- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Сладко и газирано не пия.![]()
И аз не бих отказала някой друг сантиметър +, 'щото като съм ниска и 1 килограм да кача и си личи ..![]()
Иначе благодаря, на теб също![]()
не мога спазвам определен режим.. смисъл мисълта, че трябва да правя нещо по задължение ми пречи. днеска станах, тичах, прибрах се ии извадих голямо огледало и докато се преобличах огледах подробно този факан корем и тея паласки и си казах- така скъпа няма да стане. и цел ден на кафета, цигари и една купичка леща, а даже не съм гладнаПървоначално написано от kuklichka_bg
ко, така свалих 3 килограма за 1 седмица, да се еба
![]()
Имало едно време..
чоек, у тебе нема е толко воля, честно.. тия 80 кг не те ли мотивират?!?! аз ако бех 80 кг..Първоначално написано от titinkaa
Имало едно време..
Да бееее .. неска трябваше да съм на диета ..![]()
Ама ебаси диета направих просто :Д
Сутринта в 9 - половин филия с шоколад :Д
После към 15.30 - един двоен чийзбургер, средни картофки и кола![]()
И сега само една салатка ще хапна, въпреки че не ми се яде много.![]()
Не, утре вече НАИСТИНА почвам! Няма да е диета, ама ще спра тия боклуци дето ги ям :Д
Абе днес може да съм яла много, ама пък 3 часа ходих, което не е почти нищо, ама все пак .. :Д![]()
Утре - плодове, зеленчуци, СИРЕНЕ НА МИКРОВЪЛНОВА (h) xD .. и т.н
Аз без сладко не мога, ама пък к'вото хапна такова ще гледам да го изгарям ^^
xD
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз съм на 90-дневната 1 месец мина и има доста голям резултат,като съм я комбинирал с упражнения (всеки ден фитнес)
__________________________________________________ _____________________
Отворете това: > http://www.impulse.bg/invite/set-invitation/uid/8586010 Спешно е!![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Това сирене на микровълновата какво трябва да се получи като го стоплиш? И на колко се топли?Първоначално написано от smiirnoff
помисли си как тия гадни чийзбургери ти се лепят на дупето, коремчето и сърцето, как ще затлъстееш, диабет ала- бала, лъжи се неквоПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Имало едно време..
Ми аз сиренето си го топля на моята микровълнова на 40 секунди, на макс ^^
Става БОЖЕСТВЕНО просто <3
Абе за чийзбургер всичко давам, така че и на диета да съм, ако има пред мен, пак ще го изям. После не е проблем да го изгоря .. или поне част от него. Ама като ми е толкова вкуснооо .. пфуу![]()
Баси шитавото същество съм .. а се лензя тука за некви си 3-4 килограма. Т'ва е СРАМОТА о.О
Ей сега пуснах некъв сайт, дето изчислявал идеалното тегло и ми вика, че за мен било 62 килограма .. другаде ми излезна 60, пък на едно трето беше 58 о.О
Ама то т'ва е тъпо, те тия не предвиждат кокалите ми - аз съм с едър кокал, заради тати () .. та аз ще се чувствам идеално ако сваля 5-6 килограма макс и се стегна. Не ми трябва за некви 10 примерно .. ама се дразня, че се лигавя за некви тъпи 5 килограма :/
Сега като почна училище, с яко тренировки ще ги разкарам за 2-3 седмици и ще се стегна даже ^^
Добре, че няма МакДонълдс, КФС или Дънкин Донътс тук. Иначе нямаше да съм 50, ами 150 кила минимум.Щях денонощно да набивам крилца, чийзбургери, пържени картофки и понички, мдаам. ^_^ *замечтава се*
Хора и аз ви се чудя честно казано..
Аз , като кача примерно 1-2кг. и веднага се шашкам , тренировки, диети ала - бала..![]()
А вие тука със некви страшни цифри ми говорите и се лигавите..![]()
Не знам .. не ви разбирам , събуждате интереса ми , определено.![]()
To infinity and beyond.
Днес ми е първи Успешен ден от 90-дневната диета,дано не се проваля и да издържа поне 1 седмица![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Много ми е интересно да те видя как изглеждаш. би ли пуснала снимка(без лице ако трябва, и есествено, ако си съгласна). Просто като ти чета менюто и колко спортуваш имам чувство, че си някаква клечка.Първоначално написано от Infinity
Колко си висока и колко тежиш?
Абе, деба, елате ги свалете тия шитави 5 кила вместо мен о.О![]()
Баси неорганизирания организъм имам - т'ва като се тъпча с шоколади и простотии - хоп, Теодора свали 4 килограма .. а са тука с неква тъпа диета - 2 дена и на 3тия всичко отива на майната си. Т'ва е само и единствено защото мама и тати готвят вкусно о.О
Утре, к'вото ще да става, няма да е като преди. !!!
Волята ше си докара задника при мен и няя мърда от мен !!
Меню за утре:
Закуска - филия с шоколад или с нещо друго (може да е калорично, ама не смятам закуската, дето е най - важна, да се състои от некво лигаво плодче.
Отивам после до магазина и си купувам някви хубави чайове, дето да са ми приятни и ще ги пия без захар!
Ако ми се прияде нещо - тогава плод или чай.
Обяд - мама ако сготви нещо ще си сложа малко, колкото да се наям, а ако огладнея - плод или чай пак.
