- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Ти си много зле, честно. КАК ТАКА реши, че не се отслабва с тая диета? Да нямаш 6-то чувство?! Това, че ти не отслабваш, не значи, че някой друг няма да отслабне с тая диета.Първоначално написано от foreverr
Пък и поне няма да си върне двойно килограмите.
Закуска:2 бъркани яйца без мазнина със половин филиика бял хляб.
След закуска:Банан и 4 малки бисквитки "Орео"![]()
Обяд:100 гр бяло пилешко месо
Следобедна закуска:Мисля да хапна един банан
Вечеря:Сок и една круша.
Разбира се и спорт...около час.
Може ли да ми кажете дали ще ми навреди на диетата една чаша кисело мляко за пиене със захар..?![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
От 2 дни пия Сил и нз от него ли е или просто си внушавам,но нямам никакъв апетит,отказах се от 90-дневната,сега си спазвам мой измислен режим
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
И аз го пия вече, но трети ден. Не съм забелязала да ми е намалял апетита, но поне съм редовна в wcПървоначално написано от billytalent
А някакви старнични ефекти забелязваш ли,на мен нещо много ми се вие свят откакто започнах да го пия?Първоначално написано от Loshotia
![]()
само първите дни е такаПървоначално написано от billytalent
аз бях като бито куче
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^В момента и аз се чувствам така,че и по-зле...няма нищо,важното е да действа
аз два дни не съм го пила
и най-йнтересното е че стомаха ми остана редовен
бтв при мен даде страшен разултат
Шапкарю .....
Имам въпрос относно 90-дневната диета:
Може ли да пропускам деня с пиците, тортите, сладките и т.н.т? Пак ще има ефект нали!??
Пфф ,мислиш по кофти начин.В смисъл, че звучи така, че не ти пука как ще се чувстваш, а важното е да отслабнеш.А не се ли замисляш, че щом ти се вие свят от тези хапчета значи те ен са хич полезни??А и 100 % тези хапчета ги пиеш без да знаят родителите ти, което е още по - лошо!Първоначално написано от billytalent
Някои хора сме достатъчно големи, за да взимаме решения сами. Не сме вече на 16, за да крием от родителите си. billytalent до колкото си спомням е мой набор, тоест е на 20, така че е смехотворно дори да си представим, че го крие от родителите си.Първоначално написано от foreverr
reality, не трябва да се пропуска ден!
Абе момчичета тая вечер си позволих една загорка бяхме се събрали ли изпитхме по една биричка проблем ли е ? Днес ми е белтъчен ден бтв ... ?!
Вместо круша и сок изядох две парчета мерлуза на скара..без хляб..![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Диетата действа като химична почивка за организма
Не замествайте или променяйте храните
Единствените подправки, които могат да се използват са сол и черен пипер
Диетата е тридневна
След трите дни можете да отслабнете с до 4,5 кг
След трите дни на диетата се върнете към нормалното си хранене, но не преяждайте
След четири дни нормално хранене отново минете на тридневната диета
Диетата се прилага в болница в Бирмингам, САЩ, за пациенти, които трябва бързо да намалят теглото си преди операция.
С диетата можете да отслабнете до 18 кг на месец.
Ден I
Пийте между 6 и 8 чаши вода.
Закуска: черно кафе или чай, 1 грейпфрут или сок от грейпфрут, 1 препечена филия, 1 ч.л. фъстъчено масло.
Обяд: 1 купичка риба тон, 1 препечена филия или сирене, чай или кафе.
Вечеря: 2 парчета каквото и да било месо, 1 купичка зелен боб, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 малка ябълка, 1 купичка ванилов сладолед.
Ден IІ
Закуска: черно кафе или чай, 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, 1 банан.
Обяд: 1 купичка извара или 1 купичка риба тон, 5 солени бисквити.
Вечеря: 2 кренвирша, 1 купичка броколи или зеле, 1 купичка моркови или ряпа, 1 банан, 1 купичка ванилов сладолед.
Ден IІІ
Закуска: черно кафе или чай, 5 солени бисквити, 1 парче сирене “Чедър”, 1 малка ябълка.
Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, кафе или чай.
Вечеря: 1 купичка риба тон или пиле, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 купичка карфиол, 1 купичка пъпеш, 1 купичка ванилов сладолед.
Месото трябва да е варено или задушено, а зеленчуците – варени, задушени или сурови.
Някой навит ?!
Загорката очевидно не е айрян, така че си нарушила диетатаПървоначално написано от MimiKalcheff93
хапчетата ми ги купи майка ми хах(колко зловещо само),определено ако следващите дни продължа да се чувствам зле ще ги спра,все пак не съм някаква вманиачена в диети и в това да карам по-цял ден на един чай и да си жертвам здравето,пък и всеки си преценява сам за себе си...
още ли ти е злее от тях ?Първоначално написано от billytalent
аз на 3 тия ден се оправих напълно
Шапкарю .....
Нищо аз си продължавам диетата само това ми е нарушението от началото .Изобщо не съм прегрешавалапроължавам си я пък да видим
![]()
Здравейте мацки.Аз пък вече спазвам лунната диета и вчера бях на нея, но издържах не 24 часа(както е в диетата) а повече-цели 36 часа не ядах нищо, пих само чайовеСега хапнах вече печено пиле.
Вчера ми беше белтъчен и бях на имен ден,малко я наруших като хапнах малко ориз с месото,но няма нищо,и въпреки това прегрешение днес кантара ме покажа с 800гр по-малкоДнес съм бобова,ама няма да ям ориз,че вече ще ми поникне в корема
![]()
Не,днес ми няма нищоПървоначално написано от HexGirl
![]()
Ролцата от раци диетични ли са?![]()
аз развалих диетата събрахме се и днеска ииии таака..хапнахме пийнахме и ми отиде диетата на кино
мисля утре в други ден да я почна на ново тоя път сериозно :Д
Това с диетите май не ти се отдава многоПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
![]()
Не. Имат нишесте, захар в тях... Макар че да си хапнеш 2-3 сурови, едва ли ще ти навреди.Първоначално написано от billytalent