- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Здравейте и от мен! днес ми е 11 ден от диетата а още не съм се качвала на кантарачесно казано ме е страх да се кача да не ме обезкуражи!
![]()
днес поне ми е въглехидратния ден и много се кефа
![]()
Само че направих един гаф вчера бяхме на РД на един ФР и пих бира около 4 чаши а може и малко повече
![]()
![]()
![]()
![]()
дали ще ми се отрази много!
![]()
![]()
![]()
и ще мога ли да заменя плодовия ден примерно със зеленчуков или поне да ги редувам защото вече много продове не ми се ядат !
![]()
![]()
^ И според мен нямаш нужда от повече отслабване.![]()
Поздравления за резултатите , но гледай да си поддържаш килограмите сега.![]()
To infinity and beyond.
В плодовия може да се ядат салати,но неовкусени,и отделно да си хапваш през останалото време плодовеПървоначално написано от silviq8888
аз петък и Събота също развалям малко диетата с алкохол,но много мразя като така се случи ама няма как..нищо..поне сега бъди по строга с диетата и да няма +++Първоначално написано от silviq8888
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Аз днес съм на плодове.
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря плодова салата(портокал,банан,ябъл а,киви,бадеми и лешници по-малко).И стафиди![]()
Как издържаш с толкова малко храна????Първоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
И плодовете не могат да се смесват.
^Ами чесно казано,свикнах с по-малко храна,и сега като се сетя преди как съм яла и ми става лошо.
А иначе за плодовете,чета в бг-мамма тези които са на диетата и съм чела,че може да се смесват само в плодовия ден е разрешено смесването им.И дори има жени,които и те си правят плодова салата с различни плодове,та затова и аз реших да си направя.От началото на тая диета,единствено в тоя плодов ще смеся плодове,през миналите плодови не съм смесвала.
В плодовия ден можеПървоначално написано от loovvvee
![]()
Титинка, наистина храната ти е малко. Не се ограничавай много много в храна, че йо-йото ти е гарантирано
^Ама аз не се ограничавам умишлено в храната,просто свикнах с тоя режим и не ми се яде,затова не се тъпча,нз защо ама глад не чувствам дори сутрин и мога да изкарам до обяд без храна,ама ям задължително сутрин дори да не ми се яде.
Титинка, нито е добре да нямаш никакъв апетит, нито пък- да е огромен като моя. И аз понякога се ровя в бг мама и вчера открих това http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=459086.0
взех си всичко от аптеката, сварих го и тая сутрин пих. Доста добре ми се отрази- не ми се яде мн оО , а в същото време кипя от енергия (:
Може и да е на психологическа основа, но е факт, че чувството за глад го няма!
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
на психологична е
аз като пиех Зехир бях така
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Хора реших да си купя хранителна добавка СИЛ
някой чувал ли е за нея ? Ако сте пили кажете имаше ли ефект
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз започвам от начало.
Преди време бях казала,че почвам 90 дневната,но тогава ми изникнаха едни здравословни проблеми,но сега вече всичко е наред и този път съм решена,че трябва да направя нещо за тялото си.
От утре мисля сама да си съставям меню,защото разбрах,че не мога да се водя по диети,където всичко ти е казано в колко часа да ядеш,какво.. просто аз не издържам на всички правила,защото понякога няма как да ям в точно определено време.
Знам,че е най-добре да не се яде хляб,но първо ще почна с някакъв черен,че не мога изведнъж да се откажа.Аз скоро ядох Вита и ми хареса много.
Сега има плодове и зеленчуци.Мисля това да ми е основната храна.Салати ще ям..плодове също,най-вече ябълки.
От сладкото,тестеното и пърженото категорично се отказвам!Но все пак си мисля,че това със сладкото няма да стане от раз и да питам-нали понякога мода га си хапвам по една лъжица мед,вместо да се тъпча с шоколади и вафли.Това е в краен случай,когато се побъркам без сладко.![]()
Почвам и коремни преси и Pump it up.Eй сега го провах това чудо и страшно ме измори.Направих го до половината и спрях.Наистина е изморително,пък и съм неразположена и не е много добра идея точно в момента. ;д Леле,обаче е мега яко!Мисля да си правя и дълги разходки и евентуално понякога да ходя да бягам.
И това е общо взето.Сама ще си правя режима.
Мислите ли,че ще има ефект?
Сетих се и за още нещо.Какво мислите за Фитнеса?Аз мисля да си взема натурален и да си хапвам с кисело мляко(нисък процент).Добре ли е?
Ами аз пък имам една билка за отслабване,истинска билка няма химия в нея,и има ефект ама скоро не съм я пила,трябва да я пия,пречиства организма от токсини и тем подобни.А иначе имам и рецепта с мента ама не съм я правила,знам смао че има ефект и от нея.Първоначално написано от FlowerPower
Colouring,мед можеш да ядеш всеки ден раздреден с 1 чаша вода и да го изпиваш сутрин,а колкото до Фитнеса,по-добре не го яж.
+1, чела съм, че от корнфлеикса не се отслабва, а и че в повечето случаи е бъкан с боклуци и захар.А фитнеса си е точно корнфлейкс... Купи си овесени ядки или весени трици.От тях с гаранция не се дебелее, аз ги ям, вкусни са ми и помагат да се изхождаш лесноПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
Преди мнооого време ми бяха разказвали за СИЛ хубави неща, но както с всички такива препарати, изисква си режим на хранене.
Иначе аз сега заповам холивуд слим успоредно с диетката.
Аз от 4-5 дена не мърдам от едни килограми само с + и - някакви грамчета всеки ден,но не се притеснявам,че не свалям,защото съм в МЦ и утре като свърши вече ще мога да се претегля и да покаже правилно кантара.Иначе всичко си спазвам както си трябва.
Днес съм на белтъци.
Закуска-ябълка и около 0.700мл вода
Обяд-салата от краставица и домат+сирене+кебапче и кюфте.
Вечеря-предполагам,че ще е риба или може да си направя разтопен кашкавал в микровълновата със салатка.![]()
Кебап4е и кюфте, ХАХАХАХХАХАХАХА.
titinkaa какво е това меню ?![]()
Кебапчета , кюфтета , кашкавалчета !!![]()
Една наденичка що ни се метнеш на скарата ?!![]()
Нищо лично , но ако искаш резултати едва ли това ще ти помогне да ти постигнеш.
To infinity and beyond.
В бг-мамма всички хапват кюфтета в белтъчен ден и кашкавал ядат,така че и аз ям,и всички свалят кг-ми.
Белтъците не се смесват- месо с месо, яйца с яйца, млечни с млечни. Иначе не е хубаво и разделно
Ти давай със кюфтетата , кебапчетата и кашкавалите и чакай резултат.Първоначално написано от titinkaa
![]()
To infinity and beyond.