- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
То хубаво, ама нали не може да месиш въглехидрати с белтъчини - значи не можеш да ги ядеш с мляко. С вода ли ще ги бъркаш? Струва ми се, че ще са гадничкиПървоначално написано от titinkaa
![]()
някой да ми каже пържената риба много ли е вредна и мн мазнини ли има в нея .. защото обикновенно нямам грил ии ..![]()
или как да я направя , варена и как ? щот не съм мн по готварството![]()
Пърженото е адски мазно и вредно, хич не е подходящоз а диети.Ми направи си я на фурна и скоро си купи скара, тъй като на скарата могат да се правят много неща, а е евтина.Първоначално написано от tamarichka
Недей пържена. Вредно е и крайно неподходящо за диета.Първоначално написано от tamarichka
Варена недей,не е хубава,ако имаш скара я изпечи на нея,пък ако нямаш я сложи в тавата и мятай във фурнатаПървоначално написано от tamarichka
![]()
задушена в микровълновата с малко водичка,сол и някаква подправка-става страхотнаПървоначално написано от titinkaa
![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
аз пък днес ядох пържени хапки,какво толкова сега.....1 седмично нищо няма да ви стане ако изядете нещо пържено или неполезно
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
е да права си ^ .. ама един път , а аз от пърженото някак си не моа се откажа .. не че проблемът е във мен а в майка ми .. тяя отказва да не готви пържено ..![]()
ще бъде на скара , пък и нова скара та ще да си купувам![]()
сеа пак тъп въпрос .. на скара е по добре нали така ?
на 90 дневната ли си,защото ако си на нея,никъде не пише какво да
![]()
На скара е най-добреПървоначално написано от tamarichka
![]()
Тоест,нямат място в диетатаПървоначално написано от Sissy90
С вода ако искаш ги яж,пък ако не ти харесват не ги яжПървоначално написано от chocolatedidi
и аз мн се ядосвам купих си едно супер яко мюсли точно преди да започна диетата и сега не мога да го ям.Ям го само въглехидратиня със сладолед![]()
мн се дразня,че любимите ми неща се съчетание от различни дни
Е ти мюслито може да си го ядеш и без мляко. Аз много обичам и само ей така да си го ям.Първоначално написано от kuklichka_bg
Овесени ядки и вода е брутално,веднъж опитах и щях да умра![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Познато...Първоначално написано от billytalent
нем , просто се опитвам някак си да си задържа кг ..Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
охххх.. пак се вклюваммм.. много се ядосвам.. имам около 1-1.5 кг да махна и немогаааааааааааааааааааа ааакакво ли не правя, малко ям почти гладувам някой дни, или пък не ям въглехидрати.. газирано пържено мазно съм ги изключила от менюто си.. сладкото и него почти съм го изключила и пак не мърдаммм.. кажете ми какво да правя че вече се чудя кой път да хващам.. КАЖЕТЕ КАКВА ДИЕТА ДА ЗАПОЧНА за да ги махна тея гадните 1-2 кг по-бързо.. мерси предварително..
![]()
^ СПОРТ !! Гаранция ти давам, че ако започнеш да спортуваш за една седмица ще ги свалиш тия килограми.![]()
To infinity and beyond.
аа някакъв хранителен режим/диета.. понеже не съм много по спорта..
Аз пак реших да почна 90 - дневната...сутринта ми скимна.. ;д
Та засга съм изяла 2 варени яйца и едно парче козунак. След малко отивам да тичам ии смятам преди 8 да хапна една салата и така.
Пожелайте ми успех, ще ми е нужен с моята воля..![]()
Успех, ама този козунак изобщо не е режимен. Дори във въглехидратен ден не можеш да го ядеш, защото има яйца и мляко. А в белтъчния не можеш, защото има захар и брашноПървоначално написано от Goddess
Мерси. И знам..Ама не са ми вкусни яйцата иначе...Считаме го за прегрешние ии продължаваме.. ;д В смисъл, до края на деня само една салата ще ям и нищо повече.
Иска ми се поне 5 килограма да сваля..
наистина със спорт ..Първоначално написано от Infinity
кардио - тичане , скачане на въже , бързо ходене ако се изморяваш ..
или пък в фитнес отиди ..
спорта също мн помага![]()
Абе вие хора не разбрахт ели бе? С мързел , ако ще и да не ядете пак няма да отслабнете.Ще си седите дебели , отчаяни и висящи по форуми за да питате за режими , диети и т.н. Няма как да стане ,ако не спортувате , ако не се вдижите, ако не изразходвате поетите вещества.Няма значение дали са преки витамини , мазнини , въглехидрати , соли и т.н. Трябва да се движите да изразходвате енергия , и от там се отслабва.И се поддържа форма .Стой се по цял ден пред компа и няма да стане! Пак ще си искате да свалите килограми няма да става .Какво значи : '' Не съм по спорта'' ?!
Ама си по яденето нали ?! По мързела?! Нямам думи .... толкова да сте мързели няма на къде повече.
Спорта и движението му е майката , не е казано да се убиеш като куче от скачане, бягане , ритане , игране на игри плуване и т.н. Може да се разхождате , вземете си едно въженце за скачане по 100 пъти на ден пак е нещо като за начало..но с такива стоенета няма да стане.най-малкото ще си седите същите килограми и като се отпуснете от дето не сте яли и се наядете и пак качвате.ей за тва за вас спасение няма.От мързела май по -голям няма........![]()
![]()
![]()
![]()