.
Затворена тема
Страница 2 от 66 ПървиПърви 1234561252 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 1636
    Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    АДСКИ ОТЧАЯНА СЪМ.Сега,когато се вразумих и реших да спортувам,се оказа,че няма с кой и на какво да се запиша.90 дневната ще почна,че поне равномерно да отслабна,пък и в нея се яде от всичко.Ето примерно меню за 4 дена(казвам,за да ми кажете ако греша някъде)

Първи ден(Белтъчен)
    Закуска(може би проспана,но):Портокал
    Обяд:може би салата,2 парчета сирене на микровълнова
    Вечеря:салата,1 парче сирене на микровълнова

Втори ден(за бобови варива)
    Закуска:портокал/ябълка/проспана
    Обяд:бобена салата,леща/боб
    Вечеря:бобена салата,леща/боб

Трети ден(Въглехидратен)
    Закуска:портокал/ябълка/проспана
    Обяд:половин шоколад Cool
    Вечеря:Спагети

Четвърти ден(плодов)
    Закуска:плод
    Обяд:плод
    Вечеря:плод

+10-20 мин бягане,10-20 мин скачане на въже и ако може ми кажете някакви други упражнения,който са главно за сваляне на килограми(в областта на корема).
    Не съм спазвала 90-дневната,но като ти чета менюто упорито си мисля,че е прекалено оскъдно...С глад не се отслабва,убедена съм,че го знаеш това
    Упражнения за корема-45 градусови коремни преси,бягането помага също,странични преси,а също и въртене на обръч(звучи странно,но помага)
    А общо за сваляне на килограми-кардио упражнения-бягане,спортно ходене,колоездене...изобщо такива,които забързват пулса-ускоряват метаболизма страшно много,знам го от опит.Преди време бях свалила доста килограми и сега вече 2 години си поддържам прилично тегло,благодарение на спорта.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    MichellePhan, Менюто ти е доста малко,в смисъл че малко неща си избрала за деня,вкарай във всеки ден по още нещо

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    MichellePhan, Менюто ти е доста малко,в смисъл че малко неща си избрала за деня,вкарай във всеки ден по още нещо
    Междинно хранене?То..нали трябва да е плод.Сигурно в голямото междучасие ще ям плод или ще пия сок :/ За мене не е малко.Аз си го направих по вкус Смисъл г/д аз толкова ям за 1 ден,само че това е според диетата.По-скоро питах дали е правилно(смисъл храните).Какви са тези 45 градусови коремни преси?

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    момичета вижте каква диета намерих в нета за която четох добри отзиви

Диета с ориз, пиле и ябълки
    Диетата продължава 9 дни. Яде се само ориз, пиле и ябълки, без да се консумират други продукти. Резултатът - отслабване с не повече от един килограм на ден и изчистване на организма от токсини. Подходяща е както за мъже, така и за жени.

От първия до третия ден:
    Яде се само и единствено ориз, без други продукти.

От четвъртия до шестия ден:
    Яде се само пиле- печено или варено, но задължително без кожа.

От седмия до деветия ден:
    Само ябълки.

При тази диета можете да ядете от определения продукт колкото пъти на ден усетите глад, в каквото количество искате, без да трябва чакате да дойде времето за обяд или вечеря. През деветте дни не трябва да пиете алкохол. От напитките можете да консумирате единствено вода, чай и кафе, и то без захар и мляко. Препоръчително е да пиете не по-малко от 2 литра вода на ден.

а това го беше писала една дама и искам да ви го покажа

Какво правех аз!
    Оризът си го приготвях с черен пипер, чубрица, две три лъжици домат от буркан, който е и солен и придава чудесен вкус на ориза, няколко капки олио. Така приготвен оризът е прилично вкусен, оризовите дни ми бяха най-приятни, а изглеждат най-страшни! Приготвях си една кафена чаша ориз, сварен към 3,5ч.ч. вода, за да не се разкашква твърде много.
    Няма ограничения в количествата, но ще видите, че не може и да се прекалява.
    От изчетеното в нета за диетата стигам до препоръката, че е отлична както за хора имащи нужда да свалят повече кг. така и за тези, които се борят с 2-3-5 кг!
    Диетата е много препоръчителна, ако искате да се мотивирате и да влезете в някакъв нов режим на хранене-например разделно хранене или в нова диета! Стомахът се свива, придобива се усещане за ситост

Тая диета ми се струва добра и мисля да я започна след 1-2 седмици

Цитирай Първоначално написано от billytalent
    ^Ти ще я спазваш ли?
    С една приятелка мислим да я започнем,само този първи ден нз как ще го изкарам,защото варените картофи не са ми любима храна изобщо,но пък ще започнем и да видим колко ще издържим
    Аз я започвам от утре след 6 дена ще пиша. Дано да няма йо-йо ефект.
    Peace & Love

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Междинно хранене?То..нали трябва да е плод.Сигурно в голямото междучасие ще ям плод или ще пия сок :/ За мене не е малко.Аз си го направих по вкус Смисъл г/д аз толкова ям за 1 ден,само че това е според диетата.По-скоро питах дали е правилно(смисъл храните).Какви са тези 45 градусови коремни преси?
    Имах предвид например в обяда да сложиш още нещо,може да е малко ама пак е нещо,а защо не премахнеш салатата или сиренето и да хапнеш със салатата например 2 яйца,ще те заситят повече отколкото сиренето?!

Супер фен
    Имах предвид например в обяда да сложиш още нещо,може да е малко ама пак е нещо,а защо не премахнеш салатата или сиренето и да хапнеш със салатата например 2 яйца,ще те заситят повече отколкото сиренето?!
    Защото повръщам от яйца.

