.
Затворена тема
Страница 30 от 66 ПървиПърви ... 2026272829303132333440 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 1636
    Град
    Горна Оряховица
    tamarichka, не си мисли, че като си отслабнала, това е перманентно и никога повече няма да се върнеш на старите кг, без значение какво ядеш. Позволявай си сладко, рядко. Започни да ядеш по 1 вафла, 1 кроасан, 1 сладолед или 2-3 сладки 2 пъти седмично примерно, но не и цяло парче торта, което е към 200 грама. Успех със задържането, това е най-тродната част

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    tamarichka, не си мисли, че като си отслабнала, това е перманентно и никога повече няма да се върнеш на старите кг, без значение какво ядеш. Позволявай си сладко, рядко. Започни да ядеш по 1 вафла, 1 кроасан, 1 сладолед или 2-3 сладки 2 пъти седмично примерно, но не и цяло парче торта, което е към 200 грама. Успех със задържането, това е най-тродната част
    +а.Аз от личен опит ще кажа на tamarichka , че трябва да внимава какво яде.Аз миналата година отслабнах и от тогава ме е страх да ям всичко.Много рядко ям сладко, не ям хляб, не ям пържено, не ям снаксове, не ям тестено.Изобщо ям доста малко неща, но не свалям.

Ами първо наистина е добре да кажеш колко и за колко време ги свали. Ако си гладувала си направила голяма грешка.
    Не се нахвърляй веднага на вредните храни, а когато си позволяваш да ядеш гледай да не прекаляваш. Също така спортувай. От личен опит ти казвам, ако спортуваш вероятността да качиш е много по-малка.

eми към всички който питаха ..
    ми първоначално се ограничавах малко , после стана още по зле .. накрая се вманиачих ужасно [ почнах си броя калориите ] .. това от ноември до сега .. от последните два три месеца не пипам нищо сладко ,газирано, тестено -освен пълнозърнест хляб - първо някъде една седмица с една филия , после стана със две и така си карам досега .. - е не само с тях ами с някакви например храни пилешко , салати , риба,яйца и така нататък..

а за времето: от ноември до сега ..
    свалените килограми : 15
    години :15
    ръст:163 ..
    а иначе почнах да смъквам още повече килограми когато почнах да пуша - от декември .. може би това е пречината да съм свалила чак толкова ..

наистина много се плаша за здравето си , в момента съм 41 кг някъде ..
    и наистина приличам на някакъв скелет .. не искам да почна да почна да качвам изведнъж или пък да отслабвам още

Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    ми първоначално се ограничавах малко , после стана още по зле .. накрая се вманиачих ужасно [ почнах си броя калориите ] .. това от ноември до сега .. от последните два три месеца не пипам нищо сладко ,газирано, тестено -освен пълнозърнест хляб - първо някъде една седмица с една филия , после стана със две и така си карам досега .. - е не само с тях ами с някакви например храни пилешко , салати , риба,яйца и така нататък..

а иначе почнах да смъквам още повече килограми когато почнах да пуша - от декември .. може би това е пречината да съм свалила чак толкова ..
    А ти си висока 163, но колко килограма си в момента?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    на мен днис ми беше плодов
    зак-2 кафета
    обяд-100гр кашу
    и съм 2 хапнах ябълка
    после към 9 си взех няколко фастъка,защото умирах пък не можех да ям преди това.... утре ще видим за тия 4 дни какво съм свалила
    При мен става малко по-бавно,но явно защото са ми малко кг за сваляне. Утре съм белтъча и се чудя какво да ям на дсакло,млякото отпада,защото няма да ми наяде..мисля някой сандвич,но незнам.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от foreverr

ем допълних горе че забравих , 41

A от толкова много отслабване цикъла ти редовен ли е?И изобщо осъзнаваш ли, че заради тези диети от малка(на 15 години си) можеш да ен пораснеш повече не височина и още неща могат да станет...

