- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Еми аз съм решила да си направя изследванията без да ходя пак при него,а ще си платя квото трябва,не ми се занимава пак с тоя лекар,че само се ядосвамПървоначално написано от cyclops
Аз на твое място бих отишла, пък като ти откаже тогава давай пари за изследвания...Първоначално написано от titinkaa
оохх тия диети вече тотално трябва да се отказвам от тях.. направиха ми едно изследване , след което го анализира лекар и работата хич не е розова.
мазнината ми е под нормата , мускулната ми маса е на нормата![]()
метаболизма ми е много бърз ( на 12 годишна, а аз съм на 18 - това мисля , че е добре)водата ми е добре, ама лошото е че трябва да имам мазнина около органите ,която да ги пази от пропадане, а аз почти нямам
за това ..замислете се и вие, аз започнах![]()
в крайна сметка здравето ни е най-важно
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Така е, но ако досега си се хранила нормално, имам предвид да не си се ограничавала, значи пак трябва да правиш някакъв вид диета и това трябва диетолог да ти го каже. Поне така си мисля де.Първоначално написано от POLLINA
А какви са тези изследвания, които си си правила? Как се казват?
Какви изследвания си си правила и къде? Стана ми интересноПървоначално написано от POLLINA
![]()
Всъшност недей съвсем самичка. Ендокринологът е този, който знае от какво имаш нужда. Хормоните са много на брой и ти самата не знаеш кое е хубаво да си изследваш, а все пак не са много евтини изследваниятаПървоначално написано от titinkaa
успех !
Да и аз искам да попитам POLLINA какви са тия изследвания , къде ги е правила и колко струват ?![]()
To infinity and beyond.
абе, тука има хора, 'дето пишат ей така за нищото![]()
Инфинити примерно съм я виждала, слаба е, не разбирам защо постоянно виси в темите за диети и защо се ограничава х.х
иначе съм напълно съгласна с мармаладка
по темата
аз не съм на диета, не смятам и да почвам отново
храня си се нормално, не се ограничавам, просто не ям в огромни количества
и все пак не се тъпча с няк'ви боклуци, а хубава храна
както и да е
Аз не съм на диета и честно казано не мисля,че трябва да се ограничаваме точно в пубертета освен ако не е наложително.
Аз обаче почвам леко да се притеснявам за килограмите си-почти на 14 съм,а тежа 42 кг. като се има напредвит,че съм 160 висока и съм под нормата.В интернет пишеше в един сайт,че трябва да бъда 52.Постоянно ям нещо.Тъпча се като прасе,защото постоянно ми се яде и не мога да качвам килограми.Имам бърз метаболизъм.
![]()
vampirediaries, нормално е в пубертета да ядеш доста повече. Като станеш на 16-17, и ти ще направиш дупето най-вероятно![]()
Стигнах до извода,че за мен най-добре е да си съставя мой хранителен режим,вместо да спазвам диети,защото винаги се провалям-да,нямам воля...затова ще спра сладкото и другите глупости,забелязала съм,че за 1 седмица без подобни храни веднага се забелязва някаква разлика...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе хора, хубаво, спирате боклуците и т.н .. ама сладкото о.О
В шоколадът например има много енергия - човек се нуждае от енергия о.О
Се едно да се откажете от плодовете ..
НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА СЪС СЛАДКОТО, но да се спира за мен си е тъпо :/ .. т'ва е енергия, захарните изделия са задължително в менюто на един тинейджър, най - малкото, защото сега расте и се нуждае от ВСИЧКО! о.О
Сега малко да си приложа знанията от тази година :Д
Има 7 основни групи храни:
1. хляб, зърнени храни, ориз и макаронени изделия
2. плодове
3. зеленчуци
4. мляко и млечни продукти
5. варива и ядки
6. месо, риба, птици и яйца
7. сладкарски и захарни изделия
''За да си набавим всичко необходимо, ежедневно трябва да приемаме храна от ВСЯКА група. Препоръчва се съотношението м/у белтъци, мазнини и въглехидрати да е 1:1:4.
Препоръчва се за подрастващите да се хранят 4-5 пъти на ден.
Трябва да се приема и около 1,5 - 2 литра вода дневно.''
Пак можете да ядете от всичко и да отслабвате, стига да разпределяте нещата нормално и да се храните здравословно.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
суривите ядки и сушените плодове стават ли за "здравословен режим"
ем аз по4нах днес тая 5-дневната диета и за сега изкарвам на 2 млека като съм бягала на стадиона 10 обиколки и ходя на самбодано да издържа стискайте ми палци
а да питам за втория ден може ли плодове? защото аз не ям доста зелен4уци и ако може и плодове ще е супер
![]()
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
Имало едно време..
Аз за днес си спазих диетата в белтъчен ден,но на обяд ядох краставица и домат на салата,а сега ям марула,нали не пречи,то пак е зеленчук?!
Няма проблем,на мен в повечето случаи дори менюто ми на вечеря,беше коренно различно от това на обяд.УспехПървоначално написано от titinkaa
![]()
аха добре.МерсиПървоначално написано от billytalent
![]()
Аз пък ще си ям от всичко по много и ще отслабна! :P Просто знам Великата Тайна на Вселената.Сигурно ще ме помислите за луда, ама обстоятелствата, случките и хората се нагаждат според мислите ни! Ако си мислите, че сте дебели, ще бъдете дебели, разбира се. За каквото си мислиш, независимо дали го искаш, или не, то СТАВА. Вселената отговаря на мислите ти. Просто си визуализирайте как сте слаби, не си мислете КАК ще стане това, събуждайте се всеки ден с тази мисъл и ще видите как всичко ще се нареди. :P
П.П. Е сега със сигурност ме мислите за луда.![]()
Че на мен всеки ми го казва тва,да мисля положително...всяка сутрин като се събуждам да си казвам-днес съм -1 кг.по-слаба и наистина има нещо такова
Здравейте и аз се присъединявам от утре към вас! На 90 - дневната ще съм ! Моля тези които са на нея бихте ли ми казали за 10 дни колко сте свалили горе долу!днес си купих и чай Инхуа и ще го съчетая и с въртене на колело! Ще пиша за резултатите! Успех на всички
Аз пък просто не мога да пазя диета почвам една и след два дни пак се тъпча много е гадно кажете някакво средство как да издоржам по повече само за ядене си мисля![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.
за 10 дена -1.5Първоначално написано от silviq8888
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.