.
Затворена тема
Страница 23 от 66 ПървиПърви ... 1319202122232425262733 ... ПоследнаПърви
Резултати от 551 до 575 от общо 1636
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от cyclops
    Абсолютно. Тези лични лекари..само и само да си спестят направленията значи. Настоявай. Ако трябва си измисли нещо..кажи му че се чувстваш преуморена...абе дръж си на своето. Наистина ако имаш проблем с някой хормон всичко може да идва от него.
    При преумора, изпотяване, окосмение, наднормено тегло и т.н. по принцип е хубаво да се правят хормонални изследвания. Дори и да са отрицателни резултатите(което все пак ти го пожелавам, защото е кофти) е хубаво да ги видиш за твое успокоение
    Еми аз съм решила да си направя изследванията без да ходя пак при него,а ще си платя квото трябва,не ми се занимава пак с тоя лекар,че само се ядосвам

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Абсолютно. Тези лични лекари..само и само да си спестят направленията значи. Настоявай. Ако трябва си измисли нещо..кажи му че се чувстваш преуморена...абе дръж си на своето. Наистина ако имаш проблем с някой хормон всичко може да идва от него.
    При преумора, изпотяване, окосмение, наднормено тегло и т.н. по принцип е хубаво да се правят хормонални изследвания. Дори и да са отрицателни резултатите(което все пак ти го пожелавам, защото е кофти) е хубаво да ги видиш за твое успокоение
    Еми аз съм решила да си направя изследванията без да ходя пак при него,а ще си платя квото трябва,не ми се занимава пак с тоя лекар,че само се ядосвам
    Аз на твое място бих отишла, пък като ти откаже тогава давай пари за изследвания...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    оохх тия диети вече тотално трябва да се отказвам от тях.. направиха ми едно изследване , след което го анализира лекар и работата хич не е розова.
    мазнината ми е под нормата , мускулната ми маса е на нормата
    метаболизма ми е много бърз ( на 12 годишна, а аз съм на 18 - това мисля , че е добре )водата ми е добре, ама лошото е че трябва да имам мазнина около органите ,която да ги пази от пропадане, а аз почти нямам
    за това ..замислете се и вие, аз започнах
    в крайна сметка здравето ни е най-важно

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    оохх тия диети вече тотално трябва да се отказвам от тях.. направиха ми едно изследване , след което го анализира лекар и работата хич не е розова.
    метаболизма ми е много бърз ( на 12 годишна, а аз съм на 18 - това мисля , че е добре )водата ми е добре, ама лошото е че трябва да имам мазнина около органите ,която да ги пази от пропадане, а аз почти нямам
    Така е, но ако досега си се хранила нормално, имам предвид да не си се ограничавала, значи пак трябва да правиш някакъв вид диета и това трябва диетолог да ти го каже. Поне така си мисля де.

А какви са тези изследвания, които си си правила? Как се казват?

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    Какви изследвания си си правила и къде? Стана ми интересно

Супер фен Аватара на cyclops
    Всъшност недей съвсем самичка. Ендокринологът е този, който знае от какво имаш нужда. Хормоните са много на брой и ти самата не знаеш кое е хубаво да си изследваш, а все пак не са много евтини изследванията успех !

Мега фен Аватара на Infinity
    Да и аз искам да попитам POLLINA какви са тия изследвания , къде ги е правила и колко струват ?
    To infinity and beyond.

абе, тука има хора, 'дето пишат ей така за нищото
    Инфинити примерно съм я виждала, слаба е, не разбирам защо постоянно виси в темите за диети и защо се ограничава х.х
    иначе съм напълно съгласна с мармаладка

по темата
    аз не съм на диета, не смятам и да почвам отново
    храня си се нормално, не се ограничавам, просто не ям в огромни количества
    и все пак не се тъпча с няк'ви боклуци, а хубава храна
    както и да е

Аз не съм на диета и честно казано не мисля,че трябва да се ограничаваме точно в пубертета освен ако не е наложително.
    Аз обаче почвам леко да се притеснявам за килограмите си-почти на 14 съм,а тежа 42 кг. като се има напредвит,че съм 160 висока и съм под нормата.В интернет пишеше в един сайт,че трябва да бъда 52. Постоянно ям нещо.Тъпча се като прасе,защото постоянно ми се яде и не мога да качвам килограми.Имам бърз метаболизъм.

