- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Според мен трябва да се гордееш, че си се откъснала от глада, защото е много трудно. Аз те поздравявам за това.Първоначално написано от tamarichka
Евала,че не ядеш боклуци!В някои теми като някое момиче попита как да напълнее и всички-яж чипсове,яж сладко...глупости.Много по-добре е да се напълнее здравословно.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
tamarichka,Пиша ти един режим,с който да напълнееш здравословно и постепенно.Ако искаш го спазвай,ако ти се стори удачен де.
Значи спазва се 1 месец,сега ще ти дам едно меню седем дневно,което като мине първата седмица започваш пак да редуваш дните.Ако някои продукти ги нямаш може да ги заместиш с други.
1 ден
Закуска: 2 филийки,намазани с масло(разбъркане с мед и какао),чай.
Втора закуска:варено яйце,сандвич с месо и домат.
Обяд:прясна салата,пилешка супа,150г бял хляб,компот.
Следобедна закуска:ябълков сок,козуначена куфла.
Вечеря:спагети(или макарони) с 200г салам,сладък чай с 2-3 сладки.
Вчтора вечеря:кисело мляко и 70г вафли.
2 ден
Закуска:пържени яйца с домат,слата от варено цвекло с майонеза.
Втора закуска:150г извара,стафиди,сандвич с масло и сирене.
Обяд:рибна салата(с варени айца и ориз,лук,майонеза),супа,вар ни картофи с 2 кренвирша,хляб,чай.
Следобедна закуска:30г дребни сладки.
Вечеря:задушено зеле с моркови и месо,хляб,сок от ананас.
Втора вечеря:чаша обезмаслено мляко,козуначена куфла.
3 ден
Закуска:зеленчукова салата с лимонов сок и сметана,задушени картофи и компот.
Втора закуска:няколко пържени филийки(от франзела),кафе с мляко.
Обяд:салата от зеле,печен сом,картофено пюре,хляб,45г сладки.
Следобедна закуска:300г ягоди със сметана.
Вечеря:гювеч с месо,хляб,чай.
Втора вечеря:чаша кисело мляко със захар,3 сухара.
4 ден
Закуска:пшенична каша със сметана,200г бял хляб,чай или слабо кафе.
Втора закуска:плодова слаата с ядки и сметана.
Обяд:грахова супа,сарми с месо,хляб.
Следобедна закуска:250г сладко кисело мляко.
Вечеря:зелева салата с моркови и майонеза,агнешко с ориз,хляб,ягодов компот.
Втора вечеря:чаша доматен сок.
5 ден
Закуска:2 варени айца с майонеза и кетчуп,хляб,сладък чай със сандвич(сурене,колбас).
Втора закуска:ягоди със сметана.
Обяд:картофена салата с гъби и лук,пилешка супа,пълнени чушки с кайма и ориз,хляб,компот от ягоди.
Следобедна закуска:2 портокала и чаша портокалов сок.
Вечеря:лазаня с месо,чай,сладкиш с вишни.
Втора вечеря:кисело мляко с 2 курабийки.
6 ден
Закуска:овесена каша с мялко и сметана.
Втора закуска:кисело мляко с 3 сухара.
Обяд:рибена супа,задушено заешко месо със сметана,компот.
Следобедна закуска:круши или ябълки.
Вечеря:пилешко месо с майонеза и картофи,хляб,чаша гроздов сок.
Втора вечеря:чаша мляко със сухар.
7 ден
Закуска:палачинки с месо,извара и задушено зеле,плодов чай.
Втора закуска:чаша мляко с ябълков щрудел.
Обяд:салата от варени скариди,зеле и грах с майонеза;пържола с печени картофи.
Следобедна закуска:парче торта,неподсладен чай или кафе.
Вечеря:риба с макарони,вишнев сок.
Втора вечеря:2 банана.
Използвай тая диета като удея-може да направиш и своя.Важното е продуктите да съдържат предимно белтъчини,да са с достатъчно калории и витамини.
