.
Затворена тема
Страница 45 от 66 ПървиПърви ... 3541424344454647484955 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 1636
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от foreverr
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile
    момичета, кво мислите за тая диета

http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p12997.html

Мисля, че това е нещо като здравословно хранене и не вярвам да се отслабва.Дори и да отслабнеш, то ще е прекалено малко.Поне аз така мисля, но ти ако искаш пробвай.
    Да вземем да гладуваме и да припадаме по улиците като теб?
    А защо си мислиш, че аз винаги гладувам???А и тва дали гладувам си е моя работа.Просто според мен с онази диета не с е отслабва.
    Ти си много зле, честно. КАК ТАКА реши, че не се отслабва с тая диета? Да нямаш 6-то чувство?! Това, че ти не отслабваш, не значи, че някой друг няма да отслабне с тая диета.
    Пък и поне няма да си върне двойно килограмите.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Закуска:2 бъркани яйца без мазнина със половин филиика бял хляб.
    След закуска:Банан и 4 малки бисквитки "Орео"
    Обяд:100 гр бяло пилешко месо
    Следобедна закуска:Мисля да хапна един банан
    Вечеря:Сок и една круша.

Разбира се и спорт...около час.

Може ли да ми кажете дали ще ми навреди на диетата една чаша кисело мляко за пиене със захар..?
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    От 2 дни пия Сил и нз от него ли е или просто си внушавам,но нямам никакъв апетит,отказах се от 90-дневната,сега си спазвам мой измислен режим
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    От 2 дни пия Сил и нз от него ли е или просто си внушавам,но нямам никакъв апетит,отказах се от 90-дневната,сега си спазвам мой измислен режим
    И аз го пия вече, но трети ден. Не съм забелязала да ми е намалял апетита, но поне съм редовна в wc

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    И аз го пия вече, но трети ден. Не съм забелязала да ми е намалял апетита, но поне съм редовна в wc
    А някакви старнични ефекти забелязваш ли,на мен нещо много ми се вие свят откакто започнах да го пия?

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    А някакви старнични ефекти забелязваш ли,на мен нещо много ми се вие свят откакто започнах да го пия?
    само първите дни е така
    аз бях като бито куче
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Карлово
    ^В момента и аз се чувствам така,че и по-зле...няма нищо,важното е да действа

Град
    niderlandia
    аз два дни не съм го пила
    и най-йнтересното е че стомаха ми остана редовен

бтв при мен даде страшен разултат
    Шапкарю .....

Имам въпрос относно 90-дневната диета:

Може ли да пропускам деня с пиците, тортите, сладките и т.н.т? Пак ще има ефект нали!??

Пфф ,мислиш по кофти начин.В смисъл, че звучи така, че не ти пука как ще се чувстваш, а важното е да отслабнеш.А не се ли замисляш, че щом ти се вие свят от тези хапчета значи те ен са хич полезни??А и 100 % тези хапчета ги пиеш без да знаят родителите ти, което е още по - лошо!

Мега фен
    Град
    София
    Пфф ,мислиш по кофти начин.В смисъл, че звучи така, че не ти пука как ще се чувстваш, а важното е да отслабнеш.А не се ли замисляш, че щом ти се вие свят от тези хапчета значи те ен са хич полезни??А и 100 % тези хапчета ги пиеш без да знаят родителите ти, което е още по - лошо!
    Някои хора сме достатъчно големи, за да взимаме решения сами. Не сме вече на 16, за да крием от родителите си. billytalent до колкото си спомням е мой набор, тоест е на 20, така че е смехотворно дори да си представим, че го крие от родителите си.

reality, не трябва да се пропуска ден!

Абе момчичета тая вечер си позволих една загорка бяхме се събрали ли изпитхме по една биричка проблем ли е ? Днес ми е белтъчен ден бтв ... ?!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Вместо круша и сок изядох две парчета мерлуза на скара..без хляб..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Повече от фен
    Диетата действа като химична почивка за организма

Не замествайте или променяйте храните

Единствените подправки, които могат да се използват са сол и черен пипер

Диетата е тридневна

След трите дни можете да отслабнете с до 4,5 кг

След трите дни на диетата се върнете към нормалното си хранене, но не преяждайте

След четири дни нормално хранене отново минете на тридневната диета

Диетата се прилага в болница в Бирмингам, САЩ, за пациенти, които трябва бързо да намалят теглото си преди операция.

