.
Затворена тема
Страница 27 от 66 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1636
    Град
    Горна Оряховица
    А интересно ли ви е защо със спорт се отслабва по-бързо и качествено? Мускулите ви горят много енергия, включително и когато са в покой (има един термин - "мускулен тонус" - това означава, че мускулите не са 100% в покой, а са леко напрегнати, така да се каже, винаги готови за действие). Когато сте на диета и не спортувате, тялото ви започва да се чуди как да съкрати енергийните разходи. И какво мислите - започва да рагражда не само мазнини, но и мускули - така за в бъдеще ще гори по-малко. Ако обаче междувременно и спортувате, тялото отчита, че тези мускули се използват и не е никак рентабилно да се горят. Колко спортувате и колко мускули имате са най-важните фактори за скоростта на метаболизма.
    Какъв е извода - диетата без спорт е доста по-неефективна, отколкото със спорт Да не говорим, че тялото изглежда по-добре - "да се стегна" на практика означава точно повече мускули - така ръцете, кратата, коремът и т. н. са твърди и стегнати, а не отпуснати и меки

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Но не трябва всеки ден да се спортува..5 пъти седмично мисля,че е най-добре.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Горна Оряховица
    Всяко прекалено нещо е вредно 3-5 пъти седмично е добре по принцип.

хора, кво ми става? загубила съм си апетита напълно, само цигари и кафета по цял ден, не мога да се храня, смисъл..грам вчера вечерта изядох 1 филия хляб с 1 домата и 1 парче сирене.. днеска изпих 1 натурален сок и грам не ми се яде..
    Имало едно време..

Град
    в мечтите ми
    и на мен ми се е случмало пък и цигарите и кафето го подтискат допълнително

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    +1 Aз дажа не пуша и кафе много рядко пия, а в момента нямам апетит.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес ми е плодов ден.
    Менюто ми е..
    Закуска-чаша топла вода с една ябълка
    Обяд-1 ябълка
    Следобед-малко ядки
    Вечеря-или ябълка или портокал

Охх, днеска 3 часа карах скейт и се чувствам страхотно. После си направихме една дълга разходка за релакс и сега ми е перфектно. Толкова добре се чувствам ^^. Ама не правя никакви диети :Д .. даже днес към 13.30, че не бях яла нищо от вчера на обяд, изядох едно парче вкусна пица
    И после вкъщи ядох един домат и после некви сладки :Д
    А довечера ме чака чипс и бира :/
    Ама к'во ми пука .. от понеделник почвам и училище ии като си влезна във форма пак, ще ми е супер ^^
    А и сега не се чувствам дебела, харесвам си се, което е баси якото :Д
    Хаха, а днеска сутринта като си погледнах коремчето .. батеее, колко си го харесах не е истина просто. Станало е едно плоско, хубаво, с адски добре очертана талия <33. Направо не мога да му се нарадвам <3
    ^^
    Иии бедрата са почнали да се стягат ^^. Сега тия 2-3 седмици с много тичане иии ще съм супер. Леле колко се кефя така :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    в мечтите ми
    и аз много си харесвам коремчето,някакво плоско такова стои много готино,но има какво да се желае..то като се почне уж малко малко ама колкото по-добре става искам да стане още и още и

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    +1 Aз дажа не пуша и кафе много рядко пия, а в момента нямам апетит.
    Лелеее, блазя ви! Аз днес съм на варива и такъв глад ме гони, че не е истина. Откакто съм на 90дневната днес съм най- гладна. Сега чакам да се сготви яденето. Довечера имам среща на класа и ще видим какво ще стане. Най- много една салата да мушна. Ама не ме притеснява. След последния плодовия ден, в който ме изкушиха със свински ребърца( първото ми прегрешение), бях свалила най- много досега

Град
    Горна Оряховица
    По принцип като се постопли, много хора загубват апетит за известно време, а в момента е по-топличко, макар че се очертава пак да вали. Може и заради това да не ви се яде. Аз по принцип обаче не се влияя много от тези неща, на мен винаги ми се яде

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз по принцип обаче не се влияя много от тези неща, на мен винаги ми се яде
    И аз така,особено последните 2 дни имам огромен апетит...ох от това колело съм направила ужасни мускули,не мога да се гледам така,има ли начин да оправя положението
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Аз по принцип обаче не се влияя много от тези неща, на мен винаги ми се яде
    И аз така,особено последните 2 дни имам огромен апетит...ох от това колело съм направила ужасни мускули,не мога да се гледам така,има ли начин да оправя положението
    От колко време караш колело, колко често и по колко време? Твърде възможно е след самата тренировка мускулите ти да набъбнат и да изглеждат по-големи - аз например като съм бялага, бедрата ми изглеждат по-масивни и обиколката им дори леко се увеличава. Вариантът е да смениш колелото с бягане например (но крос, не спринт) - мисля, че по-малко развива мускулите на краката.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Карам от 1 месец някъде,в началото по 1-2 часа,но напоследък все по-рядко и около 30-40 минути може би и всичко това ми се е отразило на бедрата
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    New York ~
    Да ви се похваля тези 3 дни отслабнах с 3 килограма, макар че незнам защо нито съм се ограничавала, нито нищо, а и не съм ставала от леглото, защото бях болна. Сигурно е заради болестта и се надявам да не ги кача пак...

от болестта е.
    аз продължавам да нямам апетит. станах супер трудно, изобщо не съм на кеф, чувствам се като парцал.. пия кафе в момента и после пак ще си легна сигурно..
    Имало едно време..

И аз не съм на кеф. Нямам сили да стана от стола, а довечеря трябва да тичам, ама не знам как ще стане. МРАЗЯ НЕДЕЛЯ!!!!
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    И аз не съм на кеф. Нямам сили да стана от стола, а довечеря трябва да тичам, ама не знам как ще стане. МРАЗЯ НЕДЕЛЯ!!!!
    и аз! тва е най- гадния, тъжен, отвратителен и мързелив ден.. минава като цял век.. а най- гадното е, че и всички останали ги мързи и няма и с кой да се излезе на една разходка.. а на вън няма жива душа!
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Неделята е най-хубавия ден в цялата седмица
    живея за неделите

YouMakeMeSmile
    мисля че имаш много ниско кръвно като слушам как се чувстваш
    трябва ти малко силна храна !!! Хапни малко лапад
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Град
    София
    ^ за вдигане на кръвното също и коприва и подсолен айрян

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    живея за неделите

YouMakeMeSmile
    да, кръвното винаги ми е ниско. нормалното ми е 70/60 и постоянно съм отпаднала.. благодаря за съветите, но нищо не ми помага, пробвала съм всичко..!
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    като те гледам каква си беличка.........
    иди се изследваи за анемия !!
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    живея за неделите

YouMakeMeSmile
    да, кръвното винаги ми е ниско. нормалното ми е 70/60 и постоянно съм отпаднала.. благодаря за съветите, но нищо не ми помага, пробвала съм всичко..!
    Ти си... тъпа, с извинение.
    Може ли да си жертваш собственото здраве в името на някакви диети?!?

Здравейте! Започнах 90--дневната днес ми е 4 ден и за мое голямо учудване върви много добре! Не съм се мерила ще се премеря в сряда тогава става 1 седмица и ще видя колко съм свалила! Искам да попитам задължителна ли е закуската защото не съм свикнала да закусвам а пък и до 12 часа пия кафе или чай ! Досега само 1 ден съм яла 1 ябълка и то насила!

Мега фен
    Град
    София
    Да, задължителна е. В противен случай те чакат мъчителни часове в тоалетната без никакви резултати

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си