A от толкова много отслабване цикъла ти редовен ли е?И изобщо осъзнаваш ли, че заради тези диети от малка(на 15 години си) можеш да ен пораснеш повече не височина и още неща могат да станет...
    от един месец не ми идва , сега чакам този да дойде - ако дойде ..
    осъзнавам - затова искам да се оправя колкото може по бързо и по как да го кажа без някакви усложнения .. затова ви моля за помощ - защото както виждате не ме бива в диетите , поне когато се оправя да стане както трябва ..

от един месец не ми идва , сега чакам този да дойде - ако дойде ..
    осъзнавам - затова искам да се оправя колкото може по бързо и по как да го кажа без някакви усложнения .. затова ви моля за помощ - защото както виждате не ме бива в диетите , поне когато се оправя да стане както трябва ..
    Aко скоро не ти дойде иди на лекар.Аз също не съм от много ядливите хора и често имам проблеми с цикъла дна моя фр и тя не яде и има и тя проблеми и е много слабичка

Град
    Горна Оряховица
    Първо, моля ви, спрете да се цитирате така, че направо ме заболяват очите
    Казваш,, че си броила калории - по колко си приемала. Добър ваиант е да започнеш постепенно да ги увеличаваш, примерно с 10% на седмица.
    Нали не смяташ да останеш 41 кг? За тази височина е ужасно малко. Аз съм също 163 см, в момента съм 53 кг, искам да стана към 50, но на по-малко наистина ще съм кожа и кокали, под 50 кг е поднормено тегло. Не казвам да станеш 50, но по-малко от 45 не ми звучи добре.
    С цикъла в момента и аз имам проблеми, 3ти месец не ми идва, но надали е от кг Не е шега работа, ако и другия месец не ти дойде, иди на лекар. Аз малко закъснях - ще ходя другата седмица.
    П. П. Извинявай, видях, че си ходила на лекар вече

^еми честно казано ходих .. каза ми същото като всички .. яж и нищо друго .. нито кво да ям ,нито нищо затова искам да попитам някъв захранващ режим поне да стигна до 46-47 защото тогава най мн се харесвах ..

опитвам се да ги броя , майка ми ми забрани изрично .. а и така се вманиачавам честно казано още повече

Град
    Горна Оряховица
    ^еми честно казано ходих .. каза ми същото като всички .. яж и нищо друго .. нито кво да ям ,нито нищо затова искам да попитам някъв захранващ режим поне да стигна до 46-47 защото тогава най мн се харесвах ..
    Важно е да ядеш мазнини - зехтин, масло, морска риба, червено месо, разбира се, в нормални количества. Доколкото знам, това се отразява на цикъла на жените.
    Пак питам - колко ккал си яла на ден?

еми по малко от 600 .. не мога да ти кажа точно защото имах различни периода .. но сега ме карат да ям хляб и др неща , а аз нз кво да ям .. смисъл да разбирам за рибата ям си я - червено месо не обичам особено .. и пържено ям - защото майка ми отказа да не пържи храна ..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    ти си стигнала границата .....
    НО щом си се взела в раце има шанс !!!
    За да не те бутнат в клиника просто яж
    забрави думата калория !! Не мисли за храната ваобще
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Горна Оряховица
    600 За поддържане на жизнените функции на тялото при твоето тегло, дори ако само лежиш и о не правиш, са нужни около 1000.
    Хляб можеш да включиш, по възможност черен. Ядеш ли редовно - поне 3 пъти на ден? Не пропускай хранене, може дори да включиш по 2 междинни хранения - плод или кисело мляко примерно. Недей да наблягаш на хляба и сладкото, а по-скоро яж повече месо, млечни продукти и варива - за да не качиш толкова мазнини, колкото мускули, защото в момента и мускулната ти маса е ужасно малко.
    Напиши примерно днес какво си яла, кога и горе-долу в какви количества.
    Да не забравям - поздравления, че си се осъзнала и си решила да се вземеш в ръце. Това е най-важното.

eми ... значи ям пълнозърнест препечен хляб ..
    а примерно меню: вчера :
    закуска : две филии със сирене и яйца
    обяд:банан и чай .. нямах време
    вечеря:зелена салата със рачешки ролца ..

задължителни за мен са две филии хляб на ден ,но нз какво да ям за закуска , обяд ,вечеря. .

