сладък

Град
    София
    Аз от утре мисля да започвам диета, че майче покрай Великден качих 1-2 кила.
    Но не знам коя???
    90-дневната не могаа да я направя.. Пробвах ама не стана..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си