.
Затворена тема
Страница 24 от 66 ПървиПърви ... 1420212223242526272834 ... ПоследнаПърви
Резултати от 576 до 600 от общо 1636
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    как да изчисля колко грама например "пилешко" ям ?

моля за отг , ако може

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз утре съм на бобови и варива,и ще си сготвя утре леща

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    PinkFloydSound Хващам се на бас, че си гледала филма The Secret. Вярно е, нали? Всъщност това е точно така! Работи! Точно заради това, не помня кой го беше казал, известна жена беше, лелеее как ми излезе от ума, както и да е , тааа е казала, че не е против войната, а е за мира! Вярно е, просто е така! Мислиш ли си " Не съм дебела", Вселената чува само "Дебела съм, дебела съм" и така ти ставаш още по- дебела. За целта трябва да си мислиш "СЛАБА СЪМ" ! Толкова е просто!
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от GirLN
    PinkFloydSound Хващам се на бас, че си гледала филма The Secret. Вярно е, нали? Всъщност това е точно така! Работи! Точно заради това, не помня кой го беше казал, известна жена беше, лелеее как ми излезе от ума, както и да е , тааа е казала, че не е против войната, а е за мира! Вярно е, просто е така! Мислиш ли си " Не съм дебела", Вселената чува само "Дебела съм, дебела съм" и така ти ставаш още по- дебела. За целта трябва да си мислиш "СЛАБА СЪМ" ! Толкова е просто!
    ДА! Мария Тереза го е казала, точно това най-много ми се загнезди от целия филм!

как да изчисля колко грама например "пилешко" ям ?

моля за отг , ако може
    Ами има едни кухненски теглилки. Мисля, че не са скъпи, така че може да си вземеш и да си мериш.

Абе може ли да ми пуснете снимка на отпуснат корем? Все имам чувството, че отпуснат трябва да значи с мазнини, пък за стягане препоръчват упражнения, за мазнини-кардио... Та не знам дали ме разбрахте ама все пак ако може снимка на отпуснат корем.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Хихихи И аз го гледах, просто ми отвори очите!
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Тука виждам яко зарибени по филма 'The Secret'
    Този филм съм го гледала много пъти, всеки път, когато имам свободно време си го пускам ^^
    Супер полезен е, информацията е представена просто невероятно и от него всеки може да научи МНОГО !

Леле, сега се замислих този филм колко много е направил за мен .. и колко ми е помогнал <33
    Ако не беше филма, сега нямаше да съм толкова щастлива ^^
    Баси, наистина като се замисля, точно миналата година август - септември исках едни неща, по - точно едни 2 определени неща .. ии сега те са реалност ии направо се изумявам като се сетя
    ^^
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    ^ А да знаеш и колко книги имааа.. С вуйчо ми мога да си говоря цял ден по тая тема. Беше ми дал пример, за това че не можеш да промениш мислите на другите хора, смисъл не можеш да си кажеш "Искам Лили Иванова" и тя да ти се яви, но ако кажеш "Искам някоя дърта, руса, известна" и хоп..
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Някой може ли да ми даде линк да си го сваля тоя филм
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vampireee
    http://www.zamunda.net/details.php?id=202513&comments=1#startcomments
    Мерси
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    не е само до вярване..не може да си 80кг и да казваш слаба съм слаба съм,нищо да не правиш и да отслабваш,то ако беше тей еех ех
    по темата
    аз вече смятам да стана по-стриктна с диетата и да ям тоова което ям на обяд наполовина за вечеря... защото до сега не съм го правила това
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен
    Оф, Боже! Бях убедена, 4е ще има подобни мнения.
    Силата на мисълта е по-голяма от тази на някакви си мазнини, билив ми.

СИЛАТА НА МИСЪЛТА Е НЕВЕРОЯТНА!!!!!!!!!

Свалих си филма, а на вас ви препоръчвам книгата на Джон Кехоу- Подсъзнанието може всичко. Невероятна!
    Имало едно време..

Град
    в мечтите ми
    -2кг съв вечее
    някой друг няма ли да сподели резултат?

