- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Не знам баща ми откъде взима, ама са супер големи, червени и сладки.Първоначално написано от Sissy90
За тая седмица само сигурно съм изяла едни 5 кутийки..![]()
Наистина са много хубави, но явно си преобладават и пластмасовите боклуци..
ако говорим за онея ягоди, които се продават в едни големи прозрачни тарелки, по-скоро като правоъгълни купи - да, често се случва да са гадни и то е така, защото се заседяват по сергиите/щандовете(в супермаркетите) и гният.
а понякога и без да са нагнили просто самите ягоди са си безвкусни.![]()
колкото пъти сме си вземали такива, никога не съм ги харесвала.
единствено български ягоди ям и от със захар, изстудени за няколко часа в хладилника.![]()
В 9:00Първоначално написано от Sissy90
Тоест вечерята ти е била в 16 часа?
Хора защо не спазвате диетата, само кръшкате и после разправяте "Оо ми тая диета изобщо няма ефект.". В плодовия ден си се ядат само плодове, какво си измисляте някакви простотии, че било можело салатки, зеленчуци, не знам си к'во.. И да - прави се следобедна закуска, няма такива глупости като една закуска, след това още една, и чак след това обяд! Ми като не можете да спазвате диети и само си намирате извинения изобщо не се захващайте!!
То не може хем да се тъпчеш като прасе и да си ядеш каквото ти се яде, когато ти се яде, хем пък и да отслабнеш!
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
МОЖЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ !Първоначално написано от rauwkost
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Има такива глупости като салатки и зеленчуци, защото това е ВИТАМИНЕН ден, но просто на някой като теб му е звучало по-добре плодов и така се разпространява. Като не си много запозната с диетата не е нужно да се правиш на знаеща. Дори с такива "глупости" момичетата продължават да свалят..Първоначално написано от rauwkost
Същност истината е, че е плодово- зелечуков ден. Тоест може зеленчуци. Салати също, но не овкусени- тоест без сол, оцет, зехтин..
На мен днес ми е воден ден.Тъкмо пия кафе и после незнамммммммммммммммммалко ми е лошо,защото снощи много повръщах и майка ми ме кара да ям препечена филия,ама съм инат няма.Незам довечера като се събираме какво ще правя.сега е едва 2 пък съм гладна.
![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ей, всичко е на психическа основа.Просто вярвай,ч е цял ден няма да ядеш, също си повтаряй, че не си гладна и ще успееш.А ако ти се вие свят и ти е лошо пий течности, на мен чисто кафе неподсладено ми помага, защото ми нормализирва кръвното и не ми е лошо.Аз мноооого пъти съм успявала да не ям по цял ден и то именно всичко е на психическа основа.Първоначално написано от kuklichka_bg
Днес съм въглехидратна.
Закуска-портокал
Обяд-пица
Вечеря-торта и лентичка черен шоколад
Печената тиква мога ли да я ям във въглехидратния или плодовия ден ?
Да, стига в плодовия да е без захар, а и в двата да е без мляко.Първоначално написано от chocolatedidi
Значи и в двата дни мога ... аз си я ям без захар такаче нямам проблемМерси !
извинете, ако вече сте го писали, но колко трябва да е дневния прием на калории като се има в предвид, че искам да отслабна
О, не брой калории. Ще се вманиачиш, няма смисъл.Първоначално написано от vampireee
Яж си разделно, спазвай режим, спортувай и резултат несъмнено ще има.
така и не се научихте ,че калориите не са чак от такова значение колкото въглехидратите мазнините..![]()
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
ми аз и без тва избяхгвам въглехдиратите смисъл карам си на безвъглехидратна диета, та за това питах за калориите![]()
хора вече 1 седмица пия Сил иии нз![]()
не спазвам режим но тренирам
странното е че от тези хапчета корема ми се подува малко
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Може ли да ми кажеш нещо повече за тези хапчета, нищо конкретно не намерих като търсих. Пише, че имат ефект за намаляне на апетита и хората са доволни. Ако може да ми кажеш цената им и какво е количеството на опаковката?Първоначално написано от HexGirl
![]()
![]()
Аз спазвах 90 дневната, но имах проблеми със здравето и я бях спрялаДнес пак я започнах и искам да попитам, в плодовия ден може ли да се ядат зеленчуци
Майка ми и тя е на 90 дневната и за вечеря през плодовия ден яде салата от краставица и домат..
Да,може салата,но неовкусенаПървоначално написано от emin3mchet0
Днес съм втори ден на витаминно-протеинова. За деня - банан,2 ябълки,яйце ии ... малко се отклоних пакет Хрусини.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
направен пай , бисквити , питки или нещо подобно става за закуска или между храненията ? ..
старая се да се храня здравословно ..![]()
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )
намаляватго даПървоначално написано от UnForgettableDream
аз точно за това си ги купих защото като тренирам огладнявам а така не![]()
5 лв струват
Болезнено ми напомнят на Зехир като пиех същото действие
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от Imperfect
Аз ли съм крива или светът се огъва?
Аз ли съм черна или те са без цвят?
За една секунда всичко се срива...
За една секунда всичко е прах ...
друг профил: tamarichka : )