- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Абе нещо взех се повманиачавм отновно , но я кажете изядох няколко фъстъка след 20:00 ч. голям грях ли е ?![]()
По принцип не е много хубаво, друг път ако много огладнееш след 8, яж плод.
Но бяха само 3 или 4 фъстъка повече не![]()
Няма да правя тая грешка повече ето вече събалих , и не мисля ,че е вманиачаване , а искам да я спазвам стриктно , за да има резултат.Иначе за какво ще се мъча... то не е голямо мъчение с тая де ,ама както и да е![]()
Тъй като се оказах болна доста(пия антибиотик) реших да ви питам нещо.
В сряда ми се пада воден,обаче тъй като съм болна и тоя антибиотик трябва да се пие след ядене,тъй като е силен и може да ми раздразни стомаха,реших да правя втори плодов вместо воден.Вие как мислите,добре ли е втори плодов вместо воден,заради тва че съм болна?А и съм чела,че дори жени на които нищо им няма си правят втори плодов вместо воден,та аз за сега съм решила да ми е плодов,просто няма как да го направя воден.Явно не ми е било писано да го карам само на вода.
По мое мнение, този воден ден си е пълна простотия поначало, така че си направи втори плодов без да се притесняваш. Една моя колежка прави 90-дневната диета и на втория воден ден като я видях, изглеждаше ужасно, супер изморена беше и изобщо... не знам дори как е издържала. Това си е живо мъчение.
ох сега съм 1ви ден от 90 дневната и засега не ми се вижда чак такова мъчение, но след закуската с грейпфрут се зачудих как ще го карам само на плодове след 2 дена
ноооо ще видим пожелайте ми успех![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Хора, ами ако почна 90-дневната, дали ще мога да я спра примерно след 1 месец и да си запазя килограмите, защото съм много ниска, 49кг - искам да стана 44?![]()
ооо да и аз искам да попитам същото, само че не знам за колко време, защото искам да сваля 10 кгПървоначално написано от rockin
Oтносно плодовия ден съм ЗА втория.Нищо лошо не виждам , освен че през тоя ден ще се обезводниш.За тва направи втори плодов ,или почти повторенията с белтъчен![]()
А сега искам да ви попитам днес ми е 2ри ден на диетата и в 13:30 ядох ( леща днеска) , в 17:00 пак .До довечера имам ли право да хапна нещо до 20:00 ? И какво ?
Не, имаш три хранения- закуска, обяд и вечеря. В белтъчения ден часовете между храненията са 4 часа минимум, а в следващите са по 3. В плодовия са 2. След като си яла в 17, ти на практика си вечеряла вече.
Някой питаше за плодовия: не е чак толкова страшно. На два часа се яде и имате право на 100гр ядки, които ви съветвам да си разделите на 2 по 50. Те засищат адски много.
Добре . Аз сутринта закусих две ябълки една в 7:00 другата в 9:00
На обяд в 1:30 и сега в 17:00 после няма ям![]()
а какви ядки?Първоначално написано от Loshotia
аз четох за сурови и неосолени и само за лешници се сетих
Орехи също.Първоначално написано от Ewok
Аз това правило не го спазвам, защото нито лешници обичам, нито орехи. Купувам си кашу най- често или бадеми.
аз много обичам пържени фъстъци, обаче те май вече са прекалено калоричниПървоначално написано от Loshotia
![]()
аз май ще карам с лешници
Не е въпроса в калоричността, просто трябва да са сурови. А и фъстъците не спадат към ядките, мисля.Първоначално написано от Ewok
^ За съжаление си права! Преди малко четох някъде, че и фъстъците, и моето любимо кашу спадат към бобовите. Амин !![]()
хора според вас дали съм качила мускулна маса , защото кантара показва със 2 кг повече .. ходя по три пъти на фитнес , ии на ден изминавам минимум 4 километра даже и повече , права и упражнения в нас ..![]()
Възможно е, мери си обиколките.Първоначално написано от tamarichka
![]()
Ми напълно възможно е.Просто се съблечи гола пред огледалото и огледай повече мускул ли имаш от предиили повече сланинка.Ако е повече мускул, то тогава си качила мускулна маса, но ако ти се струва повече сланинка, значи може и да не е мускулна маса.И все пак си мисля, че е мускулна маса.Първоначално написано от tamarichka
Днес ми е трети ден - въглехидратен .Накарах майка да ми напраяви един нейн кекс или сладкиш незнам точно какво се води но е и с тесто и със сладко .За обяд примерно ще изям 2 или 3 парчета за вечерта 1 или 1,5 .
Не ми се струва трудна тая диета , ограничавам се от сладки и хляб и газирано също.
Снощи обаче към 22:00 или 23:00 бях навън и забравих и изпих едно кафе с шоколад смисъл капучиноно малко не е голямо прегрешение нали ? Вчера поиграх малко баскетбол тей че спортувам малко . Тия дни не ми е много до споррт много проблеми се насъбраха , гледам да няма и стрес ,че ще ми се отрази... Но ще започна и с въженцето да си скачам скоро време само да ми отмине периода тей да се каже...
![]()
ТРИ парчета кекс за едно хранене о.О
Баси, т'ва какъв стомах тряя да имаш за толко' храна о.О
Поне като е диета не се тъпчи във въглехидратния с тоново сладки, кексове, пици и т.н, щото после ще мрънкаш, че си дебела о.О
Като искате да сте слаби, поне се ограничавайте малко ..
Съжалявам, че правя коментар, който не е много по темата, ама просто т'ва с кекса .. :Д
Ако е некъв малък кекс и парчетата са малко ще е окей, ама ако ги режеш некви дебелии .. баси диетата ще е :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ъъъ ,
че какво им е на 3 те парчета кекс...
а за изядеш една баница е по малко така ли ?
Хем домашен кекс , няма консерванти![]()
MimiKalcheff93
яж си кекса не се притеснявай само ще те посаветвам да не вечеряш пак кекс
3 парчета кекс средно дебели са около 230 гр което са 800 кл.кал и 150 гр въглехидрати
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Днес така и така съвсем неволно ядох кисело мляко с "микс" като на Активия закуска където е, само,че си го направих аз.Баси тъпото изречение.
![]()
Та както и да е.Включвам се отново в 90 дневната диета, пък да видим какво ще стане този път.![]()
Big or small, lies are lies!
ПЪРВО парчетата са малки .Кат кексчетата Sevendays . Щяла съм да мрънкам ..ха! Проблем ли ти е?![]()
![]()
И ВТОРО не съм яла от кекса , ами си купих две ролца Swiss roll , ако ги знаете сега ще изям едно и половина и вечерта половината преди 5 като вчера и излизам да играя баскетбол в даскало![]()
Та така де петъка смятам да се претегляДнес си купих ябълки за утре плодовия ден
![]()
А и още нещо, кекса не е задължително да е огромен като торта на два етажа , че от там и стомаха ми![]()
![]()