^ наистина ми се струва удачна , и със тази диета например за месец колко ще напълнея ?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Еми при всеки е индивидуално,зависи колко бързо качваш и като цяло от целия ти организъм.ПРобвай я пък то ще си покаже колко ще качиш.Пък и е удачна заради това че не се ядат боклуци,като кроасани,шоколади и всички вредни неща.
ще се опитам за една седмица да я спазвам , въпреки че няям мн време от училище .. но ще се опитам
а сега въпроса ми е др , как да контролирам апетита си ..
от сега до сутринта съм изяла цял един тостерен хляб и две кисели млекапросто не мога да повярвам ..
Еми карай го днес на своден режим квот ти се яде си яж,пък от утре го почвай тоя режим,пък и в него има предостатъчно храна,за да се заситиш и наядеш,че дори и тежко ще ти става.
мерси за съвета ..![]()
почвам от утре .. въпреки че в четвъртък ще го разваля със доста алкохол ,, ще си празнувам рождения ден ..![]()
tamarichka
http://dieti.rozali.com/dieti-lubopitno/p11359.html ^^
Имало едно време..
^ заа линка ..
проблемът е че аз не съм от тези момичета който ядат каквото им падне и не напълняват .. но иначе съветите са правилни ако искаш да не напълняваш с боклуци ..![]()
бтв: искам да те питам за менюто което титинкаа изготви , удобряваш ли го ?
амии.. или аз не разбирам много, или не знам, смисъл, не съм от разбирачите, не знам от къде го е извадила това меню, но не е от най- добрите. в такъв смисъл, че ти сама можеш да си направиш меню, което да включва полезни храни, да хапваш по- често, да вкарваш някой и друг сладолед, или шоколад. Според мен трябва да наблегнеш на пилешкото месо, рибата, млякото, яйцата, сиренето, кашкавала, плодовете, особено на бананите и ягодите, зеленчуците, варени, или печени картофи, ориз, шоколад.. ако напълнееш рязко ще получиш 5 килограма+ стрии, а едва ли искаш това. Според мен едно дневно мено за теб трябва да изглежда така горе долу:
1ва закуска в 8- 2 яйца(пържени, или варени- ти решаваш) 1 зеленчук пак по избор, например домат, може да си я подправиш с олио, или зехтин и сол, чаша сок +кафе, или чай, 1, или 2 филии хляб, плод.
2ра закуска в 10- 1 сандвич приготвен от вкъщи със зеленчук, шунка и сирене, примерно, 1 малък шоколад
обяд към 14 или 13 часът- печени на фурна картофи, или супа, или пържола- каквото има у вас сготвено, плюс огромня купа салатка и поне 2 филии хляб
междинно си хапни 1 плод
вечеря: пак готвено, но нека филията да бъде една, за да не ти е тежко. вечеряй към 20. Преди да си легнеш изпии 1 чаша топло мляко подсладено с мед и си хапни малко шоколад, така де, за спокоен сън![]()
Според мен трябва да се храниш възможно най- здравословно. Като излизаш с приятели си позволявай кола, или бира, хапвай и корнфлеикс. СПОРТУВАЙ! Ще подобриш здравето си и ще избегнеш люлеещи се сланинки.
Тва е според мен. Успех.
Имало едно време..
^ наистина мерси в този форум че ми помагате .. наистина съм ви мн благодарна![]()
![]()
както пишеше в онзи сайт трябва да наблягам на тези неща , но въпросът ми е например палачинките/пържените филиики с овесени трици изпържени в тефлонов тиган , компота, и например кренвиршите вредни ли са ? защото обикновенно мн обичам ..
а за шоколад/ сладолед ,, вече не ми е сладко да ги ям , нз защо ..
иначе от алкохола не мога да се отърва+ това пуша иии става още по зле ..
![]()
доколкото спорта , опитвам се да се движа повече , на фитнес се опитвам да ходя три пъти на седмица , а и мисля да започвам карате / не е решено още / ..![]()
^Не са вредни,щом ги приготвяш в тефлонов тиган![]()
Искам да ви попитам нещо тук.. може да не е най-подходящото място, ама да не правя нова тема.. таа..
искам да отслабна, защото зимата качих доста килограми и реших да започна да карам колело, обаче една позната ми каза, че се образувало мускул и от това няма да отслабна. Щяло да бъде по-добре ако ходя повече... Според мен ако се ограничавам малко от боклуците и ям по здравословна храна и карам колело пак ще отслабна .. оО
right?
Точно пък мускул от колело ще направиш. Колелото е кардио, топят се мазнини с него. Действай и не слушай загрижените фр.Първоначално написано от mcfly
![]()
От колелото малко се стяга пръсеца,иначе е добро при отслабване,намали вредните храни или най добре ги спри и прави повече движение(разходки и т.н. или тичай),и ще отслабнеш.Но н еочаквай чудеса още на първата седмица,иска с етърпение и воля.![]()
tamarichka, не забравяй, че кренвишите са отвратително вредно, има кости, кокали и кво ли не в тях..
titinkaaстопила си се! БРАВО!
Имало едно време..
Днеска ми е белтъчен ден карам го на месо на скараи салатка
Сега заминавам да поиграя малко баскетВчера може би съм извървяла около 10-15 км пеша
В свободното време се движа максимално , не се застоявам пред компютъра и се чувствам наистина добре. Имам си режим създала съм си , сутрин ставам от сън измивам се , оправям, се обличам се , изяждам един плод най-ячестно ябълка (голям фен съм им , но на киселите хехе ) И така отивам на училище .После голямото ни междучастие е след 2рия час към 9:10 , аз съм изяла първата ябълка в 7:00
Има два часа разлика и тогава ям дори , ако ще да е пак ябълка същия вид плод
Я кажете дали е добре ? 2 часа трябва да има , а примерно днес ми е белтъчен и 4 часа межу храненията .Утре бобовия ден е на 3 , през плодовия ден са на 2 часа яденията , а въглехидратния ?
През 2 часа са и бобовият и въглехидратният, плодовият и той е през 1-2 часа.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Днес ми е белтъчен и на мен
обядвах 2 парчета кашкавал на тиган, хляб и малко салата
по принцип трябваше да вечерям в 6.30, обаче не бях гладна и изядох една круша
проблем ли е да вечерям плод?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Белтъчния е на 4 часа,бобовия и въглехидратния на 3 часа,а плодовия на 2 часа
Днес съм белтъчна.
Закуска-ябълка
Обяд-месо и салата
Вечеря-същото![]()
YouMakeMeSmile,М да,мерси![]()
да и аз съм така закусвам ябълки ала бала![]()
На даскало вече ми и свикнаха класа ,защото преди само дюнери , банички и какво ли още не си купувах за закуска.Ама сега се чувствам и самата аз добре като се храня така .Супер ми е леко ,свободно едно такова... както и дае![]()
Та утре мисля да си направя ориз такъв на фурна с някой бульон да го увкося , но пилешки ,или зеленчуков по-добре ? ( ПП : Утре ми е бобовият ден )
Незнам защо от няколко дена излизам с едно момче ( ново) както и да е де , но вечер си вземаме от една машинка някое капучино с шоколад , или нещо такова , но не мисля ,че е голям ужас .Смисъл защото преди това съм се бухтила най-малко 1 час на баскетбол ...тичаш , скачаш , мяташ.... и незнам не мисля ,че ще ми повлияе толкова много .Е случи се два , три пъти да пийна нещо такова![]()
Нали не е такъв проблем ?
Тези които сте отслабнали,качвайте снимки,за да видим резултатите
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
^Зеленчуков по-добре.И аз утре съм бобова и сиг и аз ориз ще ям.![]()
А колкото до капучиното,пий го само в белтъчен ден,заради млякото,иначе другите дни гледай да не пийваш такива неща.![]()