Еми като не искате да вярвате, ще си седите гладни, дебели и нервни.
    А аз ще съм слаба и ще си размятам стегнатите крака по плажа с високо вдигната глава ..
    Пфууу .. т'ва човек да ви посъветва нещо за добре, вие пак ще намерите начин да оплюете всичко о.О
    При това БИАНКА Ви каза нещо нормално, което е похвално за нея (xD), ама вие пак о.О

Днес съм на не седмото, а седемнайстото небе от щастие ^^.
    Свалила съм още 1 килограм и си забелязвам разликата в краката и коремчето ^^
    Обичам се <33
    xD
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    в мечтите ми
    сега си тегля филма и да ме озари и мене тази тайнааа

Мега фен
    Град
    София
    Това за мисълта е напълно вярно. Не съм го "прилагала" за диета, на за разни други неща, съм. Един познат на една приятелка така е свалил доста. Но съм на мнение, че не всеки го може.

Град
    Пловдив
    Добро утро!
    Днес съм на варива...
    Закуска-чаша топла вода с лимон+1 ябълка(не мога да изям 2 ябълки,щото ми става мн тежко,пък и ябълките са големи)
    Обяд-ще ям леща+салата от домати и краставици
    Вечеря-пак леща,но на половина + марулена салата вместо пак краставици и домати
    И много вода през деня

На 90 дневната съм - въглехидратен ден! 3-ти месец 53кг от 63

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Еми като не искате да вярвате, ще си седите гладни, дебели и нервни.
    А аз ще съм слаба и ще си размятам стегнатите крака по плажа с високо вдигната глава ..
    Пфууу .. т'ва човек да ви посъветва нещо за добре, вие пак ще намерите начин да оплюете всичко о.О
    При това БИАНКА Ви каза нещо нормално, което е похвално за нея (xD), ама вие пак о.О

Днес съм на не седмото, а седемнайстото небе от щастие ^^.
    Свалила съм още 1 килограм и си забелязвам разликата в краката и коремчето ^^
    Обичам се <33
    xD
    Уау, аз да кажа нещо нормално, да не повярваш!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от enjoyth3lif3
    На 90 дневната съм - въглехидратен ден! 3-ти месец 53кг от 63
    Браво,супер резултати си постигнала,дано и аз да сваля

аз бях до сега на тренировки, тренирам волейбол. сутринта пих кафе, сега ще си хапна една салатка маруля, домати, краставици и репички ммм... по- натам както дойде, ако съм гладна ще хапна нещо малко, ако не съм- няма да ям и тва е.
    Имало едно време..

Здравейте момичета.Преди спазвах ''Диетата на Боряна'' за една седмица дори към 10 дена някъде, не помня точно.Бях свалила около килограм и нещо , спрях диетата и започнах да си ям всичко , не се тъпча като невидяла , или нещо подобно.Скачах на въже но го спрях за 3-4 дена ,защото много ме боляха пръсците бях направила мускулна треста, бях се пренатоварила. Днес пак започнах с въженцето да скачам около150-200 пъти не си давам много зор да се мъча не искам пак мускулни след като скачах около час и бях скочила 1000 пъти .Та така килограмите ми мога да ви кажа ,че са същите и като ям и като не ям , просто краката са ми мускули ,ама от къде толкова акъл преди да се мъча с диетата . Не е вяжно колко килограма си , а ти дали се харесваш и дали си стегната ,ако ще и 80 да си ако си се стегнал иси тренираш дори минимално , но все ден и си решенд а поддържаш добра форма ,никой и нищо няма да ти поречи , или пък спре.Дори ''малките прегрешения'' както им казвахме по време на диетата.Просто движение и без вредни храни , и без вманиачавания.Защото аз бях луднала по тези диети ...Сега ще си изтегля филма и ще пиша после. И не си мислете ,че са седмица ще смъкнете 10 кг... това си е убийство за организма..

Град
    в мечтите ми
    аз нямам за цел бързо отслабване.
    целта ми са 5-6кг,който до края на 90 дневната се надявам да сваля.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си