.
Затворена тема
Страница 36 от 66 ПървиПърви ... 2632333435363738394046 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 1636
    Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Ама вие май не ме разбрахте,аз не ги смесвам на едно ядене по 4-5 белтъка,щото знам че е вредно и неправилно,казах че за обяд ядох кюфтетата,а довечера кашкавала.Това не е нарушение,защото знам че когато на едно ядене се смесят 3 или повече белтъка тогава не е правилно,а не че не мога да ям за целия ден различно.Дори съм питала и знам,че вечерята може да е различна от обяда.

Мега фен
    Град
    София
    Не става въпрос за едно ядене, а за денят като цяло. Не трябва да ядеш различни видове белтъци в един и същи ден. Това е като плодовете за закуска

Град
    Пловдив
    няма значение,и да ги смесвам пак свалям,вече съм свалила 4.5кг

Мега фен Аватара на Colouring
    Днес се чувствам супер подута и не мога да правя pump it up,защото съм неразположена.
    Иначе ето и какво е менюто ми:
    закуска-съвсем малка купичка овесени ядки с мляко
    обяд-една специална диетична рецепна на мама нещо като тиквички на скара.. без никаква мазнина!стават божествени; филия хляб Вита
    следобед-ябълка
    вечеря-мисля салата от домат и краставица

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Днес се чувствам супер подута и не мога да правя pump it up,защото съм неразположена.
    Иначе ето и какво е менюто ми:
    закуска-съвсем малка купичка овесени ядки с мляко
    обяд-една специална диетична рецепна на мама нещо като тиквички на скара.. без никаква мазнина!стават божествени; филия хляб Вита
    следобед-ябълка
    вечеря-мисля салата от домат и краставица
    Еххх, добре че ме подсети за тиквичките!! От няколко дни им се точа, а сега като излизам и ще си купя.

Титинка, ти си знаеш

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от katii
    http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p2927.html Някой правил ли е тази диета и има ли ефект ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    titinkaa спх всичко е по режима. И аз в белтъчния ден главно ям пилешки хапки,така че.Ще се свалят тия кг!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Ее, какво е това съвпадение и братовчедка ми е на СИЛ, от седмица вече. Не ми се е похвалила, но ще я питам специално
    А за менюто на Тити- както и да си е смесила храната, като цяло поетото не е много за деня, така че и според мене- да очаква минусчета. Аз днес карам на белтъчни и зеленчуци- цял ден на меса и салати (:

*бтв влезте тук, този начин на мислене може да помогне и при влизането във форма (: http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Супер фен Аватара на gabi_94
    На мен ми е 3ти ден от 90-дневната диета...По принцип нямам кой знае каква нужда от сваляне на килограми, но реших, че 4 кг по-малко ще е по-добре Само дето кантара ни е развален и не мога да видя дали съм отслабнала с нещо....Исках само да ви питам....значи днес ми прилоша сутринта и ми се зави свят, треперех цялата и бях пожълтяла...предполагам е заради това, че не ядох вчера мн мн, беше ден за варива, но целия ден съм изяла една чиния с ориз и една купичка със салата, сравнително доста салата...и все пак, май не е достатъчно...Сега ми беше мн лошо и изядох една пастичка...добре че ми е ден на въглехидрати После мисля да ям форнети с плънка пица и за вечеря сладолед...но все пак си мисля, че ще умра от глад само на това...Дали може да хапна и нещо друго преди сладоледа на вечеря, примерно поне една филия хляб с лютеница...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на iiordanova
    titinkaа за колко дена свали 4.5 кг ?