някакво примерно меню ?

Град
    Горна Оряховица
    Така, ето ти едно примерно меню:
    Закуска: две пълнозърнести филийки с яйце и сирене
    Междинно: средно голяма ябълка
    Обяд: шопска салата с настъргано сирене и 1-2 с. л мазнина, скумрия на скара или пилешка пържола (нали ядеш пилешко? защото каза, че не обичаш червено месо) и някакво десертче (сладолед, вафла, kit kat sences - това е супер вкусно)
    Междинно: 1/2 кофичка кисело мляко
    Вечеря: ориз със зеленчуци
    Това меню е не повече от 1300 ккал, които ти ги изгаряш, ако не спортуваш. Има 73 гр. белтъчини, които са много важни и не трябва да приемаш по-малко.
    Това, което си яла вчера, е крано недостатъчно.

Град
    Горна Оряховица
    Нека ползвам темичката и малко да се похваля 7 дни бях на житен пост (преди време имаше темичка за него тук, но аз не го правих точно както трябва - на ден ядях 100 гр. жито, 2-3 ябълки, 1 л прясно мляко и мед няколко лъжици) и от днес започвам да хапвам и други неща. 53 кг бях вчера като се теглих, което е доста добре, защото се бях поосвинила покрай Великден Голямо нещо е психиката - днес само си гледам отражението във витрините и се кефя... Но пък ме гони зверската лакомия - дори не съм гладна, просто ми се яде нещо висококалорично, а не трябва, защото ако се натъпча след режима, ще ми стане тежко и ще прецакам целия пречистващ ефект. Но остава най-трудното сега - първо, да не кача, второ, още 3 кг да сваля, които са най-трудни. От другата седмица пак ще съм на протеинова диета.

Голям фен
    И аз се присъединявам към диетата (90 дневната) !
    Белтъчен ден --->
    Закуска: 1 Ябълка и 500ml вода в училище
    Обяд: 2 препечени филийки с кашкавал и сирене (хляб - Вита)
    Вечеря: Сигурно 1 филийка с сирене

Става ли ?

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от chocolatedidi
    И аз се присъединявам към диетата (90 дневната) !
    Белтъчен ден --->
    Закуска: 1 Ябълка и 500ml вода в училище
    Обяд: 2 препечени филийки с кашкавал и сирене (хляб - Вита)
    Вечеря: Сигурно 1 филийка с сирене

Става ли ?
    Какъв е този хляб в белтъчен ден?!?!?!?!
    Хляб само във въглехидратен и то не в такива количества!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    ОБЯД: За обяд консумираме белтъчни. Примери:

1. Две печени пържоли (свински ,пилешки, говежди). Може риба или морски животни (калмари, миди, раци и др.). Към това прибавяте филия хляб и зеленчуци (може задушени-моркови, карфиол, зеле, чушки и др. или неограничено количество салата (домати, краставици, чушки, зелена салата, може и шопска.
    В салатата не слагайте фасул, царевица или грах, защото тези продукти спадат към варивата и се консумират през втория ден.

2.2-3 по големи парчета сирене или кашкавал (може и паниран), филия хляб, салата, вода.

3.2-3 кисели млека, хляб, салата, вода.

4.2-3 яйца варени, на очи или бъркани със сирене, салата или задушени зеленчуци, хляб, вода.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    И аз знам,че хляб се яде само в въглехидратния и то пълнозърнест.Аз сега съм на 90-дневната и хляб не ям изобщо независимо кой ден е,само днес хапнах 2 филийки щото ми е въглехидратен ден.
    Менюто ми за днес е...
    Закуска-1 ябълка и чаша минерална вода
    Междинно в у-ще-1 пакет солети+0.5мл минерална вода
    Обяд-2 филийки пълнозърнест хляб+сладко от горски ягодки(домашно приготвени).
    Вечеря-предполагам,че ще ям пица,поне за сега така мисля,ако случайно не променя вечерята

днес ми е 2ри ден от 90 дневната и пия по 2,5 л вода след плодовия ден ще се изтегля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си