.
Затворена тема
Страница 25 от 66 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1636
    Мега фен
    Град
    София
    Е аз като те гледам в другия форум, бая си свалила, така че и преди края на 90дневната ще ги свалиш.

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Здравейте момичета.Преди спазвах ''Диетата на Боряна'' за една седмица дори към 10 дена някъде, не помня точно.Бях свалила около килограм и нещо , спрях диетата и започнах да си ям всичко , не се тъпча като невидяла , или нещо подобно.Скачах на въже но го спрях за 3-4 дена ,защото много ме боляха пръсците бях направила мускулна треста, бях се пренатоварила. Днес пак започнах с въженцето да скачам около150-200 пъти не си давам много зор да се мъча не искам пак мускулни след като скачах около час и бях скочила 1000 пъти .Та така килограмите ми мога да ви кажа ,че са същите и като ям и като не ям , просто краката са ми мускули ,ама от къде толкова акъл преди да се мъча с диетата . Не е вяжно колко килограма си , а ти дали се харесваш и дали си стегната ,ако ще и 80 да си ако си се стегнал иси тренираш дори минимално , но все ден и си решенд а поддържаш добра форма ,никой и нищо няма да ти поречи , или пък спре.Дори ''малките прегрешения'' както им казвахме по време на диетата.Просто движение и без вредни храни , и без вманиачавания.Защото аз бях луднала по тези диети ...Сега ще си изтегля филма и ще пиша после. И не си мислете ,че са седмица ще смъкнете 10 кг... това си е убийство за организма..
    днеска си мислех за тебе, нещо беше изчезнала. радвам се, че ти дойде акъла
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    някой може ли да ми каже упражнения за паласки,почти нямам де и съм стегната,но искам да ги махна изцяло...иначе от неделя до сега съм свалила 3 см.от талията ми
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днескашния ден мина добре,до сега се разхождах с една приятелка,след малко отивам да си сипя леща да хапна и тва ми е за днес

Град
    Пловдив
    Момичета,утре ми е въглехидратен ден и се колебая кво да ям,предложете ми нещо.Нисля за обяд да си сваря малко макарони,но за вечеря нз какво,не ми се яде пак макарони,дайте предложение?!

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Здравейте момичета.Преди спазвах ''Диетата на Боряна'' за една седмица дори към 10 дена някъде, не помня точно.Бях свалила около килограм и нещо , спрях диетата и започнах да си ям всичко , не се тъпча като невидяла , или нещо подобно.Скачах на въже но го спрях за 3-4 дена ,защото много ме боляха пръсците бях направила мускулна треста, бях се пренатоварила. Днес пак започнах с въженцето да скачам около150-200 пъти не си давам много зор да се мъча не искам пак мускулни след като скачах около час и бях скочила 1000 пъти .Та така килограмите ми мога да ви кажа ,че са същите и като ям и като не ям , просто краката са ми мускули ,ама от къде толкова акъл преди да се мъча с диетата . Не е вяжно колко килограма си , а ти дали се харесваш и дали си стегната ,ако ще и 80 да си ако си се стегнал иси тренираш дори минимално , но все ден и си решенд а поддържаш добра форма ,никой и нищо няма да ти поречи , или пък спре.Дори ''малките прегрешения'' както им казвахме по време на диетата.Просто движение и без вредни храни , и без вманиачавания.Защото аз бях луднала по тези диети ...Сега ще си изтегля филма и ще пиша после. И не си мислете ,че са седмица ще смъкнете 10 кг... това си е убийство за организма..
    днеска си мислех за тебе, нещо беше изчезнала. радвам се, че ти дойде акъла
    Ами викам да ви видя какво правите , как се мъчите . Дойде ми акъла верно ....хапвам си всичко , когато ми се яде си ям .Изобщо не се притеснявам , но се движа .Организма не служа диетата ти , ами си иска неговото .Предпочитам дори да съм 1-2 кг над нормата , което вече не мисля ,че е така , но да съм здрава и със здрав огранизъм и метаболисъм също.

billytalent , скачай на въже колкото можеш толкова със всеки следващ ден увеличавай или два дена стой на един брой скокове . Не се изморявай и не се пренатоварвай за да не те болят пръсците като мене .Не можех да вървя ужас...! Както и да е просто се разхождай и скачай от това навсякъде се отслабва и стяга.