Какви са тези 45 градусови коремни преси?
    Коремни преси,които се изпълняват с повдигане на торса 45 градуса спрямо земята(при обикновените повдигането е 90 градуса)
    Виж:
    Неефективните коремни преси също са в две основни групи – тези, които се изпълняват със стабилизирани крака, и тези, при които тялото се повдига над 30-45-градусов ъгъл. За да задействате повечето коремни мускули, вие свивате тялото нагоре ( така наречената коремна преса ). Това свиване – но до 30-45 градуса, не повече, е много по-ефективно упражнение, тъй като минимално задейства флексорите на бедрата, отколкото ако направите коремна преса със свити колене, при която повдигате тялото си до 70-90-градусов ъгъл. Винаги когато краката са стабилизирани или задържани долу, флексорите на бедрата са под напрежение за сметка на коремните мускули.Изследванията показват, че всичко, което ви е необходимо, е да свиете и вдигнете тялото нагоре до 30-45-градусов ъгъл с ротация ( въртене ).
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Защото повръщам от яйца.
    Пробвай с пилешко или риба-сиренето е по-добре да го използваш само като подправка,защото има доста сол и ще задържаш вода.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Infinity
    Преди време майка ми беше спазвала една десет дневна диета със ориз , лимони и кисело мляко. Вечерта на десетия ден беше жълта и беше супер зле !!
    To infinity and beyond.

Оф, 3 дни си спазвах перфектно диетата и сега ми дойде и прецаках всичко. Преди почти никога не ми се е яло толкова по време на цикъл. Днес трябваше да ям само месо, а аз ядох месо, таратор, ябълки... доо тук добре, ама сега изядох 3 яйца и 2-3 филий БЯЛ ХЛЯБ, защото болката беше непоносима.
    От утре я почвам отново, само че ще си сменя менюто на последните 5 дни.
    С 5 варени яйца на ден няма шанс да издържа... сигурно ще го направя плодов, а другия може би пак мляко.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Преди време майка ми беше спазвала една десет дневна диета със ориз , лимони и кисело мляко. Вечерта на десетия ден беше жълта и беше супер зле !!
    Нормално
    Монодиетите не са добра идея
    По-добре е човек да си намери подходящ за него режим,да спортува и да свали излишните кг за повече време,но по-трайно,отколкото да спазва някоя диетка за 8 дни,а после да започне отначало със старите "прегрешения"
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

kak se prawi dieta kogato roditelite ti ne razre6awat ?
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Цитирай Първоначално написано от beachgirl
    kak se prawi dieta kogato roditelite ti ne razre6awat ?
    И аз това се питам и като не ми разрешават и нищо и не става.До скоро бях почнала буквално по цял ден да не ям, но майка ми м се разсърди и спря да ми говори и , за да не се сърди започнах да ям...

Има само 2 причини вашите да не ви разрешават:
    1.Неподходяща възраст
    2.Нямате реална нужда от диети
    Движете се повече,диетите ги оставете за по-късно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

mersi za otgoworite

titinkaa искам да те попитам какви диети си спазвала и от коя си най - доволна? Гледам, че си по напред с нещата от другите и искам съвет

Също така днес като прочетох изискванията за 90 дневната диета видях, че след това трябва да има 90 дневна почивка Ми, аз ако направя тази почивка сигорно ще кача двойно Та, мислълта ми е, през тази 90 дневна почивка може ли да правя други диети

Някъде бях чела,че през 90 дневната почивка се спазва разделно хранене,за да не се наблюдава повторно качване на кг.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    1.Неподходяща възраст
    На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям

Мега фен
    ^ Ти си болна и ти препоръчвам спешна психиатрична помощ, докато не е станало твърде късно.

PinkFloydSound i az mislq 4e bez sledko i dr ne6ta det e izbroila ne sse jiwee

Повече от фен Аватара на Melanie
    Момичета, от утре и аз съм с вас. Избрала съм си 90 дневната диета, защото може да се яде почти всичко Пожелайте ми успех

Zdrasti,hora iskam da vi popitam kakvo e srednoto/dobroto teglo za momi4e visoko 166 sm
    :P
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92
    1.Неподходяща възраст
    На мене ми е ясно, че не съм чак дебела, но просто искам да съм по-слаба.И ма кар да имам воля и да мога да спазвам диети, то майак ми не ми разрешава.Но явно до някъде е права...И въпреки всичко се радвам, че не ме кара да ям калорични неща, които аз не искам да ям а и не ям.Например хляб не ям, сладко много рядко ям, пържено не ям, пакетирано не ям......... Е тя titinkaa от тази тема ми е фр и знае колко малко неща ям
    Щом ядеш толкова малко и въпреки всичко не си толкова слаба,колкото искаш,значи решението на проблема ти не е в диетата.Може би имаш по-бавен метаболизъм(което може да е резултат от недостатъчен брой калории-тялото минава в "спестовен" режим и "гори" по-малко калории,поради липсата на такива).Ако е така по-добре е да разчиташ повече на движението-дори ходенето пеш или танците "размърдват" метаболизма
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Цитирай Първоначално написано от newandoriginal
    Zdrasti,hora iskam da vi popitam kakvo e srednoto/dobroto teglo za momi4e visoko 166 sm
    :P
    Виж тук
    http://www.tialoto.bg/organizer.php?cat=69
    пак не е гаранция обаче-зависи си от плътност на костите,мускулна маса,възраст...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn