- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Ами май не ама тва ти е единствения ден, в който можеш да ядеш нещо тестено или сладко.. Зеленчуци яж в другите дни като салата
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Тоест зеленчуци могат да се ядат само в белтъчния ден и деня за бобови храни и варива, защото в плодовия ден също не може ?!?!?!
Аз пък от няколко дни вече се опитвам да кача някой друг килограм , но успех никакъв![]()
Сигурно някой ще си каже , да ти имам и проблемите , но всъщност не е така. Не е особено приятно да си от обратната страна на нещата , не се оплаквам особено , защото не ми се е отразило все още по никакъв начин на здравето , въпреки че ако не взема мерки вероятно и това ще стане. Взимам , но още никакъв успех.
To infinity and beyond.
А колко си висока и колко килограма си?Ако иксаш да качиш килограми яж много калорични неща и не спортувай, карче споредм ен качването на килограми е кофти, защото ще качиш само тлъстини, а не мускул....Първоначално написано от Infinity
Ебаси тъпото мнение, сериозно.Първоначално написано от foreverr
Ми ако следва твоите "съвети", може и да качи тлъстини, пхахахаха.
Инфинити, яж си здравословни, но калори4ни храни, и то по много. Естествено, 4е може да яде6 и боклуци, но нека това не ти е основната храна, защото ще полу4и6 целулит.
Около 60-63 кг бях по това време.Първоначално написано от silviq8888
foreverr, мога да ти кажа същото, което си казала за мен - добре изглеждаш в момента и не е нужно да сваляш, освен това ти си по-висока, а по-високите момичета изглеждат по-добре по принцип, дори и ако имат някой кг в повече (но ти нямаш)
Първоначално написано от Sissy90
колкото мен си висока
абе да ти кажа нямаш за сваляне !!
просто наблегни на спорта за да се стегнеш и това е стига ти![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
днес съм на бобови.
Закуска-банан и вода
Обяд-ориз и салата
Вечеря-пак ориз със салата
Днес водата ми е много малко,почти няма литър,ама просто нямах време за вода.Утре ще се реванширам,ще си купя 1,5л вода и ще я изпия.![]()
Титинка, а как си иначе, подмина ли те разболяването?
^Ми пих Тайлолхот и парацитамол,на другия ден нямах температура ама взех и пих 10 хапчета витамин Ц да ме пресече, и подсили,и за сега да чукна на дърво съм добре нищо ми няма.![]()
Според мен тялото ти е супер и аз искам такова !Първоначално написано от foreverr
![]()
а колко си висока!
![]()
![]()
![]()
така от утре почвам и аз 90 дневната![]()
искам да видя колко ще издържа
другата събота и неделя ще я разваля 100 % щото ще съм в София нооо пък не е фатално
Изглежда ми мега лисния режим на хранене но да видим де![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Висока съм 170 и тежа 58 килограма.Иначе много благодаря за комплимента, почувствах се много добре след негоПървоначално написано от sanq9
![]()
![]()
![]()
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p2927.html Някой правил ли е тази диета и има ли ефект ?![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Много домати и чушки има в тая диетаИначе несъм я правила,незнам
![]()
Ох, глупости. Всеки ден може да се ядат зеленчуци, а плодовият ден всъщност е витаминен, в който трябва да се приемат и плодове и зеленчуци.Първоначално написано от sladki64e
Днес ми е плодовия ден, обаче нещо хич не ми се яде. Към 4 хапнах половин ябълка, и сега ще хапна една салата от марули.
Днес съм на въглехидрати.
Закуска-ябълка
Обяд-кроасан
Вечеря-макарони и едно парче торта![]()
Някой може ли да ми каже как мога да направя д аимам апетит.Защото днес и вчера само като погледна храна и хич не ми се ядеА не искам да ям много малко.....
![]()
Има едни витамини в аптеката,които отварят апетита.Купи си
Как се казват и колко струват??Карче се чудя дали да се тъпча с витамини(мразя хапчета)Първоначално написано от titinkaa
Аз спазвах 90-дневната 2 месеца и половина и свалих 10 кгСега просто се чувствам страхотно! Преди дни се замислих ако си бях останала 63кг как щях да се вкарам в депресия
(съвсем сериозно). От преди да отслабна нямам снимки по простата причина че неможех да се гледам просто ...
![]()
Мои снимки: www.impulse.bg/user/Anet0o0o
162см. 53кг съм!
Кажете ми имам ли нужда да отслабвам още?
^нямаш нужда от повече отслабване,според мен така си си добре![]()
![]()
Май нямаш нужда![]()