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Между другото, нали знаете, филмът THE SECRET си има и продължение...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    Между другото, нали знаете, филмът THE SECRET си има и продължение...
    То какво е?

Еми втората част. Ама за нея трябва да знаеш английски, щото май няма субтитри все още. Иначе в нея е обяснено по - подробно. Хубав е филмът - и двете части ^^.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

филмът много ми помогна ..
    мн ми хареса

Ама вие сега като сте изгледали филма, не си мислете, че ще си помислите нещо и хоп, то ще се случи. Трябва да се вярва упорито, да има постоянство в дадена мисъл, да се вложи много по дадено желание.
    Не е ей така - искам нещо - ето го.

Град
    Пловдив
    Никой ли няма да ми отговори ^^^?!

Град
    Горна Оряховица
    Титинка, домашна пица със зеленчуци?

Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Момичета,утре ми е въглехидратен ден и се колебая кво да ям,предложете ми нещо.Нисля за обяд да си сваря малко макарони,но за вечеря нз какво,не ми се яде пак макарони,дайте предложение?!
    макарони със захар
    пица със зеленчуци
    натерален шоколад

аз това ядях като я пазех.
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    Ок,мерси и на двете ви

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    спагети
    филия с лютеница
    сладолед
    вафли
    мога да изреждам многоо
    любимия ми ден е
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

тати ми вика: ква си отслабнала и погрознела..
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    Днес ми е въглехидратен После ще пиша менюто,че още не съм го измислила

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    тати ми вика: ква си отслабнала и погрознела..
    Миналата година като отслабнах с към 8 кг (доста ми личеше), с едно момче си говорихме ак сме пътували до София и той ми е спал на рамото. Аз му викам - то сега няма да ти е удобно, той ми опипа раменете - отзад малко се подава една кост, не е мекичко, а ръбато, и ми каза "Леле, как си отслабнала... тц, тц, тц, а каква хубава беше"

Еми ето, момчетата не обичат некви клечки !!
    Моят приятел ми вика: 'Ти ако отслабнеш още малко, няма да те искам :О'

И тати също ми вика, че ако отслабна, няма да съм хубава о.О
    Трябва да се доверим на мъжете, според мен. Те разбират от женски тела :Д:Д

Град
    Пловдив
    Менюто...
    Закуска-4-5 хапки баничка(знам че не трябваше да ям ама ядох)+чаша топла вода
    Обяд-макарони със захар
    Вечеря-черен шоколад,друго нз какво,ако останат макарони може би пак тях ще ям

въпроса е дали ние се харесваме!

п.п. за сега съм изпила едно 3в1 с момичетата и малко семки хапнахме.
    п.п.2 обичам се, да. защото една от приятелките ми има супер яката секси рокля, която ми беше тясна до преди 2 месеца, а сега ми е даже широка, довечера ще съм с нея и ще постна снимки да видите кака ви ква е стала путка
    п.п.3
    Имало едно време..

Голям фен
    Въпрос към момичетата които спазват 90 дневната. Овесените ядки могат ли да се ядат по време на диетата и ако е ДА - в кой ден ?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    Въпрос към момичетата които спазват 90 дневната. Овесените ядки могат ли да се ядат по време на диетата и ако е ДА - в кой ден ?
    Аз четох,че са подходящи за въглехидратния ден

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Аз щя я карам на салатки днеска. Запасила съм се с домати, краставици и репички. 0тделно банани и .. фурми. В 100 грама фурми има ~281 калории ама все пак са по-добро решение от шоколад/халва/щруделче и т.н ?
    П.С Иначе стартирах деня с 2 купички картофки (варени) със сирене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си