- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
ето и моето мнение
много малко хранения !!
яж поне 4 пъти
примерно
Закуска--1 ябълки или филия черен хляб + чаша кисело мляко --но поне 2 те неща
междинно--- кисело млекце или плод пак
Обяд--салата колкото си искаш 1 яйце варено
вечеря--салата и още нещо нз какво
но поне 4-5 хранения и яж готвена храна !!!
не запържена с по малко олио но яж
Дори това което ти написах не е достатачно
Аз се храня така и съм си добре пробваи
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Първоначално написано от Nadyty
Какво е това?Първоначално написано от titinkaa
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
подсладител
Шапкарю .....
Еми тва е...
Цукарин може да помогне да свалите няколко излишните килограма и да овладеете страстта си към сладки неща и чувството за неутолим глад. Зад успеха на продукта стои науката, а не някаква магия. Самото научното обяснение е просто – екстрактът от листа на черница намалява усвояването на захарите и скорбялата от храната и влияе негативно на влечението към сладки неща. За да се постигне оптимален резултат, приемът на Цукарин следва да е съпроводен с подходящ хранителен режим и двигателна активност.
Най-старият съвет, който може да получим за сваляне на тегло, е да изразходваме повече калории, отколкото приемаме. В тези случаи се говори за отрицателни баланс на калориите.
Сега обаче, Цукарин предоставя и друга възможност – част от калориите, които приемаме от храната и течностите ще останат неусвоени от организма. Това става чрез прием на т.нар. „негативни калории”. „Негативните калории” са натурални растителни молекули (като тези в черничевите листа), чиято структура копира почти точно структурата на захарните молекули. Трябва да знаете, че организмът не може да усвои захарните молекули във вида, в който те се намират в храната, а първо трябва да ги превърне в глюкоза, която впоследствие навлиза през кръвта в клетките. Ето тук е „трикът” – „негативните калории” залъгват ензимите в организма, тъй като наподобяват захарните молекули. Така ензимите се „залавят” да разграждат „негативните калории” (в нашия случаи екстракта от черничеви листа) вместо богатите на калории захари, които сме поели с храната. Последните остават неусвоени за сметка на бедните на калории растителни молекули от листата на черницата.
Накратко, листата на черницата действат като спомагат за намаленото усвояване на захарите и скорбялата от храна, като по този начин количеството на усвоените от организма калории е под количеството на общото количество приети калории.
Един от основните аспекти на борбата с излишните килограми, е неутолимото влечение към сладки неща. Според учените на човек му трябват само 3 седмици, за да се отърве от някой свой вреден навик. А пристрастяването към сладкото е именно такъв. Всъщност захарта стимулира мозъка и влияе на настроението, затова човек започва да изпитва непреодолимо влечение. Според проучванията, ако човек започне да приема повече „негативни калории” и намали приема на захарни изделия (глюкоза), неговият мозък ще привикне към намаленото количество глюкоза. Така, дори без да усети, зависимостта към сладкото ще започне да намалява.
Много векове наред японците използват листата на черницата за различни видове чай, като несъмнено вярват в позитивното им въздействие върху здравето. Днес ползата от нея вече е доказана с клинични изследвания - черничевите листа ограничават действието на ензимите разграждащи въглехидратите в организма. Ефектът от това е двоен: намалено ниво на кръвна захар след хранене и неусвояване на част от въглехидратите, което помага за поддържане на по-ниско тегло.
ПРЕДЛАГАНА ФОРМА
Продуктът се предлага в опаковка от 60 таблетки, които са лесни за прием и с незабавно действие.
НАЧИН НА ПРИЕМ
По две таблетки Цукарин 15 минути преди всяко хранене в продължение на 10 дни, след което по една таблетка 15 минути преди хранене.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ
Дръжте далеч от деца! Не приемайте Цукарин, ако сте бременна или кърмачка! Ако приемате някакви лекарствени продукти, се консултирайте с Вашия общо практикуващ лекар или фармацевт!
Продуктът е подходящ за вегетарианци, вегани и диабетици.