Град
    Пловдив
    След 8-я ден се претеглих и тогава видях че общо за тея дни съм ги свалила тея 4,5кг

ти на 90 дневната ли беше

Град
    Пловдив
    ^Да

хора да ви попитам ..
    според вас добре ли е днес менюто ми .. ?
    закуска:две филиики със яйца и сирене
    обяд:супа
    слетобяд: купичка мляко с ориз - без захар и голямо количество тиква
    за вечеря още незнам ..
    но искам да напълнея малко ии .. дали е добре по толкова да се яде ? защото не съм свикнала ако ме разбирате
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Бравоооо на titinka чудесни резултати си постиграла!На мен днес ми е 13 ден а още не съм се премерила ще изчакам и тази четвърт да мине и се качвам да видя колко кг съм !А само да попитам могат ли да се ядат банани в плодовия ден защото аз вчера изядох 2

Град
    Пловдив
    Силвия,може да се ядат банани

Мега фен Аватара на Colouring
    днес:
    закуска-банан
    в училище-зелена ябълка
    обяд-салата-краставица,домат,малко сирене,едно варено яйце и филия Вита
    вечеря-салата от маруля и варено яйце..без хляб
    и ако огладнея много вечерта-пак ябълка
    а сега-упражнения а как ме мързииии

Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    хора да ви попитам ..
    според вас добре ли е днес менюто ми .. ?
    закуска:две филиики със яйца и сирене
    обяд:супа
    слетобяд: купичка мляко с ориз - без захар и голямо количество тиква
    за вечеря още незнам ..
    но искам да напълнея малко ии .. дали е добре по толкова да се яде ? защото не съм свикнала ако ме разбирате
    1во тази тема не е за напълняването, а за отслабването, но все пак ще ти отговоря.Ми щом като искаш да напълнееш защо тогава си яла мляко с ориз без захар???Аж го със доста захар.Другото е, че си яла супа и тиква, а от тях не се пълнее.Яж ориз, картофи, бобови храни, всякъкви тестени изделия, сладки неща и от това ще напълнееш, но трябва да хапваш повечко.И банани яж и ядки яж-тя също са по-калорични.

^ съжалявам , просто незнаех къде да пиша .. а няма смисъл да отварям друга тема
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    ^ съжалявам , просто незнаех къде да пиша .. а няма смисъл да отварям друга тема
    Споко, темата е за диети, а не за отслабване. По- популярни са тези за сваляне, затова и повечето, които пишат тука са именно отслабващи.

А ако искаш да качиш здравословно- протеини- най- вече дроб. Дано да обичаш, защото това е класическото.
    Въглехидратите в големи количества за също толкова вредни, колкото и за отслабващите.

Град
    Горна Оряховица
    Само не мога да разбера защо някой като попита какво да яде, за да качи някой друг кг, започвате да му изреждате захар, сладко, чипсове и т. н. Мислите ли, че е хубаво така да се качва? За ориза, картофите и бобовите съм съгласна, също мога да добавя месо, черен хляб. Няма такова нещо като "от това се пълнее, от това - не". Всичко е до количества. Случайно да сте забелязали Imperfect колко малко е яла преди това? Така че в момента й е достатъчно да яде нормална храна в нормални количества, за да качи малко.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Само не мога да разбера защо някой като попита какво да яде, за да качи някой друг кг, започвате да му изреждате захар, сладко, чипсове и т. н. Мислите ли, че е хубаво така да се качва? За ориза, картофите и бобовите съм съгласна, също мога да добавя месо, черен хляб. Няма такова нещо като "от това се пълнее, от това - не". Всичко е до количества. Случайно да сте забелязали Imperfect колко малко е яла преди това? Така че в момента й е достатъчно да яде нормална храна в нормални количества, за да качи малко.
    Сори за спама, но няма как да не се съглася с теб!

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Хора искам да попитам с диетата на Боряна наистина ли могат да се смъкнат до 10 кг при повтаряне ?

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Град
    Пловдив
    ^може и да се смъкнат,но после ще си поболееш организма и най вече стомаха.

Град
    Хасково
    titinka Аз от 3 дни съм ограничила храната и смятам от петък да я започна 90 дневната, защото искам да си направя лунната а и виждам че има доста добри отзиви от тази диета.. Или я по - добре ми кажи на теб кога ти започва белтъчния, за да започнем заедно.. да си даваме идейки за храната А и ти колко си свалила и за колко време? Извинявай че питам пак след като си писала, но просто се върнах 3 страници назад и не видях, а не ми ровеше още.. Иначе аз в момента незнам точно колко кг съм, но мисля че са 67 или 68 и съм 170 висока ии искам да стана 58-60 това значи около -10 кг трябва да преборвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си