С диетата можете да отслабнете до 18 кг на месец.

Ден I

Пийте между 6 и 8 чаши вода.
    Закуска: черно кафе или чай, 1 грейпфрут или сок от грейпфрут, 1 препечена филия, 1 ч.л. фъстъчено масло.
    Обяд: 1 купичка риба тон, 1 препечена филия или сирене, чай или кафе.
    Вечеря: 2 парчета каквото и да било месо, 1 купичка зелен боб, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 малка ябълка, 1 купичка ванилов сладолед.

Ден IІ

Закуска: черно кафе или чай, 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, 1 банан.
    Обяд: 1 купичка извара или 1 купичка риба тон, 5 солени бисквити.
    Вечеря: 2 кренвирша, 1 купичка броколи или зеле, 1 купичка моркови или ряпа, 1 банан, 1 купичка ванилов сладолед.

Ден IІІ

Закуска: черно кафе или чай, 5 солени бисквити, 1 парче сирене “Чедър”, 1 малка ябълка.
    Обяд: 1 твърдо сварено яйце, 1 препечена филия, кафе или чай.
    Вечеря: 1 купичка риба тон или пиле, 1 купичка червено цвекло или моркови, 1 купичка карфиол, 1 купичка пъпеш, 1 купичка ванилов сладолед.

Месото трябва да е варено или задушено, а зеленчуците – варени, задушени или сурови.

Някой навит ?!

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Абе момчичета тая вечер си позволих една загорка бяхме се събрали ли изпитхме по една биричка проблем ли е ? Днес ми е белтъчен ден бтв ... ?!
    Загорката очевидно не е айрян, така че си нарушила диетата

Град
    Карлово
    хапчетата ми ги купи майка ми хах(колко зловещо само),определено ако следващите дни продължа да се чувствам зле ще ги спра,все пак не съм някаква вманиачена в диети и в това да карам по-цял ден на един чай и да си жертвам здравето,пък и всеки си преценява сам за себе си...

Град
    niderlandia
    хапчетата ми ги купи майка ми хах(колко зловещо само),определено ако следващите дни продължа да се чувствам зле ще ги спра,все пак не съм някаква вманиачена в диети и в това да карам по-цял ден на един чай и да си жертвам здравето,пък и всеки си преценява сам за себе си...
    още ли ти е злее от тях ?
    аз на 3 тия ден се оправих напълно
    Шапкарю .....

Нищо аз си продължавам диетата само това ми е нарушението от началото .Изобщо не съм прегрешавала проължавам си я пък да видим

Здравейте мацки.Аз пък вече спазвам лунната диета и вчера бях на нея, но издържах не 24 часа(както е в диетата) а повече-цели 36 часа не ядах нищо, пих само чайове Сега хапнах вече печено пиле.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Вчера ми беше белтъчен и бях на имен ден,малко я наруших като хапнах малко ориз с месото,но няма нищо,и въпреки това прегрешение днес кантара ме покажа с 800гр по-малко Днес съм бобова,ама няма да ям ориз,че вече ще ми поникне в корема

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    още ли ти е злее от тях ?
    аз на 3 тия ден се оправих напълно
    Не,днес ми няма нищо

Град
    Карлово
    Ролцата от раци диетични ли са?

аз развалих диетата събрахме се и днеска ииии таака..хапнахме пийнахме и ми отиде диетата на кино
    мисля утре в други ден да я почна на ново тоя път сериозно :Д

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    аз развалих диетата събрахме се и днеска ииии таака..хапнахме пийнахме и ми отиде диетата на кино
    мисля утре в други ден да я почна на ново тоя път сериозно :Д
    Това с диетите май не ти се отдава много

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Ролцата от раци диетични ли са?
    Не. Имат нишесте, захар в тях... Макар че да си хапнеш 2-3 сурови, едва ли ще ти навреди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си