- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
billytalent, Аз ще кача снимки,като свърша режима,сега съм във втори цикъл от режима,днес ми е втората четворка от втория цикъл.Искам да дам снимка чак юни месец,за да има по голяма видима разлика от преди и сега,за да прецените как съм.![]()
Ъм, имам аз малък проблем :Д
Значи за 2 месеца отслабнах с около 9 килограма, НО бюста ми и той 'отслабна' :Д
Таа, обиколката на бюста ми от 94 стана на 88 и супер много се дразня о.О
Искам да си върна малко циците, така да се каже![]()
По принцип всеки ден ям по един шоколад, за да си поддържам фигурата и си върнах сантиметър и половина в бюста, ама има още да се дооправя. Та, кажете някакъв режим ли, не знам, упражнения, глупости, за да си върнат малко тия цици, че останах без цици и тати ми се подиграва :Д:Д:Д![]()
А и не се харесвам така :/ Не искам да са некви ебаси циците, просто си ги искам старите донякъде о.О
Таа, предложения ?![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
ще чакаме![]()
Днеска поиграх баскет казах го де![]()
Но то в тия ''кафета'' измислените , то толкова кафе има м, че чак и мляко.Но нме прекалявам де
както и да е
И при мен стана нещо таковаПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Хехе, това е неминуемоПървоначално написано от smiirnoff
smiirnoff, няма спасение, аз като отслабнах с 10 кг, започнах да си купувам един номер по-малък сутиен, а старите направо ги изхвърлих, защото трябва да ги пълня с чорапи. Големите цици вървят в комплект с голямо дупе, освен ако не си направавиш изкуствени![]()
При всяка жена(момиче) е така,отслабне ли първо в циците личи.и н евиждам как може да качиш само в тяхПоне аз не знам как става.
Може само да ги стегнеш с упражнения. Боза не пробвай,лепи се навсякъде.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Ама на мен задника ми е голям, тогава що и циците ми не са големи :Д
Като отслабваш първо циците отслабват, а като надебеляваш, първо на тях се изсипва всичко :Д
Та примерно ако пробвам малко здравословно надебеляване с упражнения (за да не надебеля там, където не искам) дали ще стане о.О ?
Имаше един период, в който всяка вечер ядях еклери и шоколад ии циците ми тогава станаха големи :Д
А са се тъпча със сладко (щото по принцип супер много ям сладко, шоколади и т.н) и не искат бе, не искат да стават по - големи о.О
Имаше едни упражнения, дето лягаш, взимаш гирички в ръцете ии правиш упражнения с ръцете от земята нагоре до над главата и повтаряш .. о.О
Ъъъ, не можах да го обясня, ама може някой да се сети :Д. Та, това упражнение става ли ?![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Започваш да си внушаваш, че ти стават по- големи![]()
Също има един леееко изроски начин, брафчедката казва, че помагал- заставаш под топъл душ и започваш да ги стискаш ( не силно ). И най- важното е да си внушаваш![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Аз знам,че когато се къпеш с много топла вода тогава циците увисвали.
тваа къде иг четете тея глупости бе хора
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Няма такова нещоПървоначално написано от titinkaa
то и като се масажират редовно уж растат,ама...
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
хора , днес бях при гастроентеролог .. накрая личната ми даде направление ..
разбрах че съм 39 кг![]()
това е толкова ужасно ..
таа тя ми каза , че трябва да ям по шест пъти на ден - на три часа , по малко .. но неразбирам колко е това малкото ? смисъл майка ми каза че малко за нея са две парчета хляб заедно със кастрон супатоваа е прекалено мн за мен .. та исках да ви попитам , според вас колко е това малкото ?
![]()
съжалявам ,че само ви занимавам с мойте проблеми ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ох стегни се забога... Бях на твоето положение че и по зле- 34 кг съм стигала. Шрестани да анализираш колко е това малко. Казваш че ядеш, а в темата за менюто ...![]()
Майка ти е права! На 3 4аса по малко е и да изяждаш по две филии (филии бях хляб от пекарна не някви малки и да казваш че си яла, щото залъгваш и себе си). Толкова е хубаво, че можеш да си позволиш ВСИЧКО!2 Филии с кашкавал и шунка примерно са за диета за напълняване добре ако ядеш щрез 3 часа. Това се счита дори за малко ядене. Трябва да имаш 3 големи и 3 малки "междинни" закуски. Яж супа наобяд + друго ядене разбира се. Смесва на всяко хранене белтъчини(риба,месо, млечни , яйца) с въглехидрати (сладки неща, ориз, картофи, хляб, макаронени изделия, спагети, зърнени, бобови храни). Яж сурови ядки, но НЕ като отделно хранене, а ей така междодругото. На месец няма начин да качиш повече от 2-2,5 кг. Не се пази от храната, нали се опитваш да напълнееш все пак. (за справка от 34 сега съм 40, пак са малко, но аз така се харесвам)
Днеска ми е бобов може ли да не вечерям същото ами някой плод не ми се яде простопримерно няколко 2-3 ябълки ?
по принцип не е много удачно, но пише, че ако си много гладна можеш да изядеш 1 ябълка. Представи си, че си много гладна и изхрупай еднаПървоначално написано от MimiKalcheff93
нищо няма да ти стане от ябълка!
Имало едно време..
Аз продължавам със моята диета.
Закуска:Зърнена закуска (пшеница и ориз) и мляко
Обяд:50 гр пилешко месо
Десерт:Бифидус със сушени плодове
Следобедна закуска:Чаша прясно мляко
Вечеря:Ябълка и може би и един Бифидус натурален
Преди лягане:20 коремни преси и 20 от тези http://images.craveonline.com/articl...-swan-dive.jpg
Ще спазвам режима около седмица и половина за да видя дали има ефект.Надявам се да сваля поне 2-3 кг.
(Може да съм сбъркала имената на храните защото съм забравила как се казваха на български)
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Да напълнееш в точно определена зона, без да качваш другаде ми се вижда невъзможно. Много си зависи от гения и от структурата ти. Виж жените в семейството си.Първоначално написано от whitediamond
За гърдите нямам идея, но от колело, степъри, кростренажори се правят мускули при редовни тренировки, така че може с това да се захванеш на първо време.
Еми аз съм се метнала на баща ми,макар,че и майка ми преди бременноста си беше доста слаба. В темата си пише,че макар да съм наред с килограмите не си личи,изглеждам по-слаба от връсничките ми ...
Упс..забравихд а спомена че за обяд ядох не само месо но и салата..Първоначално написано от YouMakeMeSmile
Утре ще похапна ориз със зеленчуци за обяд.
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.