.
Затворена тема
Страница 20 от 66 ПървиПърви ... 1016171819202122232430 ... ПоследнаПърви
Резултати от 476 до 500 от общо 1636
    Град
    Where streets have no name
    Аз бях една седмица на японското чудо, обаче 1-2 дена тука Великден се провали работата, днес пак я започнах. Бях свалила 3-4 кила, обаче лошото на мен ми е, че не ям месо и припаднах веднъж, щот съм цял ден на един морков и две яйца, а се движа страшно много. Тааа, сега пак две седмици ще се мъча, ще вид пиша дали ще има ефект
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

^ Цъкнах на първия линк, който ми излезе за нея и имам два въпроса: кафето в каква чашка трябва да е? Чаена или кафяна?

И номера със салата не ми е ясен - каква салата трябва точно или може, каквато ти се яде?

Град
    Ми аз тъй като не ям месо си позволявам да си пия кафето както ми падне(обикновено си правя капучино, но аз не го обичам много сладко) няма значение каква чашка е, течност да е, даже понякога пия по няколко кафета, защото не ми издържат нервите, пък и съм прекалено заета да си правя разни сокове от моркови и такива.
    За салатата и аз се чудих, но лично аз си ям зелева салата с морков, веднъж ядох брокули със сирена, но всеки както си прецени.
    По принцип не ям много(или просто не се сещам) и диетата я правя по-скоро за пречистване и не я спазвам особено стриктно, но помни си едно всеки ден имаш салата и яйца, редувай си месо или риба(аз не ям месото, вече споменах, че не обичам). В дните когато не ям риба, си хапвам някоя активия или малко сирене.
    Абе номерът е да не се замисляш толкова за диетата, защото само ти се яде
    — Често. Твърде често.

Мисля, че ще ми е проблемът в месото, ако тръгна да спазвам диетата(мераци големи, желание да я спазвам- до 5 часа след започването й ). Не ям риба, а пък не знам птицефермата да е отворила врати.

По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба. А в момента(всъщност отдавна) имам и коремче, което допрецаква гледката. По-скоро се е натрупало като възглавничка отдолу, под пъпа и стои много гадно и ме нерви от сума ти време. Правя упражнения, обаче напоследък ми е нервно и ям някви дребни неща, все боклуци, предимно заради това, а не защото съм гладна. Затова - строг контрол и дисциплина! 90-дневната ме мързи да я правя, просто ... много дни, пък аз искам бързи резултати, което не е особено полезно, но аз и без това се храня като 3-годишно - само шоколади, коли и вафли са ми в менюто. Пък ако случайно реша сериозно да спазвам каквато и да било диета, не искам да е сложна, да мисля по цял ден "ми сега на обяд кво да ям", нито пък да ям някакви безвкусни гадории. Изобщо, претенциите ми са много.

За извод ще кажа, че са ми безкрайно интересни диетите ви, но аз не мога(не искам) да ги спазвам.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба.
    И аз съм така,ужасно е
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

По-ужасна е тая възглавничка под пъпа. Може ли да е толкова гадна, мамка й? Бях качила тва-онова през зимата, ама всичко свалих, дори гадните паласки се махнаха сравнително бързо. Защо гадния корем не ще да се махне?

Град
    Карлово
    Аз имам малко паласки и искам да ги махна,нямам корем за щастие(вече),но тези ужасни паласки и в краката искам да отслабна...от днес започвам 90-дневната

Как свали коремчето, при все, че не се ограничаваш откъм храна?

Град
    Карлово
    Мисля,че е от карането на колело,защото не правя никакви упражнения,а наистина нямам коремче вече,иначе да определено прекалявам с храната,аз се храня само с боклуци

Е, значи ще си търся друга алтернатива.

Виждате ли, виждате ли - аз като мърморя, че само спорт ще оправи работата - кой ме слуша ?
    Моето шитаво коремче е същото като на mArMaLaDkA. Миналата година лятото като си нямах работа правих коремни преси - по 100-120 на ден о.О (сега и 60 едва правя наведнъж) и от тия коремни преси изчезна .. ама после мързелъъъъът
    Сега, тази сутрин ще си направя моя си закуска - да е по - богата, че да не ям през 5 минути, щото примерно съм яла някакъв мижав плод о.О
    После, там като ми се прияде пак може малко ананас или ябълка .. на обяд - не съм го измислила, а вечерята - по принцип си ям салата и т'ва остава и сега ^^.
    Готовооо, имам си меню - Диетата на Теодора (няма гаранция, че ще сваля, ама поне няма да гладувам) :Д
    Сега само трябва да го спазя :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

котката ми се казва Теодора и е 10 килограма \/

аз реших да си мина към предишното- ядене, само когато съм много гладна, пред припадане и то само плосоде, зеленчуци, мляко, яйца.. може и някой и друг сварен картоф.

тичане и упражнения до откат
    Имало едно време..

Град
    Мисля, че ще ми е проблемът в месото, ако тръгна да спазвам диетата(мераци големи, желание да я спазвам- до 5 часа след започването й ). Не ям риба, а пък не знам птицефермата да е отворила врати.

