- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Ужас...Първоначално написано от Goddess
е,да аз мислех да си добавя 1-2 към салатата,преди това ще ги сложа в микровълновата за малко
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Защо пак ще я почваш на ново,в диетата пише,че дори да си я развалил през деня на другия ден можеш да си я продължиш,и не се налага пак да я почваш от начало,само че с тея прегрешения ще забавиш за по дълго отслабването,демек,че ще отслабнеш,но по бавно.Така че утре я продължавай,но гледай да си по стриктна и ще изчистиш прегрешението.Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Относно 90 дневната
едно момиче от моя клас я пази, но супер строго и за 1 месец свали 10 кила и не е задържала, вече я пази 4 месеца и постоянно сваля.. с около 3-5 кг на месец. НО през дните яде само 1- мляко, 2- пшеница, 3- черен шоколад, 4- ябълки. Ужас![]()
Имало едно време..
Аз вече съм втори ден от втори цикъл,за първия свалих само 5кг,може би не можах повече,защото имах около 12-13 дни задържане,и за сега са само 5кг,имах малки прегрешения,не са много по цял ден да съм я нарушавала,но съвсем малки прегрешения дето дори може да не се броят за прегрешение,но пак съм доволна,сега през втори цикъл ще гледам избобщо да не прегрешавам,за да сваля повече килограми.![]()
Допбре утре ми е въглехидратен ден ....
няма да прегрешавам утре мисля да хапна палачинки със сладко![]()
^ Не е ли по-добре утре да си напрвиш един плодов ден .. ?![]()
To infinity and beyond.
Трябва да се спазва последователността на дните!Първоначално написано от Infinity
Днес ми беше 4ти ден плодов.
На някоя от предишните страници прочетох, че не може кашу,
но аз си взех днес 50гр, не мисля, че е кой знае какво, пък и
аз не искам да отслабвам много.
49кг (: тоест -2
Еми тогава честито на MimiKalcheff93 страшна диети си кара !
Кексчета , паланчинки... да ви имам и диетите.![]()
Но все пак успех и гледай повечко да се нахъсваш , защото и на
мен ми е направило впечатление , че нещо си скарана със волята.![]()
To infinity and beyond.
Нее тия дни много ми се насъбра момичета .И така , волята я имам .Просто се събрахме а и не бях в настроение и имах нужда да пийна
да се разсеям.Както и да е продължавам си и няма да прегрешя , успях до сега и после мога да го направя
Ами палачинките нали са подходящи за въглехидратен ден ?
^ Попринцип да, но нали целта е отслабване в диетата се препоръчва да не се смесват на едно ядене яйца и мляко, а палачинките са точно това.
В палачинките недей да слагаш яйца и мляко,и тогава може да се ядат.![]()
Ако палачинките и кексовете са постни, не виждам проблем да се ядат.
Запознайте се с диетата преди да критикувате диетуващите.
Ъъъ, палачинки без яйца и мляко, палачинки ли са о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
^ И аз тва се чудя.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Toгава чакам с нетърпеие гениалните ви идеи за въглехидратен ден,И не ми е ясно защо като кажа нещо и 5 човека след мене ууу как може това онова , много е нормална ли си и т.н. Нали е форум бе хора?!Или аз се бъркам , нали трябва да пишеш да казваме какво трябва ,м какво не ....Какво ви става....
Ами сладолед,шоколад,бисквити, ица(без кашкавал),и торти
Рецептата за постните палачинки...
1ч.ч.газирана вода
2ч.ч.ч.вода
1/4ч.ч.зехтин
1с.л.течна ванилия
2с.л.захар
2ч.ч.брашно
Разбъркваме хубаво всички продукти.В тиган с незалепващо покритие печем палачинките.![]()
Добре бе, деца. Държите се все едно аз или някой друг ви налагаме да правите тая диета. Питате "грешка ли е това", после се сърдите за отговора.
Имах 5-6 рецепти за постни сладкиши, няколко салати, лазани и паста за въглехидратен ден, но с такова поведение успяхте дори човек като мен да откажете.
Айде трошете си главите
Тук само за 90 дневната диета ли си говорите или по принцип?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
здравейтее,
да се похваля тези дни (3-4 дена) ям като прасеее буквално през половин час ям сладолед, вафла и най-странното е, че съм - 2 кг![]()
едит: вече няма да ям така де :Д много ми стана
по принцип.Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
![]()
Тогава да попитам.Правя диета 14 дневна,първия път мина добре,свалих,сега я правя 2 път.
За вечеря имам салата,реших да са домати и краставици,нали няма кой знае какъв проблем,ако сложа малко сол и зехтин?Знам че сол по принцип не трябва,ама то иначе няма да е салата...
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall