- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЕ ЯДЕ ПО 4 ПЪТИ НА ДЕН!!!Първоначално написано от titinkaa
1. ЗАКУСКА
2. ОБЯД
3. СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА - ПЛОД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
4. ВЕЧЕРЯ
ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПОД ЧАС!!
СЛЕД НОРМАЛНА ХРАНА НЕ СЕ ЯДЕ 4 ЧАСА НИЩО!!
СЛЕД ПЛОД НЕ СЕ ЯДЕ 2 ЧАСА НИЩО
ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЧАСОВЕТЕ, МАМКА МУ ПРОЧЕТЕТЕ ТЪПАТА ДИЕТА ВЕДНЪЖ И СПРЕТЕ ДА ПОДЛЪГВАТЕ ХОРАТА!![]()
![]()
![]()
НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ "ПРЕЗ ТОЯ СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ТОЛКОВА, ПРЕЗ ДРУГИЯ ПРЕЗ ТОЛКОВА" ВСЕКИ ДЕН СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ЗАКУСКА - ПЛОД - СЛЕД 2 ЧАСА ОБЯД, СЛЕД ТОВА СЛЕД 4 ЧАСА ПАК ПЛОД, И СЛЕД ТОВА, СЛЕД 2 ЧАСА ВЕЧЕРЯ!!!!!!
П.С. Какво да правя с тези скапани паласки, не се махат и това си е.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
И на мен тия активии ми се струват достаПървоначално написано от FlowerPower
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
За 2 месеца съм свалила 6 килограма и съм се стегнала горе долу ^^.
Днес се претеглих и очите ми останаха в кантара![]()
Колко се радвам просто <33
^^
Аз свалям бавно, но славно и не се лишавам от нищо, а спортувам![]()
Вчера даже изядох един шоколад ии сладолед и после сладки вкъщиии :Д![]()
^^ Ама спортувайте и ако сте и на диета ще сваляте много по - бързо и няма да има ефект - слаба и увиснала, а слаба и стегната
(само че моето мина и без диети :Д )
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
аз не мисля,че 90 дневната е точно диета,по скоро е режим
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Яде се по 3 пъти на ден.В белтъчния ден през 4 часа,през бобовия и въглехидратния през 3 часа,а през плодовия през 2 часа.[/quote]
ХОРА РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ СЕ ЯДЕ ПО 4 ПЪТИ НА ДЕН!!!
1. ЗАКУСКА
2. ОБЯД
3. СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА - ПЛОД ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!
4. ВЕЧЕРЯ
ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е ПОД ЧАС!!
СЛЕД НОРМАЛНА ХРАНА НЕ СЕ ЯДЕ 4 ЧАСА НИЩО!!
СЛЕД ПЛОД НЕ СЕ ЯДЕ 2 ЧАСА НИЩО
ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ЧАСОВЕТЕ, МАМКА МУ ПРОЧЕТЕТЕ ТЪПАТА ДИЕТА ВЕДНЪЖ И СПРЕТЕ ДА ПОДЛЪГВАТЕ ХОРАТА!![]()
![]()
![]()
НЯМА ТАКАВА ГЛУПОСТ "ПРЕЗ ТОЯ СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ТОЛКОВА, ПРЕЗ ДРУГИЯ ПРЕЗ ТОЛКОВА" ВСЕКИ ДЕН СЕ ЯДЕ ПРЕЗ ЕДНО И СЪЩО ВРЕМЕ ЗАКУСКА - ПЛОД - СЛЕД 2 ЧАСА ОБЯД, СЛЕД ТОВА СЛЕД 4 ЧАСА ПАК ПЛОД, И СЛЕД ТОВА, СЛЕД 2 ЧАСА ВЕЧЕРЯ!!!!!!
Благодаря ти. Значи днес в училище към 10ч. хапнах 2 ябълки. Като се пирбрах преди малко към 2ч. ядох салата от марули и две малки пилешки пържоли от бяло месо. След 2 часа ще ям някакъв плод (пак ли трябва да е ябълка или може и друго) и довечера половината от обяда т.е. една малка пържола с малко салата![]()
Дано да е така.
rauwkost може ли да дадеш линк към описанието на диетата, което ти гледаш?
