- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Не мисля , че е фатално.Просто си обядвай.А и то е фатално ако се движиш и не си закусил, защото после много отгалдняваш и рискуваш да се натъпкаш.А ти като си спала няма такава опасностПървоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
а добре![]()
щот направо си обядвах- 2 варени яйца и една краставица
сега ще вечерям- кашкавал или сирене, не знам, но няма да е яйце, защото ми се гади вече от яйца..![]()
Имало едно време..
На мен днес ме е 9 денсамно вчера прегреших
![]()
още не съм се теглила,но петък ще го направя![]()
На мен ми е доста трудно,защото не мога без сладкои ми е голямо мъчение
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
90 дневната?Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Имало едно време..
^ Ми ако спортуваш можеш и по цял шоколад да изяждаш о.О
Аз на ден ям по 1 шоколад и още разни сладки хубави неща, ама като си спортувам всичко си е на 6 - отслабвам.
СПОРТУВАЙТЕ !!!
Т'ва ще го пиша във всеки мой пост тук :Д!
Мен ме мързи днеска да правя некви режими и диети .. като свършат козунаците в нас, тогава може да почна .. сега ще си се тъпча. И без това съм отслабнала с 1 килограм през празниците![]()
Надявам се, че няма да надебелея :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
90 дневната?!Първоначално написано от smiirnoff
![]()
Имало едно време..
а кой ти каза,че не спортувам?Първоначално написано от smiirnoff
![]()
на 90 дневната съм все пак
Мии да .. преди я почнах, ама на въглехидратния се издъних с много торта ии имаше и рожден ден, празници, глупости .. пък не отказвам на храна![]()
Като ми прещрака почвам 90 дневната - да си сваля там некви излишни килограми веднъж за винаги :Д (ама кого заблуждавам xD) ..
Чакам и училище да почна, че да тичам по - сериозно. Сега по тоя Великден такъв мързел ме е хванал .. и с тия бирички в т'ва хубаво време .. ццц :Д
То направо грехота да съм на 'диета' в такова време :Д
и без т'ва вече е лято (:Д) - всеки ден плодове и зеленчуци и ще съм си супер там до юни месец :Д
И с тичането ще има още по - добри резултати ^^
Само да ми мине мързела :Д
аа, значи не съм сама ^добре, на мен днес ми е първи ден, ха, и все пак прегреших с 1 бисквита и 1 сникърс, амааа
нищо де, са отивам да си размърдам задника. ти колко си свалила до тука?
Имало едно време..
Аз като я почнах бях на 3 рождени дни подред,но не съм прегрешавала...само на Великден,но то защото след диско бях мн гладна
воля воля трябва
още не съм се теглила...но тия дни ще се претегляче и на мен ми е инт
Ми аз от диети нищо не съм свалила, щото правих 90 дневната само 3 дена :Д
Ама реших да почна диета, защото по едно време само се тъпчех с боклуци и въпреки това отслабнах с 4 килограма о.О
И тогава реших, че след като ми е такъв метаболизма, ще се пробвам с диета, тъкмо да довърша започнатото :Д
И сега се надявам да имам доста добри резултати. След като си 'пренастроих' метаболизма мога да ям каквото поискам, само да си спортувам ^^
А аз както обичам да тичам, няма да имам никакви проблеми .. само мързелът да мине :Д![]()
Пф, за 2 дена корема ми се е подул с няколко см.Сигурно ще ми идва, няма от к'во друго да е.'
П.П. smiirnoff - имам същата риза.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Абе хора кажете как да спра да ям .. разбирате ли, вече от скука ям :Д
Като няма к'во да правя и ям .. или ще е козунак с шоколад, или филия с шоколад, или яйца .. абе к'вото хвана и ще го изям .. освирепяла съм :Д:Д
Ето сега мама сготви БОЖЕСТВЕНА мусака, ама не ни каза, че мусаката е готова .. и ние с кака ей сега едновременно отиваме в кухнята и видяхме мусаката и ..![]()
Сложихме си в чиниите със сестра ми, а пък мама само поклати глава и вика на тати:
- Ццц, Гошоо, т'ва не можем да ги изхраним о.О.
Направо се побърквам .. ако ви кажа к'во съм яла днеска и колко .. :Д
Добре че станах към 12 .. иначе![]()
Дайте некви съвети, побърквам се, писна ми само да дъвча вече :Д
Ама и като съм идиот и само набивам :Д ..
Ами или си намери работа, или хапчета за подтискане на апетита. При мен действат и определено не се сещам за храна
ти си мислиш,че ще ядеш каквото си искаш и ще слабейш,ама няма да е така с времето ще видиш какво ще станеПървоначално написано от smiirnoff
пък и най-малкото не е полезно![]()
^ И какво ще стане? Нашите през целия си живот са и продължават да хапват доста и то все в най-неподходящите часове, обаче продължават да са стройни, дори мама ми се вижда леко анорексична. Но пък и те постоянно са в движение. Така че, всичко зависи от ген и физическо натоварване.
Да не говорим, че е полезно да се яде често и по малко. По едно време ядях като смирноф и свалих повече килограми(а не съм търсила даже тоя ефект), отколкото с плодчето за закуска, обядчето и леката вечеря.
зависи и от ген,да но да ядеш,защото няма какво да правиш нама как да ме убедиш,че е ок
както и да е
Всеки прави каквото иска и каквото смята за добре.
Абе к'во да направя, че само ям![]()
Хапчета никъв шанс просто да взимам, за да си правя миш маш в организма о.О
Относно ген - по принцип съм 'предразположена към надебеляване', имам едър кокал и съм висока :Д
Просто питам за нещо, което да не ме кара да мисля, че примерно в кухнята има много течен шоколад, или че има вкусен козунак (^^)![]()
Аз по принцип ям начесто, за да може да си ги изразходвам тия работи, а не да се натъпча на обяд и после 6-7 часа до вечерята да се чудя к'во да правя и да не мога да се движа кат човек :Д![]()
АМА МИ КАЖЕТЕ К'ВО ДА НАПРАВЯ :Д - то просто ми писна само да се разкарвам до кухнята и да питам мама к'во има за ядене :Д
Като ям така много често ям малко, ама пък ми писна :Д
Че то дори и няква определена работа да имам, пак не ми е проблем да мина през кухнята и да си взема нещичко :Д:Д
^^
![]()
Ако ти нямаш воля да се спреш и 5страници с мнения да има, няма да спреш.
аз като знам, че трябва да спазвам точно определен режим е..о, мамо! никва 90 дневна, верно спазих я днеска криво- ляво, ама просто тая мисъл ме задушава.. преди 1 седмица просто си казах, че трябва да огранича някой неща и свалих 3 килограма, а сега.. смазва ме тая диета, нееее, няма да стане с нея. Почвам си от утре като преди- ставам в 8, пия кафе без захар, тичам, правя упражнения и ям само когато съм наистина гладна, и само плодове, зеленчуци, мляко, и изобщо полезни неща. така става, явно![]()
Имало едно време..
Това и аз съм го забелязала. Ако не знам какво трябва да ям днес, а просто ми го сервира мама или пък отидем на заведение и си го поръчам, всичко е ок. Но като знам, че утре трябва да ям бобова салата или ориз със зеленчуци ...Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Въпреки това свикнах, де.
забранения плод е най-сладък![]()
![]()
![]()
Аз от утре мисля да започвам диета, че майче покрай Великден качих 1-2 кила.
Но не знам коя???
90-дневната не могаа да я направя.. Пробвах ама не стана..