Вечеря - по принцип си вечерям салата, така че т'ва остава.
^^ Готово, звучи ми хубаво менюто - има всичко, което обичам, от нищо няма да се лиша, даже и сладко съм си включила.
Иии упражнения ще правя, че утре ще е шитаво времето и няма да мога да тичам навън :/
smiirnoff Пусни една снимка да те видим,изглеждаш ми слаба![]()
Абе не съм слаба - както едно момиче беше казало - като круша съм и аз![]()
Смисъл бедрата ми не ме кефят, ама те с тичане ще се оправят. Иначе и корема - него с коремни преси, тичане и колело. И там тия излишните кила ше се свалят .. просто трябва яко воля, моята вече идва ^^![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1457918_n.jpg
Съжалявам, че са такива малко смахнати снимките, ама такива скорошни намерих в цял ръст xD
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._4020184_n.jpg
Ето тук се вижда малко по - добре.
http://i42.tinypic.com/2r71nxu.jpg ии тук к'во не си харесвам :Д
*пропуснах да спомени и любовните ми дръжки :Д .. и задника може малко да се пооправи, въпреки че си ми харесва де, така че май него няма да го пипам xD
На мен ми изглеждаш напълно нормална...определено не си като круша хаха,лично аз не харесвам прекалено слаби
Ама то и аз няма да се харесам, ако съм неква клеччка - пък и като съм с едър кокал, ако съм много слаба ще е някво супер нереалистично xD
Искам да се стегна, пък те килограмите сами ще си се махнат като спортувам ^^
имам воля,но просто тея хора покрай мене само ме карат да ям,а не е удобно да ида на гости и да не хапна нущо поне от уважение,така че 80кг може да съм ама ще ги сваля,може да е с мн упоритост,но ще достигна целта сиПървоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
Хора , к'во се нервирахте бе ?!![]()
Тия килограми не съм ги ви пъхала аз в задниците , бедрата и коремите.Да не ви прозвучи малко грубичко , ама така е .
Вие сами сте си го направили , сега малко по-спокойно.
smiirnoff мисля , че един хубав режим / не диета ! /
ще ти се отразят много добре + спорт , разбира се.![]()
BlackKeys пратила съм ти ЛС.![]()
To infinity and beyond.
да ти имам оправданията :] аз като съм секи ден с компанията и те си пият биричка и си хапват чипс, семки и т.н. карат ме и аз кво?! аз ако ям всеки ден с тях ще съм 100 кила. на великден бях на гости, ма не съм яла, дори от уважение, съжалявам, ама аз съм по- важна от 1 парче козунак. твойта упоритост всички сме я виждали.. или се стегни, или не реви.Първоначално написано от titinkaa
п.п. сори за грубия език, изнервих се.
Имало едно време..
Диетите, които спазвате може и да се увеличават, но не може да се каже същото и за мозъчните ви клетки.![]()
Голямо ахване и споменаване 20 пъти как titinkaa била 80 кг, голямо чудене защо не ги е свалила досега, голямо самоизтъкване как се грижим за себе си с това, че като качим килограм и почваме диети, тренировки и прочие. Че вие по цял ден на 2 бисквити и една ябълка го карате като не сте диета, ами като сте?Болна работа. Да не говорим, че по тая логика всеки път преди менструация трябва да сте на диета, девойки, защото както (не) знаете, по това време се задържат течности. Другата пък и тя налива акъл, възмущавайки се, нищо че до вчера споменаваше как не може да започне диета, защото има проблем със сърцето(което всъщност й беше извинението във всеки пост). Жалко е. Още по-жалко е, че повечето от вас сте прескочили вече поне през 10 диети до 17-годишна възраст. Вместо да си стресирате организма с най-различни диети, вземете да се храните нормално, често и редовно. И спортувайте. Разберете, че не е прегрешение да изядете един сандвич или бонбон на рожден ден, безумните ви диети няма да ви провалят постигнатото. И е нормално да се качат известни килограми в пуберитета. Ако е по-сериозно - диетолог, кръвни изследвания, разни такива неща, а не прескачане от трън та на глог.
Съгласна съм с mArMaLaDkA![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Абе имаш воля...от месец се каниш да почнеш диета. Аз не вярвам да отиваш на гости да се тъпчеш. Поне аз като ходя на гости, отивам да се видя с хора.Първоначално написано от titinkaa
Хората се хранят, за да живеят, а не живеят, за да се хранят.
++++Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не ве, Мармаладка е супер права. Смисъл аз едвам се понасям понякога като се разлигавя и не мога за 1 седмица да направя нещо нормално. Тя хубаво спомена за пубертета - то е нормално тогава да си качиш кила, ала бала, ама все пак точно тогава и всеки иска да е супер (само дето сега всеки иска да е едва ли не анорексик о.О).
Аз сама супер много си се дразня, защото спортувам редовно от малка - плуване, танци, тичане, волейбол и въпреки всичко съм няква по - едра. Нали то до кокал, ген и т.н ама и аз искам да се видя със стегнати бедра и корем и смятам т'ва да стане до лятото.
Аз в няколко страници назад мрънках, че повечето, които пишат тук само спазват диета, а не се движат - еми то к'ви резултати тогава ще има ? Никакви.
Иии тати след 2 дена ще ми докара колелотооо ^^
Суупер хард ще го изкарам с т'ва колело .. само да не се счупи като миналия път![]()
^^