Град
    Горна Оряховица
    vampirediaries, нормално е в пубертета да ядеш доста повече. Като станеш на 16-17, и ти ще направиш дупето най-вероятно

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Стигнах до извода,че за мен най-добре е да си съставя мой хранителен режим,вместо да спазвам диети,защото винаги се провалям-да,нямам воля...затова ще спра сладкото и другите глупости,забелязала съм,че за 1 седмица без подобни храни веднага се забелязва някаква разлика...
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Абе хора, хубаво, спирате боклуците и т.н .. ама сладкото о.О
    В шоколадът например има много енергия - човек се нуждае от енергия о.О
    Се едно да се откажете от плодовете ..
    НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕКАЛЯВА СЪС СЛАДКОТО, но да се спира за мен си е тъпо :/ .. т'ва е енергия, захарните изделия са задължително в менюто на един тинейджър, най - малкото, защото сега расте и се нуждае от ВСИЧКО! о.О
    Сега малко да си приложа знанията от тази година :Д
    Има 7 основни групи храни:
    1. хляб, зърнени храни, ориз и макаронени изделия
    2. плодове
    3. зеленчуци
    4. мляко и млечни продукти
    5. варива и ядки
    6. месо, риба, птици и яйца
    7. сладкарски и захарни изделия

''За да си набавим всичко необходимо, ежедневно трябва да приемаме храна от ВСЯКА група. Препоръчва се съотношението м/у белтъци, мазнини и въглехидрати да е 1:1:4.
    Препоръчва се за подрастващите да се хранят 4-5 пъти на ден.
    Трябва да се приема и около 1,5 - 2 литра вода дневно.''

Пак можете да ядете от всичко и да отслабвате, стига да разпределяте нещата нормално и да се храните здравословно.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

суривите ядки и сушените плодове стават ли за "здравословен режим"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    суривите ядки и сушените плодове стават ли за "здравословен режим"
    Да

ем аз по4нах днес тая 5-дневната диета и за сега изкарвам на 2 млека като съм бягала на стадиона 10 обиколки и ходя на самбо дано да издържа стискайте ми палци а да питам за втория ден може ли плодове? защото аз не ям доста зелен4уци и ако може и плодове ще е супер
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Имало едно време..

Град
    Пловдив
    Аз за днес си спазих диетата в белтъчен ден,но на обяд ядох краставица и домат на салата,а сега ям марула,нали не пречи,то пак е зеленчук?!

Град
    Карлово
    Аз за днес си спазих диетата в белтъчен ден,но на обяд ядох краставица и домат на салата,а сега ям марула,нали не пречи,то пак е зеленчук?!
    Няма проблем,на мен в повечето случаи дори менюто ми на вечеря,беше коренно различно от това на обяд.Успех

как да изчисля колко грама например "пилешко" ям ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Няма проблем,на мен в повечето случаи дори менюто ми на вечеря,беше коренно различно от това на обяд.Успех
    аха добре.Мерси

Мега фен
    Аз пък ще си ям от всичко по много и ще отслабна! :P Просто знам Великата Тайна на Вселената. Сигурно ще ме помислите за луда, ама обстоятелствата, случките и хората се нагаждат според мислите ни! Ако си мислите, че сте дебели, ще бъдете дебели, разбира се. За каквото си мислиш, независимо дали го искаш, или не, то СТАВА. Вселената отговаря на мислите ти. Просто си визуализирайте как сте слаби, не си мислете КАК ще стане това, събуждайте се всеки ден с тази мисъл и ще видите как всичко ще се нареди. :P
    П.П. Е сега със сигурност ме мислите за луда.

Град
    Карлово
    Че на мен всеки ми го казва тва,да мисля положително...всяка сутрин като се събуждам да си казвам-днес съм -1 кг.по-слаба и наистина има нещо такова

Здравейте и аз се присъединявам от утре към вас! На 90 - дневната ще съм ! Моля тези които са на нея бихте ли ми казали за 10 дни колко сте свалили горе долу!днес си купих и чай Инхуа и ще го съчетая и с въртене на колело! Ще пиша за резултатите! Успех на всички

Аз пък просто не мога да пазя диета почвам една и след два дни пак се тъпча много е гадно кажете някакво средство как да издоржам по повече само за ядене си мисля
    Човек не обича истински, ако не обича вечно.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от silviq8888
    Здравейте и аз се присъединявам от утре към вас! На 90 - дневната ще съм ! Моля тези които са на нея бихте ли ми казали за 10 дни колко сте свалили горе долу!днес си купих и чай Инхуа и ще го съчетая и с въртене на колело! Ще пиша за резултатите! Успех на всички
    за 10 дена -1.5
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си