- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Днес съм белтъчна...
Закуска-ябълка
Обяд-омлет и салта от краставица и домат и малко сирене
Вечеря-телешки пържоли със марулена салата![]()
Благодаря. Мама е сготвила грах сутринта и изглежда мн вкусно, така че ще си хапна.Първоначално написано от titinkaa
Аз съм я спазвала,даже това ми беше първата диетаПървоначално написано от viksit0y
и имаше ефект,но Активията беше по-малко
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Loshotia, Аз спазвам това. Щом не ме слушате, добре.. правете си я както си знаете, ама после да не викате че седите гладни.
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Леле, хора, попаднах днес на едни мои снимки от преди 2 години и направоооНе искам никога повече да ставам повече от 55 кг, даже повече от това, което съм в момента - 53.
Само вижте - първата снимка е от преди 2 години, втората - от снощи (не ми гледайте много физиономията, защото съм рошава и ухилена тъпо и на двете)
http://prikachi.com/files/1511864Z.jpg
http://prikachi.com/files/1511876N.jpg
Трябва да си сложа някъде тези снимки да ги виждам често, особено като ми се прииска да изям 3-4 филии бял хляб със сладко или течен шоколад...
ехее каква разлика . . сега наистина си по добре , не че тогава си била чак пък толкоз злеПървоначално написано от Sissy90
важното е да се чустваш добре в кожата си ..
ии добра идея имаш .. аз имах едни снимки от лятото на плаж ,, бях я сложила на десктопа и веднага щом ми се прияде си поглеждам коремчето , бедрата и другите екстри отпреди![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
Ти какво търсиш в темата за диетитеЕй сега видях една твоя снимка в друга тема, нямаш и грам, който да свалиш от себе си
Даже си доста слаба по моите разбирания.
Сиси,добре си сега на тея кг-ми,ама дори и да отслабнеш до 50 пак ще си много добре![]()
сиси
да знаеш преди какво чудовищенце бях![]()
и аз така правя със снимките гледам 1-2 от преди като бях свинче![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Сиси в момента си много добре и аз съм си направила така 2 снимки от преди и сега,за да се стимулирам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Леле Сиси, направо си се стопила, евала за усилията и волята!![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
само аз ли не виждам разлика,може да е заради снимката незнам.![]()
Н мен вече ми е 20 ден от 90 дневнатаа,бърза минава времето.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Има-няма 10 кгПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
На теб ти наближава май-голямато изпитание - водния ден. Аз надали бих издържала.
А какъв е ефекта до сега? Доволна ли си?
Благодаря много на всички за хубавите думи![]()
Първоначално написано от Sissy90
Добре си в момента и май нямаш нужда от отслабване.
А коко си висока?
Ами за сега съм 3кг минусне е много,но пък си се харесвам
Водния ден ми е другата Неделя,много се радвам,че се падна точчно Неделя.Аз съм правила 2 пъти лунуване,така че няма да ми е толкова трудно,пък и имам голяма вола.Ще видим какво ще направя.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
163 см. Аз не искам много да свалям още, 2-3 кг, защото все още имам малко паласки - това е първото, което натрупвам, и най-трудно те се махат. Но, честно казано, дори и да задържа това, пак ще съм доволна.Първоначално написано от foreverr
За 163 и 53 килограма си точно в идеалната норма, проверих в интернетПървоначално написано от Sissy90
http://www.otslabvane.in/guppy460/ar...p?lng=bg&pg=34
И все пак дори ид а свалиш още 2-3 килограма пак ще си добре, няма да си кльощава.Аз например съм 170 висока и тежа 58, в норми съм, но и аз искам да сваля 2-3 килограма.Но в момента здравословното ми състояние не е за диети
![]()
Еха много добре изглеждаш мисля че нямаш за сваляне но ти си знаеш!Първоначално написано от Sissy90
А колко кг си била на 1 снимка? А за протокола днес ми е 9 ден и съм много доволна че я започнах мислех че ще е мъчение но си е супер нито съм гладна нито нервна
![]()
![]()
![]()
![]()
Успех на всички!
![]()
Ей, момичета според вас аз имам ли нужда от сваляне на килограми
http://prikachi.com/files/1513245k.jpgтук ръката ми е излезнала дебела, защото съм се облегнала на нея...
http://prikachi.com/files/1513248c.jpg
Иначе тези снимки са от тва лято, но от лятото до сега съм си същата.
Днес ми е третия ден от 90-дневната (въглехидратен ден). Закусвах една ябълка, на обяд хапнах спагети със кетчуп (гадост), за вечеря със сигурност ще ям нещо слдко, може би парче торта.
А днес може ли да се ядат зеленчуци (салата от марули) ???
Добре си си според мен.Първоначално написано от foreverr
Колко си била и колко си сега ? Колко си свалила демек.. ;д
Mи в края на 8ми клас(сега съм 11ти) бях напълняла и даже мама ми викаше, че дупето ми е станало голямо.Но тогава не се теглих и все пак почнах да ям много малко и свалих.След това в 9ти клас започнах да се тегля и бях 61-62 килограма и сега съм 58, като го постигнах със здравословно хранене,а понякога и с каране на фотосинтезаПървоначално написано от Goddess
![]()
^ А нещо спортувала ли си през това време?
Иначе аз мисля, че нямаш нужда от отслабване.![]()
Да, тренирам спортна гимнастика, ходя на фитнес, лятото бягам на стадиона и плувам, правя упражнения у нас, играя тенис на маса, много ходяПървоначално написано от rauwkost
![]()
Хораа, някой ще ми каже ли дали могат да се ядат зеленчуци през въглехидратния ден ???