- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Е аз като те гледам в другия форум, бая си свалила, така че и преди края на 90дневната ще ги свалиш.
днеска си мислех за тебе, нещо беше изчезнала. радвам се, че ти дойде акълаПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Имало едно време..
някой може ли да ми каже упражнения за паласки,почти нямам де и съм стегната,но искам да ги махна изцяло...иначе от неделя до сега съм свалила 3 см.от талията ми![]()
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Днескашния ден мина добре,до сега се разхождах с една приятелка,след малко отивам да си сипя леща да хапна и тва ми е за днес![]()
Момичета,утре ми е въглехидратен ден и се колебая кво да ям,предложете ми нещо.Нисля за обяд да си сваря малко макарони,но за вечеря нз какво,не ми се яде пак макарони,дайте предложение?!![]()
Ами викам да ви видя какво правите , как се мъчите .Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Дойде ми акъла верно ....хапвам си всичко , когато ми се яде си ям .Изобщо не се притеснявам , но се движа .Организма не служа диетата ти , ами си иска неговото .Предпочитам дори да съм 1-2 кг над нормата , което вече не мисля ,че е така , но да съм здрава и със здрав огранизъм и метаболисъм също.
billytalent , скачай на въже колкото можеш толкова със всеки следващ ден увеличавай или два дена стой на един брой скокове. Не се изморявай и не се пренатоварвай за да не те болят пръсците като мене .Не можех да вървя ужас...! Както и да е просто се разхождай и скачай от това навсякъде се отслабва и стяга.
![]()
Между другото, нали знаете, филмът THE SECRET си има и продължение...![]()
То какво е?Първоначално написано от Sunshin3
Еми втората част. Ама за нея трябва да знаеш английски, щото май няма субтитри все още. Иначе в нея е обяснено по - подробно. Хубав е филмът - и двете части ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ама вие сега като сте изгледали филма, не си мислете, че ще си помислите нещо и хоп, то ще се случи. Трябва да се вярва упорито, да има постоянство в дадена мисъл, да се вложи много по дадено желание.
Не е ей така - искам нещо - ето го.
Титинка, домашна пица със зеленчуци?
макарони със захарПървоначално написано от titinkaa
пица със зеленчуци
натерален шоколад
аз това ядях като я пазех.![]()
Имало едно време..
спагети
филия с лютеница
сладолед
вафли
мога да изреждам многоо![]()
любимия ми ден е![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
тати ми вика: ква си отслабнала и погрознела..![]()
Имало едно време..
Днес ми е въглехидратенПосле ще пиша менюто,че още не съм го измислила
![]()
Миналата година като отслабнах с към 8 кг (доста ми личеше), с едно момче си говорихме ак сме пътували до София и той ми е спал на рамото. Аз му викам - то сега няма да ти е удобно, той ми опипа раменете - отзад малко се подава една кост, не е мекичко, а ръбато, и ми каза "Леле, как си отслабнала... тц, тц, тц, а каква хубава беше"Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
Еми ето, момчетата не обичат некви клечки !!
Моят приятел ми вика: 'Ти ако отслабнеш още малко, няма да те искам :О'
![]()
И тати също ми вика, че ако отслабна, няма да съм хубава о.О![]()
Трябва да се доверим на мъжете, според мен. Те разбират от женски тела :Д:Д![]()
Менюто...
Закуска-4-5 хапки баничка(знам че не трябваше да ям ама ядох)+чаша топла вода
Обяд-макарони със захар
Вечеря-черен шоколад,друго нз какво,ако останат макарони може би пак тях ще ям
![]()
въпроса е дали ние се харесваме!![]()
п.п. за сега съм изпила едно 3в1 с момичетата и малко семки хапнахме.
п.п.2 обичам се, да. защото една от приятелките ми има супер яката секси рокля, която ми беше тясна до преди 2 месеца, а сега ми е даже широка, довечера ще съм с нея и ще постна снимки да видите кака ви ква е стала путка![]()
п.п.3![]()
Имало едно време..
Въпрос към момичетата които спазват 90 дневната. Овесените ядки могат ли да се ядат по време на диетата и ако е ДА - в кой ден ?
Аз четох,че са подходящи за въглехидратния денПървоначално написано от chocolatedidi
Аз щя я карам на салатки днеска. Запасила съм се с домати, краставици и репички. 0тделно банани и .. фурми.В 100 грама фурми има ~281 калории ама все пак са по-добро решение от шоколад/халва/щруделче и т.н ?
![]()
П.С Иначе стартирах деня с 2 купички картофки (варени) със сирене.![]()