- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Здр и от мен!Така утре мислех да се премеря , но се отказах вчера ми беше въглехидратния ден изядох една кофичка течен шоколад защото обожавам знам че сгафих много но ще с премеря когато направя 20 дни т.е. след 4 дни и да видим какво се е получило![]()
![]()
![]()
![]()
Успех на всички отслабващи ~ ако има хора като мен които не могат без шоколад нека да пишат как се справят![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ммм, течен шоколадАз гледам да не си купувам, че става срашно.
Зеления чай, който аз пиех, е точно някакъв китайски, в една зелена опаковка и на листа, а не на пакетчетаКупих си го от дрогерията за около 5 лв.
Бисквитите "HOGARENAS" според вас стават ли за въглехидратния ден ?
По принцип стават. Аз ги избягвам, въпреки че са много вкусни, защото са и много калорични. Една моя колежка, която спазва 90-дневната, яде Бейк Ролс и Брускети Маретти във въглехидратния и е отслабнала - не знам с колко кг, но е видимо.Първоначално написано от chocolatedidi
Бейк Ролсa и Брускети Маретти,спаред мен са си по калорични от Hogarenas,незнам ....
Между закуска и обяд няма междинно.Първоначално написано от titinkaa
Аз съм 9-ти ден и съм -3кг.![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Аз съм 9-ти ден и съм -3кг.[/i][/quote]
Супер - аз съм 8ми ден и съм само -1,5
Аз съм на зеленчукова диета - демек всичко друго без зеленчуци![]()
искам да попитам може ли да се яде кайма?![]()
![]()
Хогаренас имат 424 ккал на 100 гр (съквартирантката ми има и ей сега погледнах). На Бейк Ролс повече ли са?Първоначално написано от chocolatedidi
Бейк Ролса съм забелязала че не им пише калориите на опаковката
И на Бейк Ролса са нещо такова , но един голям пакет Хогаренас са 134 гр. мисля, че бяха. Тоест трябва да изядеш доста , за да поемеш 424 ккал , а пък и са страшно засищащи. 5-6 са достатъчни.Първоначално написано от Sissy90
/ поне на мен/
To infinity and beyond.
Днес си взех за първи път бисквити 'Хогаренас'. Вкусни са горе долу, не знаех, че са диетични, ама още по - добре, че са такива :Д. С един пакет 10 човека се наядохмеТака че наистина са много засищащи :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аз тея бисквити Хугаренас си ги ям във въглехидратен ден
Аз също,нали все пак е въглехидратен,трябва ти нещо засищащо и енергиино !
Днес съм 5-ти ден на 90 дневната. Днес съм белтъчини. Резултат виждам .. - 2,5 кгИ се вижда промяна в краката. Аз не , че имам да свалям .. , но реших да се постегна за лятото.
![]()
Т. нар. "стягане" означава по-здрави муксули, които стоят твърди, а не отпуснати. Така че ако наистина нямаш да сваляш, си поела в грешна посока. Спортът ще ти помогне за стягане.
Днес съм бобова.
Закуска-портокал
Обяд-ориз със зеленчуци и салата
Вечеря-същото
Плодов ден:
Закуска: 2 грейпфрута
Обяд: 2 ябълки
Вечеря: 2 тарелки с ягоди
ПЛОДОВИЯ ДЕН може да ядеш плодове и зленчуци на 2 часаПървоначално написано от chocolatedidi
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Добре де,тези ягоди не са ли гадни още,мен ме е страх да ги пробвам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Все едно ядеш хартия, много са гадни.Първоначално написано от billytalent
Аз пък вчера си купих една кутия да ги пробвам и останах очарована.Много ароматни и вкусни.
![]()
To infinity and beyond.
На 2,5 часа ги ядохПървоначално написано от POLLINA
![]()
Представям си кога си станала тогаваПървоначално написано от chocolatedidi
![]()