- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Винаги съм се чудила , защо през въглехидтрания не ядете бавни въглехидрати , а винаги наблягате на сладките неща ?
Едни картофи или спагети не са ли по-добрия вариант за този ден ?![]()
To infinity and beyond.
За първи път спазвам тази диета .. а и днес нямах време нито нерви да си правя нещо друго.... днес ще го карам така![]()
Пфф аз се чудя, картофите и ориза не са ли въглехидрати???
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Варените картофи са за бобовия ден, иначе пържените за въглехидратния, ама не са от най-препоръчителнито меню тогава.Ориза и аз нз защо е в бобовия ден, но пък го ям тогава, и то китайски.Първоначално написано от GirLN
Big or small, lies are lies!
Баси, вие тука к'во толко' се впрегнахте за т'ва, че съм казала т'ва за кекса :Д
Като гъски една през друга о.О
Аз го казвам просто щото точно на въглехидратния прекалих с такива кексчета, шоколадчета, кроасанчета .. о.О
За добро си играя да пиша такива простотии, че да не сбъркате. Ама ако щете де, се едно :Д
Аз се отказах от всякакви диети, ям като хората, ама сутрин ям повече, ям начесто ии спортувам и свалих още 1 килограм, с което стават общо 7 килограма зааа .. 2 месеца май.
Ама съм си стегнала краката, а корема ми е станал много хубав и много се радвам ^^.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
от доста време следя темата, влизам всеки ден и има едно нещо, което ми прави впечатление.
MimiKalcheff93 май е доста изнервена от тия диети и като не и изнася някой коментар се хвърля да се заяжда.. успокой се, скъпа, от злобата се дебелее.
smiirnoff подкрепям напълно, защото тя, да, изказа се неподготвена, като не знаеше колко са големи парчетата кекс, но и с тия на севън дейс пак ми се струва доста да изядеш 3. Диетата изисква ограничения, а не, "я, тортичка, ся ще я погълна!"
тва беше от мене![]()
Имало едно време..
Вие сте много прости.....![]()
Как ще е много дори да са като тия на 7дейс???
(малко да цитирам г-на по ае) ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ????!!??!!
Как мислите, че до 6-7 часа ще изкара на 2 плода и 1-2 парчета кексче??
MimiKalcheff93 - не ги слушай. Може да е диета, ама ако ядеш прекалено малко, няма да стане нищо. Яж си в нормални количества, а не 1 кексче.![]()
Просто спортувай повече.
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Това с тортичката ми хареса, ама пък не си права!Първоначално написано от YouMakeMeSmile
![]()
Диетата е на базата на разделно хранене, количеството не е толкова важно. ( Казвам толкова, за да не ми дадете примери с тон шоколад и нз си кво!)
а да не се обиждаме.. не може да сме сложни всички, като тебе.
Имало едно време..
като кокошки сте.
и какво се оказа накрая? не titinkaa ви е проблемът, просто обичате да си се заяждате е така, за спорта.![]()
спрете да се вдетинявате и да издребнявате и давайте по темата.
o.0
Верно сте като някакви кокошки тука!
Към смирноф- в 90дневната диета има въглехидратни дни- значи може да яде сладко. Три парчета са ок според мен.
Към мими, обръщай внимание на това дали се съдържат мляко и яйца в тези кексове, защото ако има, то значи не са режимни.
![]()
Не съм нервна заради диетата..имам си лични проблеми забранено ли е ?! А и характера ми е такъв , пък и нямам намерения да спора за квото и да е. Не съм спазвала много и различни диети , ама с глад не става нищо.Най-много се обезводниш и в момента , в който запонеш да хапваш малко по-нормално си връщаш същите килограми ,че и отгоре. Днеска съм на две ябълки за закуска през 3 часаш после едно кексче дори не цяло
и това ми е след което се пре*бах от баскетбол .Изпочупих си ноктите ...както и да е...
А нервите са ... от лични проблеми.Вижте не искам да обидя никого по никакъв начин , просто езика ми е по-хаплив и не мълча.Обичам да дразня , да провокирам.Казвам го и ги пиша тия неща , за да няма после някой убиден , сърдит и хора , които не са разбрали .![]()
Нямам никакви лоши намерения и задни мисли и т.н.Утре ми е плодов ден
Взела съм си смао ябълки , незнам тях обичам най-много. Ей хора да попитам само абе някво ми е тешко леко такова в горната част на корема на какво ще се дължи ? Не е нещо да се тъпча ... не е да не се движа... олее господи боже претеглих се
56.700 трети ден ми е в неделя почнах бях 58.900 2 кг близо оле супер! С глад до никъе не бях стигнала сега си ям и съм смъкнала за три дена без някакви убийствени мъчения 2 кг...
Състав :
захар , пшенично брашно , глюкоза , растителни рафинирани и частично хидрогенирани масла и мазнини , яйчен меланжкакао на прах ( аз днес ядох с вкус на ягода това е другого кексче дето не го изядох)
има памуково олио , сорбитол , лимонена киселина , набухватели , ванилин и сол .... само едно изядах днес и е 115 грама![]()
Здравейте
Тъй като съм болна,а днес трябваше да ми е първия воден,но го правя втори плодов.Вчера плодовия ми мина с ябълки,банан,половин портокал и вода през целия ден.Днес ще съм на същото меню като вчерашното.![]()
Момичета здравейте! при мен диетата върви добре,но днес реших ,че ще направя диетата на Боряна и да видим какво ще се получи,ако някой я прави или ще я прави нека да пише да се подкрепяме![]()
![]()
после ако ми остават още кг пак ще започна 90 - дневната защото ми е много приятна но искам бързо да се отърва от кг
![]()
![]()
![]()
Успех на всички и скорошно оздравяване на Титинка!![]()
![]()
![]()
Да спра малко спора. Anybody?Първоначално написано от rockin
![]()
![]()
Като започнеш нездравословното гладуване на боряна и после си продължиш 90-дневната, ще качиш не само сваленото от гладуването, ами и това от 90дневнатаПървоначално написано от silviq8888
Пълни глупости са тия диети на Боряна.Правих я , спазвах я 10 дена както трябва.Обезводних се смъкнах 1-2 кх вода и толкова .НИщо повече като я спрях ги върнах кг те![]()
Недей си губи времето
Да и аз се позамислих но на една моя приятелка майка й я е правила приди 8 месеца и още не е качила! само отначало се е ограничавала а сега се храни нормално затова ще я опитам![]()
![]()
Можеш, ако я спреш постепенно и не се нахвърляш на всичко що се яде.Първоначално написано от rockin
![]()
момичета, кво мислите за тая диета
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12997.html
![]()
Имало едно време..
Мисля, че това е нещо като здравословно хранене и не вярвам да се отслабва.Дори и да отслабнеш, то ще е прекалено малко.Поне аз така мисля, но ти ако искаш пробвай.Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Да вземем да гладуваме и да припадаме по улиците като теб?Първоначално написано от foreverr
А защо си мислиш, че аз винаги гладувам???А и тва дали гладувам си е моя работа.Просто според мен с онази диета не с е отслабва.Първоначално написано от PinkFloydSound