.
Затворена тема
Страница 37 от 66 ПървиПърви ... 2733343536373839404147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 901 до 925 от общо 1636
    Мега фен Аватара на Colouring
    Супер тъпа съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ей сега,след вечеря,майка беше направила една сууууууупер вкусна баничка със спанак.. и аз,'щото съм тъпа и не мога да издържа,излапах набързо едно парче.. оффффф.Обаче надявам се да не е фатанлно
    иначе ето менюто ми за днес без т'ва парче баница
    закуска-банан
    обяд-пилешко варено,салата от краставица и домат,филия пълнозърнест хляб
    вечеря-овесени ядки с мляко
    днеска май ядох повечко
    ...
    иначе и аз се чудя вече какви упражнения да правя.. pump it up е чсно,че ще го правя,даже след малко започвам..обаче какво друго?може ли да ми препоръчате някакви упражнения за корем и бедра?Аз си правя коремни преси,ама засега съм на малка бройка,защото още не съм свикнала.
    Събота и неделя,по график ,ще си правя дъъълги разходки.
    За фитнес още не се знае.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от DarknessAngel
    Хора искам да попитам с диетата на Боряна наистина ли могат да се смъкнат до 10 кг при повтаряне ?
    В никакъв случай. 10 кг не се свалят за 20 дни, независимо с каква диета. Физиологически не е възможно (освен ако не си 150+ кг, но и тогава е съмнително).

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    t1n4e7o,Значи първо много се радвам че ще си заедно с мен,и да се покрепяме.
    Белтъчен ми се пада в петък,ако те устройва я почни тогава.Значи първите 4.5кг ги свалих за 8 дена от началото на диетата,демек първите 8 дни.Сега съм в задържане,но се радвам ,защото четох, че когато си в задържане тогава организма свиква със свалените килограми,и после пак почва да сваля.
    Днес ми е 15 ден-въглехидратен.
    Закуска-ябълка
    Обяд-баклава9знам че не трябва т.е. не се препоръчва много,но хапнах малко,щото баба ми я е пратила от село и ми се ядеше.)
    Вечеря-бисквити Хугаренас с фибри и лентичка черен шоколад.
    Питай друго ако се сетиш?

До сега моят резултат е:
    -6 килограма
    -1 сантиметър от бедро
    -1 см от ханш
    +1 см в бюст
    -2 см в талия

^^
    Това е за сега, аз очаквам още резултати ^^.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    До сега моят резултат е:
    -6 килограма
    -1 сантиметър от бедро
    -1 см от ханш
    +1 см в бюст
    -2 см в талия

^^
    Това е за сега, аз очаквам още резултати ^^.

na koq dieta si ?
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

iskam da vi popitam dali tova menu e dobro [smisul mnogo li qm i ako da kae na namalq]
    zakuska [8.30] tost mn hubavo prepe4en
    obqd [12.30] malka kupi4ka supa i edno vareno qice
    sledobedna [3.50-4.10 prez golqmoto demek] qbulka
    ve4erq [ 20.00] pak supa
    +okolo 2 litra voda
    smqtam da vliu4a i sport - tenis
    ina4e vku6ti si pravq uprajneniq i zapo4vam pump it up
    kazvaite ako trqbva da ima korekcii
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Град
    Горна Оряховица
    newandoriginal, менюто ти е прилично, но моля ти се, не пиши на шльокавица, защото е супер неприятно и аз лично се замислих дали изобщо да ти чета поста.
    smiirnoff, абе маце, каква е тази диета, от която се качва на бюст, аз само свалям Изхвърлих няколко сутиена, които са ми толкова големи, че все едно съм взела от на мама

Град
    Пловдив
    Днес съм плодова.
    Закуска-ябълка
    Междинно-чаша портокалов сок
    Обяд-ядки(бадеми и лешници+малко стафиди)
    Междинно-чаша портокалов сок
    Вечеря-ядки(преди малко ги ядох и сега се чудя дали да хапна един плод)

Знам,че резултатите не идват бързо,ама тука 4ти ден иииииии..нищо.Поне едно килограмче,бееееееееееее.

Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Знам,че резултатите не идват бързо,ама тука 4ти ден иииииии..нищо.Поне едно килограмче,бееееееееееее.
    Aко си от хората , които имат нужда да свалят малко килограм е нормално трудно да сваляш.Човек колкото е по-слаб, толова по-трудно сваля и обратното- коклото е по- дебел, толкова по - лесно сваля.И все пак ако си наистина пълничка и не сваляш, значи диетаат просто не действа върху твоя организъм.Смени диетата... И все пак не забарвяй, че вчера прегреши и за това може да не си свалила.

Аз си имам какво да свалям определено,обаче да,вчера прегреших.Мхм,но все пак не знам..Днес ми свършва цикъла,а знам,че повреме на цикъл не се сваля.Относно диетата-аз сама си правя режима и мисля,че не е от това.Но няма да се отказвам.

