.
Затворена тема
Страница 41 от 66 ПървиПърви ... 3137383940414243444551 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 1636
    А бе мацки позволено ли е във въглехидратния ден да си хапвам нестле фитнес (без мляко) ?
    Form is temporary, Glory is forever / Формата е моментна, а класата - вечна. (=

Голям фен
    Ами да,щом е без мляко

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    И аз от понеделник се завръщам към диетите,бях спряла всичко заради здравословни проблеми,но още се колебая между 90-дневната или някакъв мой режим,ще си взема и тези хапчета за които писахте Сил да ги пробвам.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

тъи като в нас има голямо количество картофи , грах,боб и ориз .. мога ли да съчетая дюканските рецепти със тези в разделното хранене

Добро утро и от мен ! Днес ми е 24 ден от диетата и реших да се премеря качвам се и какво да видя 59 направо не можех да повярвам стартирах някъде от 66 и само за 23 дни без никакви усилия! Само искам да кажа ,че аз не закусвам ( много рядко ) пия безалкохолно не ям по часове във въглехидратния ден ям само сладки неща и то по много то не че в другите дни не ям стабилно но въглехидратния ми е любим ~ Ям хляб понякога но пълнозърнест и пак съм свалила добре май ! Успех на всички ,които я правят , и които ще я започват ~
    Въртя и колело и правя коремни !

Град
    Горна Оряховица
    Браво за успеха! Да продължаваш така, докато си достигнеш целта

Здравейте на всички .
    Аз се завърнах отново
    От утре смятам да започна 90 дневната диета, но може би за един месец а не за 3.
    Искам само да попитам за втория ден ,може ли да бъде да речем ориз със спанак или лопуш ?
    И да речем за вечеря половината от порцията ми за обяд?
    И също така сутрин не закусвам нали няма проблем ?
    И я ,ако може кажете какво ядете на 3 Въглехидратен ден ?

Ориз със спанак може поне така мисля де защото аз онзи ден ядох еми във въглехидратния ден ядеш каквото обичаш http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0 ето ти рецепти !

Благодаря за утре възнамерявам да си хапна свинска пържолка със салата и за вчерта половината или какво точно ще напрвя незнам.
    За втория ден ще направя ориз със спанак и за вечеря същото.За третия ден не съм решшила но ще накарам майка да ми направи едно нейно сладко - сладкиш със сладко от бурканче.
    После се повтарят тия дни нали така?
    А хляб позволен ли е ?

Мега фен
    Град
    София
    Хляб може да се яде, по една филийка, но резултатите са по- добри ако не се ядат.

Някой питаше за боб и дюкански рецепти и разделно хранене. Идеята на разделното хранене е да не се смесват групите храни. В такъв смисъл протеините на Дюкан и боба, картофите не ги намирам за съвместими.

Град
    Горна Оряховица
    MimiKalcheff93, нали не забравяш плодовия ден Той е предназначен да ти изкупи греховете от предишните

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Днес съм белтъчна.
    Закуска-вода и банан
    Обяд-печено пиле със салата
    Вечеря-същото

Естествено ,че не го забравям.А за хляба може би утре ще си позволя една филийка ,може и да не си я позволя. А за закуската , относно нея аз не закусвам сутрин , е като почна даскало пак от понеделник ще изяждам по една две ябълки там , колкото да не ме боли коремчето.
    За храна съм не нацелила на свински пържолки и салатка и вечерта същото за втория ден ориз със спанак на третия сладкии ама я кажете какви долу горе и който я е спазвал да каже как му минава въглехидратния ден

Мега фен
    Град
    София
    Аз си правя спагети или макарони. Един път и лазаня. Постни разбира се.

Мега фен Аватара на Infinity
    Преди доста време я спазвах, но през въглехидратния ядох за закуска един банан , обяда беше макарони със масло и захар , а вечерята
    препечена филийка със тънък слой течен шоколад.
    To infinity and beyond.

http://dieti.cmc.bg/all-diets.php?su..._from=&ucat=1& според вас тази диета подходяща ли е за запазване на теглото ? нали да хапвам по такъв начин , но проблема е че нз как точно да ги измеря тея храни , а в момента няям финансова възможност да си купя такова кантарче ..
    Аз ли съм крива или светът се огъва?
    Аз ли съм черна или те са без цвят?
    За една секунда всичко се срива...
    За една секунда всичко е прах ...

друг профил: tamarichka : )

Голям фен
    Днес ми е въглехидратния ден и хапнах малко риба - Много ли прегреших ?

Виждам, че много от вас спазват 90 дневната. Мислите ли, че може да си изтегля цикъла за приемане на храна с 1 час, тоест да закусвам в 7 и да вечерям до 19?

Екак ще си промениш заложения биологичен режим .То ти е организма не ти е разписаие на часовете в даскало да си го нагаждаш. Яж в 7 някакъв плод и след 12 си хапвай до 20 след 20 недей . Днес ми е първи ден ако искаш я почни с мен .

Всъщност точно това искам, да закусвам в 7, за да не мъкна плодове в даскало. Иначе аз я почвам от утре, ще се разминем.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Утре започвам 90 дневната, че нещо тази зима се освиних много яко.
    Трудни ли са първите дни?
    На плодовите дни какви плодове ядете?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ewok
    Всички са лесни, само плодовия не издържам.. ;д
    Каквито искаш ядеш, само че на едно хранене - един вид, не смесваш.

Сега днеска аз почнах тая прочута 90 дневна дето всички я хвалят
    Първи ден ми е не ми е трудно на пържоли съм ! Аз станах късно към 12 тей че пропуснах плодовете не е задължително според мен закуската може се пропусне аз така правя.
    После
    си направих пържолка свинска позволено е споко белтъчен ден е изелена салата на 4 часа се яде няма да пиете кафета ,сокове ,мляко .Никакви сладки , снаксове , сникърси , фавли , кифли и т.н. И плодови сокове също няма да пиете абе нищо нямад а пиете може и да не ядете шегичка та тей де вечерта половинката от обяда
    аз изядох пърола довечера половин от големината й и така и салата салата колкото искате

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    хора аз пък съм супер доволна от тази добавка Сил
    първите 3 дни ми прилошаваше от нея но аз упорито продължих и добре , че не съм я спряла
    съчетана с режима ми на хранене и с фитнеса и тичането вече има доста видим ефект
    корема ми влезна в ритъм
    не ми се яде почти
    абе харесва ми а бях много скиптично настроена
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от Ewok
    Всички са лесни, само плодовия не издържам.. ;д
    Каквито искаш ядеш, само че на едно хранене - един вид, не смесваш.
    този плодов и мен нещо ме притеснява, а по колко могат плода се ядат на едно хранене, примерно киви?
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си