- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
правиха ми, миналата година, няма нищо.. аз припадах доста де, но сега оправих..Първоначално написано от HexGirl
Бианке, диети правя, защото когато се храня по- малко се чувствам по- добре. А нито кафе, нито кола, нито шоколад и каквато и да била друга храна ми вдига кръвното. То просто си е ниско, със собствено мнение.
Имало едно време..
И все пак с това малко ядене влошаваш нещата! Говоря не за временното ти състояние сега, а по принцип съм забелязала, 4е се храниш супер малко.Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Дам, с анемията внимавай да нямаш, защото аз имам и ня ядях и си докарах проблеми.Хемоглобина ми падна на много лошо ниво(нормалният хемоглобин е 120, а моя падна на 80 и малко).Почнах да пия ампули някви и сега добрече се оправих, но както не ми се яде незнам до кога ще съм добре.Сега се опитвам да ям нормално...Първоначално написано от YouMakeMeSmile
и аз съм с мега ниско кръвно ...
и дори да ям не се дига
но на мен кафето ми помагаи спанака
и когато стане зле
бам едно кафе
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
опитвам се да се храня, не знам какво става в момента. по принцип имам апетит, ям. сега като отворя хладилника и ми става лошо.. сутринта изядох 1 банан и ми се догади.. а по принцип ме е много страх от анемия и такива болести. пък преди 2 години ми казаха, че съм зависима от диабет. как така- хем ниско кръвно, хем диабет? аз ли съм тъпа, или кво? хем трябва да съм около 50 килограма, за да не развия диабет, хем да се храня, за да не припадам по улиците?![]()
Имало едно време..
^Диабет имат и слабите хора,не е казано,че само от дебелост се получава диабета.
Поне така знам.![]()
Да, точно така е.Първоначално написано от titinkaa
да ви се похваля, току що изядох 2 филийки и половина, препечени, със сирене *похвал*![]()
Имало едно време..
Абе, хора, ако правя Pump It Up, ама само първата част, когато имам време и повече, и не се тъпча прекалено, естествено, дали ще мога да си поддържам сегашното тегло и тяло?
да ви попитам и аз .. пак свързано с храната ..
вчера си купих некви рулца от раци .. полезни ли са ? смисъл калоричност , ддз изобщо .. аа и как да ги напрая гледах некви салати ама мене лично ми казаха че са тежки като храна ..![]()
Да, но за по добър резултат се опитвай да правиш половината или цялото пумп ит упПървоначално написано от BlackKeys
Добри са, хапвай си ги, само не им слагай мазнина по възможност. Много са вкусниПървоначално написано от tamarichka
Не че много ги ям, един път съм си вземала, слъжих ги малко в микровълновата и станаха супер.
И аз да се отчета за днес-белтъчини...
Закуска-ябълка
Обяд-млечна салата+2-3 хапки от свински пържоли
Вечеря-печено пиле+салата![]()
Също така стават много хубави салати с тях.Първоначално написано от Sissy90
мерси много .. амм щот ми казаха че са били мн тежки и на едно момиче и станало лошо и за това попитахПървоначално написано от Loshotia
![]()
Ами то цялото е час и нещо, като последното е разгрявка, така че до първата част е малко по-малко от половината.Първоначално написано от foreverr
А колко пъти седмично да го правя за поддържане на тегло?
Много добре знам колк е цялото, защото го правя цялото.Според мен все пак е най-добре цялото, защото и накрая разтягането пак хаби калории, а и те предпазва от мускулна треска.Ми прави го 3-4 пъти седмично.(или 2-3)Първоначално написано от BlackKeys
Плодовия ден.Първоначално написано от vampireee
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
tamarichka, това са си белтъчини. Не знам колко са рачешки. Тежкото става като ги направиш на салата. Повечето салати са с майонеза, може би заради това са ти го казали.
В ролцата от раци няма рациПървоначално написано от Loshotia
Съвсем сериозно ти го казвам, прочети съдържанието някой път, просто името им е такова.
Един път си купих ролца от раци и майка ми не знаеше как да ги сготви и ги изхвърлихме. Наскоро разбрах, че трябвало да се панират, но това не е най-полезноо нещо на света.
Малко го обърнах на кулинарен сайт, но какви ястия приготвяте с раците?
Е, да, естествено, че е най-добре цялото.Първоначално написано от foreverr
Мерси иначе.![]()
Аз като си вземах, ги сложих в една чиния и за няклко минути в микровълновата. Те могат да се ядат сурови, не е нужно да се приготвят някак, просто са замразени и така не са приятни (поне за мен, не обичам студена храна, освен салата и мляко).Първоначално написано от stelkastel
Днес съм на бобов и варива.
Закуска-1 ябълка+вода
Обяд-салата от краствица и домат+една купа с фасул
Вечеря-пак същото,но фасула ще е по малко от половината купа![]()