Произведен в Европейския съюз.
ЦУКАРИН МОЖЕТЕ ДА ОТКРИЕТЕ В АПТЕКИТЕ! ДИСТРИБУТОР - ЛИБРА. 29лв е,поне така преверих в нета![]()
http://mamita-bg.com/2009/09/23/%D1%...4%D1%80%D0%B0/Първоначално написано от Nadyty
Доста време го търсих, че не мога да го обясня.... Виж клипчето![]()
оф бе стига сте пили боклуци ... знам ги аз тези хапове смешни
и да има ефикасни не са тези
ТРЕНИРАЙТЕ бе мамка му
ако се движите нищо няма да ви се лепи
стига сте яли гнусотии и пили химии то достатачно химия има на всякаде че и доброволно да се тъпчим
Шапкарю .....
Смятам пак да си взема Л-карнитин,преди бях пила на хапчета,ако някой е запознат кой е по-добър този под формата на хапчета или течния?
мен един познат който се занимава с фитнес ми каза че течния е по добре и по на сметкаПървоначално написано от billytalent
![]()
аз не бих си взела щото ще забравям да го пия
но може такива блокчета за енергия да си купя да ръфам![]()
Шапкарю .....
Л-карнитин,за кво се пие,знам че е нещо за теглото ама тоното му действие и приложение не знам,някой ще ми обясни ли?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bb-team.org/articles/882/ :PПървоначално написано от titinkaa
Нз защо имам чувството,че течният ще има ужасен вкус![]()
А колко струва?![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
От 4етвъртък се храня по-нормално и съм свалила 2 килограма. (sun) И съм се постегнала... Поне утре на рождения ми ден няма да приличам на кюфте в клин.![]()
![]()
Първоначално написано от Sissy90
златна си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 14 години съм, 162см, 53кг. Искам да стане поне 48, защото фигурата ми е такава, че от кръста надоло съм по едра и е доста гадноПървоначално написано от titinkaa
Иначе мерси много за отговора
![]()
мисля да карам на лечебен глад ама не съвсем на вода ще ям и ябълки видях, че някой беше споменал че кара на ябълки, ако карам 15 дена на вода и ябълки ще отслабна ли
Първоначално написано от vampireee
![]()
![]()
Ти четеш ли какво си написала ???!!!
Я прочети и после сериозно помисли за организма си !![]()
To infinity and beyond.
Със сигурност ще отслабнеш, но така ще отслабнеш рязко с глад и след като спреш този глад можеш да получиш йо-йо ефект и да върнеш свалените килограми.Даже е млака вероятността да не си ги върнеш.Най-добре започни диета в която има много ограничения и така си ги свали, поне ще си по-млако застрашена от йо-йо ефект.Защото ако караш на вода и ябълки 15 дена може и здравето да ти стане по-зле.А аз съм си патила от гладуване, за това по-добре прави диета , в която да ядеш поне малко.Първоначално написано от vampireee
бях на 90 дневната около 12 дена после минах на безвъглехидратната и ми скимна това сега..най-вероятно ще започна безвъглехидратната пак
мерси за отговорите![]()
ммммммм втори ден ми е от диетата на боряна но си позволих и една ябълка при условие че днес е зеленчуков ден има ли проблем?!
аз мисля сега да мина на една диета вдъхнновена от тази
1 ден: 2 кофички кисело мляко
2 ден: зеленчуци на корем
3 ден: 5 сварени картофа
4 ден: 5 твърдо сварени яйца
5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
(Казват,че за 10 дни 5-7 кг се свалят)
^това
но с малко промени . защото не обичам сварени картофи... ето я и променена...
1ден - две кофички кисело мляко..
2ден - зеленчуци
3ден- 1кофичка кисело мляко и някой зеленчук...
4ден - 5 твърдо сварени яйца
5ден - плодове...
дали с тази промяна ще има резултат?
според мен промяна ще има заради малкото количество храна..
Ще има ефект, защото храната така или иначе е почти никаква![]()