искам да попитам .. аз не съм на диета ,но все пак .. знам че трябва да има все пак някакво време от обяда до вечерята ..
тъй като аз ходя на фитнес и не ми остава време ,да отида до нас - цели два километра .. и се прибирам чак към 3 и половина някъде ..
щом в толкова ми е обяда в колко да вечерям ?
не бих си зела нещо от училищната лавка щот тама продават некви боклуци ии ..![]()
Днес съм на плодове.
Закуска-1 ябълка+вода
Обяд-1 банан и бадеми
Вечеря-или ябълка или някакъв друг плод ще хапна с още малко бадемки
Да ви се оплача,одеве кихам кихам едно след друго,и сега си премерих температурата и ми е 37,пих един Тайлолхот,за да ме пресече и да не се разболявам по сложно,дано да се оправя само с тоя,че не искам пак да се тъпча с хапчета.![]()
Можеш да си вечеряш към 6 или 5:30. 2 часа са достатъчни, за да не си натоварваш организма.Първоначално написано от tamarichka
Аз често вечерм към 8, защото ако ям последно в 6, докато легна вече съм гладна отново. Или пък хапвам кисело мляко в 8-9, ако съм яла по-стабилно към 4 (храненията ми не винаги могат да се конкретизират като "закуска", "обяд" и т. н.)
Титинка, дано не се разболяваш, пий каквито мизерии трябва![]()
некво ми е трудно да измисля няква закуска ..
писна ми от препечени филиики със яйца и сирене .. а трябва да е нещо тестено - майка ми ме кара ..![]()
Знам какво е гадно да те карат да ядешПървоначално написано от Imperfect
.И все пак ето ти предложение за тестено-бутер банички с тестоот магазина(стават мега бързо и мега лесно), пица(пак с тесто от магазина, за по-лесно) или някакъв козунак си вземи или бисквити.
Дано съм помогнала.
Нещо домашно като тутманик или прясна питка? Готова тестяна закуска (гадост, мен ако питаш, но е някакъв вариант)? Зърнена закуска, овесени ядки, мюсли?Първоначално написано от Imperfect
мога да си направя тутманик .. мерси за идеята ..
ами аз се чудех за утре - щот сега няма как го направя: пържени филиики става ли ама нещо ддз , това вариант ли е ?
ноо нямам такъв специален тиган , и се пържи с повече мазнина .. със зехтин готвя де ..
мнения ?
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Не мисля, че ще е такъв проблемТи и в обикновен тиган може по-малко мазнина да сложиш ако искаш.
окей , мерси мн ..![]()
Сиси мислех,че ще се размина с тоя грип ама одеве като пих тайлолхот спадна и след 2 часа пак се вдигна че даже и на 37.1,пих парацитамол и Супра вит витамин,дано утре да ми няма нищо,че не искам да съм болна![]()
стига си се карала,като явно не си челаПървоначално написано от rauwkost
в 90 дневната много ясно и точно си пише в кой ден през колко часа се яде
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес ми е втория ден 90-дневната диета
Сутринта хапнах една по голяма ябълка.
За обяд си направих картофки във микровълновата (станаха като варени но бяха вкусни) със салата от краставици.
Въпросът ми е-вечерта задължително ли е да се яде половината от това което си ял за обяд, или мога да ям нещо друго (например грах)???
втория ден не е въглехидратен, а бобов,варива и граха също не е за въглехидратния, а за бобовия ден
А пък аз да се похваля!![]()
Днес за пръв път правя Pump It Up-а и го издържах цялото.![]()
А да питам колко пъти в седмицата е достатъчно да се прави, за да се отслабне, като не се тъпча с боклуци?![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Да извинявам се, объркала съм. Днес е деня за бобови храни и варива.
Та иначе мога ли да ям грах за вечеря след като съм обядвала картофи.
Принципно е хубаво да се яде едно и също, но аз имам страхотни резултати и като си ям различни неща. Та ако толкова много ти се яде грах, хапни сиПървоначално написано от sladki64e
![]()
Грах се яде в бобови и варива,и днес ти е такъв ден,значи може да хапнеш.Първоначално написано от sladki64e