Аз си имам какво да свалям определено,обаче да,вчера прегреших.Мхм,но все пак не знам..Днес ми свършва цикъла,а знам,че повреме на цикъл не се сваля.Относно диетата-аз сама си правя режима и мисля,че не е от това.Но няма да се отказвам.
    Ми не е точно казано ,ч е по време на цикъл не се сваля, а просто не се отчита на кантара, тъй като е много вероятно да си задържала вода и чак акто ти свърши можеш да имаш резултат.Иначе ти наистина може да имаш нужда да сваляш, но ако е много млако трудно ще свалиш.

Все пак само 4 дена са минали. Не е заради прегрешението ти вчера, споко. А и щом си в цикъл е нормално.... тогава се задържа вода. До няколко дни поне 1-2 кг. трябва да свалиш.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    smiirnoff, абе маце, каква е тази диета, от която се качва на бюст, аз само свалям Изхвърлих няколко сутиена, които са ми толкова големи, че все едно съм взела от на мама
    Ама аз диета не съм правила
    Правих 4 дена 90 дневната, ама на 5тия ден се отказах xD
    Иначе тия резултати не са ей така за 2 седмици .. за 2 месеца общо съм направила всичко ^^
    Бюста го поддържам с шоколад всеки ден
    Не, съвсем сериозно всеки ден ям сладко :Д - отслабна със упражнение, тичане, танци ии ям предимно салатки, щото сега има вече пресни зеленчуци, а и много плодове и така ми е по - добре, отколкото да съм на диета и да следя к'во ям :Д
    Иии така
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

titinkaa обръщам се към теб защото знаеш проблемът ми с храната .. от две седмици се храня нормално и забелязах че коремът ми е подут и се чуствам адски дискомфортно .. да пия ли някакви хапчета ддз ,
    сори че се обръщам точно към теб , дано не ти досаждам ..

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    newandoriginal, менюто ти е прилично, но моля ти се, не пиши на шльокавица, защото е супер неприятно и аз лично се замислих дали изобщо да ти чета поста.
    извинявам се
    My dream is to fly,
    over the rainbow
    so high...

Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    titinkaa обръщам се към теб защото знаеш проблемът ми с храната .. от две седмици се храня нормално и забелязах че коремът ми е подут и се чуствам адски дискомфортно .. да пия ли някакви хапчета ддз ,
    Сори , че не съм титинка, но мога да ти помогна.ВСЯКА сутрин яж кисело мляко объркано с 3-4 с.л. овесени трици.Продават се в супермаркетите, а в била също ги има и са много евтини.Те спомагат за подутият стомах.Друго, което би помогнало мисля, че е зеленият чай.В аптеките го има(но за зеления чай не съм сигурна).И също ако не ядеш плодове започни да ядеш. Дано да съм била полезна, иначе и титинка може да ти отговори.

Град
    Пловдив
    Тами,върнах се доста назад,за да прочета какъв ти беше проблема,и доколкото разбрах трябва да напълнееш,защото ти са се пресмивали,че си слаба.
    Колкото до хапчетата,по-добре не ги пий.Разреждай си сутрин в една чаша топла вода с една лъжичка мед,така ще те изходи по голяма нужда и ще ти спадне поддутия корем,а и ще се чувстваш по-добре.А колкото до триците и овесените ядки,които ти предложиха,по-добре не ги яж,защото триците топят мазнините и няма да имаш ефект върху напълняването.
    Ако има нещо питай.Ако може сподели още за проблема си с напълняването.Надявам се да бях полезна.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Сори , че не съм титинка, но мога да ти помогна.ВСЯКА сутрин яж кисело мляко объркано с 3-4 с.л. овесени трици.Продават се в супермаркетите, а в била също ги има и са много евтини.Те спомагат за подутият стомах.Друго, което би помогнало мисля, че е зеленият чай.В аптеките го има(но за зеления чай не съм сигурна).И също ако не ядеш плодове започни да ядеш. Дано да съм била полезна, иначе и титинка може да ти отговори.
    От овесените ядки/трици се подува коремът.

^ мерси наистина .. и на двете ви ..
    тъи като сега няма как да отида до супермаркета .. утре ше пробвам със водата и меда и ако се интересувате ще ви кажа дали помага ..
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Град
    Пловдив
    М да вярно е,че овесените ядки поддуват още повече корема,затова не ги препоръчах на Тамаричка

еми зеления чай ? .. че в момента има в нас и мога да пиина
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    Мен ми действа разлабващо.

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    Мен ми действа разлабващо.
    На мен пък почти не ми действа - аз преди постоянно пиех, но понеже не забелязах кой знае какъв ефект, а пък на вкус не е нещо, което бих пила, защото ми харесва (оше повече, че не подслаждам чайовете), го спрях.
    Тази сутрин се претеглих и съм 52 кг (стрелката беше съвсем малко над 52) Това означава -1 кг от предната седмица, при положение, че събота и неделя си бях вкъщи, а там диета мнооого трудно пазя.

Мега фен
    Град
    София
    Sissy90, има един китайски зелен чай от аптеките го купувам. За него ти гарантирам. Но е гадничко да го пиеш без подсладител него. Освен ако не го пиеш като лекарство- на екс и със запушен нос. Иначе зеленият чай е много силен антиоксидант.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си