По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба. А в момента(всъщност отдавна) имам и коремче, което допрецаква гледката. По-скоро се е натрупало като възглавничка отдолу, под пъпа и стои много гадно и ме нерви от сума ти време. Правя упражнения, обаче напоследък ми е нервно и ям някви дребни неща, все боклуци, предимно заради това, а не защото съм гладна. Затова - строг контрол и дисциплина! 90-дневната ме мързи да я правя, просто ... много дни, пък аз искам бързи резултати, което не е особено полезно, но аз и без това се храня като 3-годишно - само шоколади, коли и вафли са ми в менюто. Пък ако случайно реша сериозно да спазвам каквато и да било диета, не искам да е сложна, да мисля по цял ден "ми сега на обяд кво да ям", нито пък да ям някакви безвкусни гадории. Изобщо, претенциите ми са много.

За извод ще кажа, че са ми безкрайно интересни диетите ви, но аз не мога(не искам) да ги спазвам.
    Ми значи, аз по принцип съм по-широка в бедрата и лятото бягам, а през зимата карам велоаргумен...ае колело за вкъщи също така обичам да правя едни упражнения http://dieti.rozali.com/vkyshti/p9202.html
    а за коремче тия коремни преси нищо не правят, правила съм и по 400 на ден, няма ефект, само с тези упражнения :
    http://dieti.rozali.com/vkyshti/p8969.html
    също така и имам три пъти в седмицата волейбол.
    Общо взето, не диетите му е майката, а движението. Повечето хора отделят прекалено много внимание на тях и си мислят, че като седят по цял ден на компютъра и хапват зелки, ще отслабнат, не е така.
    Не може да си мързелив и да искаш да имаш страхотно тяло.
    Майка ми изчисли, че като не съм на диета средно ям около 1000 калории на ден, а като съм на-500-600 макс. Спрете да гъчите и си размърдайте задниците.
    — Често. Твърде често.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    котката ми се казва Теодора и е 10 килограма \/

аз реших да си мина към предишното- ядене, само когато съм много гладна, пред припадане и то само плосоде, зеленчуци, мляко, яйца.. може и някой и друг сварен картоф.

тичане и упражнения до откат
    защо просто не почнеш 90 дневната
    нито гладуваш нито нищо....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    По-принцип съм с по-широк ханш и колкото и да съм кльощава, пак изглеждам леко груба.
    И аз съм така,ужасно е

охх и аз съм така.. с по-широк кокал и е ужасно..

Цитирай Първоначално написано от roshlichka
    И аз съм така,ужасно е

не сте единствени .. ужасно е
    а и като аз съм си по набита във краката ..
    нагоре съм си стройна ,добре ..
    ама краката .. приличам на няква круша
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    По-ужасна е тая възглавничка под пъпа. Може ли да е толкова гадна, мамка й? Бях качила тва-онова през зимата, ама всичко свалих, дори гадните паласки се махнаха сравнително бързо. Защо гадния корем не ще да се махне?
    За мен единствено решение са коремните преси .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Коремните преси само стягат. А аз имам, макар и малко, да свалям точно в коремната област, така че коремните на тоя етап само могат да ми затруднят свалянето.

Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    И аз съм така,ужасно е

Аз също Вече почти се примирих, че няма да съм толкова слаба колкото искам само заради тоя факт, ама
    Иска ми се пак да почна 90-дневната (преди бях много доволна от резултата), обаче ми е трудно да я спазвам, не защото оставам гладна или нещо такова, просто около мен постоянно се готви/купува нещо, което не става да го ям тоя ден..
    Аз си карам на мой си режим, боря се с едни 4 кг, за да достигна идеала си, от няколко месеца, обаче съм упорита и няма да се отказвам

Мега фен Аватара на Infinity
    ^Какъв е този тоолкова чакан " идеал " ?
    To infinity and beyond.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз днес я почнах диетата 90 дневната ама малко я наруших и ще я почвам от утре по сериозно

~Infinity, 45 кг, честно казано се харесвам най-много на толкова

Цитирай Първоначално написано от WarOfLove
    И аз съм така,ужасно е

Аз също Вече почти се примирих, че няма да съм толкова слаба колкото искам само заради тоя факт, ама
    Иска ми се пак да почна 90-дневната (преди бях много доволна от резултата), обаче ми е трудно да я спазвам, не защото оставам гладна или нещо такова, просто около мен постоянно се готви/купува нещо, което не става да го ям тоя ден..
    Аз си карам на мой си режим, боря се с едни 4 кг, за да достигна идеала си, от няколко месеца, обаче съм упорита и няма да се отказвам
    спокойно и аз съм така .. особено плодовия сичко се проваля щот майка ми само ме гони да ям колко си висока и колко тежиш ?

Цитирай Първоначално написано от WarOfLove
    И аз съм така,ужасно е

спокойно и аз съм така .. особено плодовия сичко се проваля щот майка ми само ме гони да ям колко си висока и колко тежиш ?
    Ниска съм-към 1.61, и съм 48.5 .. Не се чувствам особено дебела, обаче си имам още малко да сваля, надявам се сега с повечко спорт+здравословно хранене да стане

WarOfLove пожелавам ти успех ! ..
    иначе те бия със два сантиметра 1,63
    иначе ако се откажеш от сладкото и газираното ще видиш резултат ..
    ако можеш и тестеното и пърженото .. въпреки че с тва не моа още се справя ии така лятото някое спортче например баскет или волей ще станеш супер .. а и да пораснеме малко де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си