- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
И аз тези дни ще си я взема.Първоначално написано от HexGirl
Днес помолих една приятелка да провери в аптеката на Кауфланд. Дано да има. Аа относно фитнеса и режима на хранене - гледам да не се тъпча, но в момента няма как да ходя редовно на фитнес и ще тръгвам чак средата на юни. Дали е по-добре да ги вземем по време на фитнес или може и сега.. Тъй като четох, че един месец действат и после организма привиква с тях (дали е възможно
)
Е, HexGirl, все пак много благодаря, че ми каза за тях.Дано има ефект.
![]()
ти нормална ли сиПървоначално написано от MimiKalcheff93
как нищо няма да пият
най-важното в една диета е течностите
вода , сок от плодове който сам си си направил , кафе също
могат да се пият
единствено трябва между пиенето на сок и яденето да има 2 часа разлика
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Ех, този СИЛ. Аз си приключих Холивуд слима и не съм доволна. Очаквах да не ми се яде от него, но пак си имах апетит. Утре го купувам СИЛ и с него ще почна.
А за 90дневната:
- закуската е важна. Като се запечеш, MimiKalcheff93, ще разбереш защо е важна.
- в плодов ден се ядат плодове или зеленчуци на 2 часа. Може да се ядат и ядки до 100гр. Ядките трябва да са неосолени и сурови. Може и сушени плодове, но без да им е добавяна захар. Яденетата не трябва да са повече от 5 в плодов ден като се яде по един плод на ядене.
амиии вземи си ги сега нищо не губиш но пии само 1 шише и спри а когато почнеш активен спорт си вземи л-карнетин теченПървоначално написано от UnForgettableDream
![]()
гарантирам че ще има ефект
но трябва и режим на редовно хранене
Шапкарю .....
изчакаи поне 1 седмица с пиенетоПървоначално написано от Loshotia
защото не се знае как ще реагира организма ти
И имаите на предвит първите дни е много гадно![]()
Шапкарю .....
Първоначално написано от HexGirl
Първо ще ти кажа да си мериш приказките и да не ми държиш такъв тон .Второ чети написах ''шегичка'' няма намерения да влизам в такъв глупоав спор и пак ти казвам не ми говори по тоя начин!
че по какъв начин съм говорила
аз така си се изразявам![]()
Шапкарю .....
ти нормална ли си
и абсолютно по никакъв , ама никакъв начин не ме интересува как се изразяваш.Не ме цитирай и това е , не изразявай мнение спрямо моито постове и това ето го решението на проблема....!
И ненормална съм проблем ?! боже боже.... нямам думи ...![]()
![]()
Не ти прави чест !![]()
[/code]
Колкото ти се яде..може би само бананите трябва да ограничаваш, но не мисля, че е проблем. И си ядеш през 2 часа.Първоначално написано от Ewok
мерси многоПървоначално написано от Goddess
![]()
а банани така или иначе не обичам
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
хах защо пък да не изразявам мнениеПървоначално написано от MimiKalcheff93
ти сама си влизаш в спор обаче
това е форум имам право да цитирам и коментирам каквото си искам както и ти и всеки друг![]()
ако имаш нещо да казваш спрямо мойте коментари направи го на лично
Шапкарю .....
Казах за да не влизаме в спор кой е нормален колко и т.н.Първоначално написано от HexGirl
И казах за да няма проблеми не ме цитирай щом съм ненормална.![]()
Тези хапчета Сил 2 вида ли са,в смисъл до колкото разбрах имало 1 вариант с раковини и друг с водорасли![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ами нз на моите пиши
червене водорасли , пектин от ябълки , лактоза
Шапкарю .....
Днес съм бобова.
Закуска-банан и вода
Обяд-варени картофи направени на пюре със салата
Вечеря-същото,но на половина
Започнала съм пак да свалям,имах задържане около 10 дена,а сега от няколко дена 3-4 пак съм започнала да свалям,всеки ден по 400-500гр по-малко ме показва кантара.
Днес ми е малко лошо нещо май съм настинала,ама дано се оправя,че в сряда съм водна и ако съм болна няма да мога да издържа само на вода.
Тъкмо се връщам от Кауфланд. Нямаше СИЛ и ми предложиха Биоактив Влакно. Моля ви, кажете дали сте го ползвали и има ли ефект, защото беше по-скъпо от СИЛ - 9.10 лв.
не ти прави честПървоначално написано от HexGirl
![]()
съжалявам, не се сдържах.
За л- карнитина искам да те питам. Колко време преди тренировка го пиеш?
караиПървоначално написано от Loshotia
ами аз не съм пила защото нямам толкова излишни пари
но пък един познат пие и ще го питам и ще ти кажа
Шапкарю .....
Искам да Ви попитам дали от тази "диета" ще може да се отслабне и дали ще има има ефект кто онази диета за 6 дена - 3-4 кг.?
Ден 1: 2 сварени яйца
Ден 2: 500 грама нискомаслено кисело мляко.
Ден 3: 200 грама царевица (консерва).
Ден 4: 3-4 средни варени картофи.
Ден 5: ябълки.
Първо- не те виждам на 2 сварени яйца цял ден, менюто е абсурдно.Първоначално написано от anna93
Второ- естествено, че ще свалиш- вода. Познай колко дълготраен е ефектът.
Междинни хранения позволени ли са по време на 90 двената? И какви ?
Не са разрешениПървоначално написано от MimiKalcheff93
Диетата Вярно е абсурдна. Наистина ли мислиш, че можеш да оживееш 1 ден с 500 гр кисело мляко? Аз днес съм изяла поне 600 гр, освен всичко останало (2 ябълки, салата, пиле, яйце) и не съм яла много реално погледнато.Първоначално написано от anna93
Тък като днес ми беше много лошо малко наруших диетата с малко сладко и една чаша кола,щото реших да си премеря кръвното и ми беше 90 на 110,за малко да ми се съберат двете граници и затова хапнах и пийнах,макар че ми е лошо и от тва кръвно ми се повръща чак,ама със зор дори вечерях![]()