- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Днес съм бобова.
Закуска-ябълка
Обяд-ориз със салата
Вечеря-същото
Днеска ми е въглехидратен
закуса: ябълка
обяд: някое сладко изкушение предполагам кексче
вечеря: същото само ,че на половина
![]()
И аз днес съм въглехидратна.
Закуска-банан
Обяд-макарони със захар
Вечеря-същото
Ами аз днеска много кофти се получи един съученик имаше рожден ден и 10:30 изядох един бонбон шоколадов на ''Boss'' , знам ,че трябва да се яде след 12:00 на обяд , но .. какв ода направя ..После към 13 h някъде изядох още един бонбон , ама вече е след 12:00 и така де..
Като се връщах от училище минах през магазина и си взех 7 ''Cake Bar'' - чета на ''7 days''. Изядох 4 сега имам още едно и за вечерта ще си оставя 2Само да не завали и отивам да поиграя баскетбол
![]()
хвана мързела с въженцето незнам защо така ... както и да е де
Явно с Титинка сме на едно и също време от диетатаМен незнам кой ден ми е от 02.05 съм я почнала включително.Тоест 10 дена сега съм 56 и 500-600
бях 59 някъде
и важното е ,че се чувствам добре , но бях чела някъде едно момиче беше казало ,че някои не свалят толкова килограми , а повече сантиметри от талия крака дупе такива неща
Явно при мен е така , макар че и килограми съм смъкнала
![]()
^М да с теб вървим заедно по дни,само дето аз вече съм във втори цикъл![]()
Е няма нищо сега за 2 бонбона,случва се и аз в първи цикъл малко така като теб правех изпълнения да хапвам когато н етрябва,но сега втория цикъл съм по стриктна,защото искам да сваля повечко килограми.
Дам![]()
Аз и аз се старая и съм си казала ,че нямад а се откажа .Но е супер трудно , защото в даскало всичките се тъпчат с разни кроасани , сладки, туткута , вафлички , курабийки, бисквитки , закуски и т.н.
Но аз свикнах смисъл като си знаеш какво целиш , и че искаш адски много да го постигнеш се справяшИзядох 2 ябълки днеска за закуска , аз сутрин ябълки ям .Снощи например не ми се ядеше ориз ,защото нали ми беше бобов ден , но не ми се ядеше и изядох 2 ябълки после излязах и поиграх баскетбол .
![]()
Мхм,и на мен в началото пъврите две четворки ми бяха малко гадни,щото гледах как другите ядат баници,сладко и т.н. ама си викам"Няма да ям,то си е за мен,после ще ми е хубаво акто съм слаба",и така се отказвах,или понякога като имам повечко часове в у-ще и огладнявам и пия минерална вода да се залъгвам,така издържам докато се пребера в нас да ям.Обаче съм забелязала че колкото повече вода пия ,толкова повече отслабвам.И сега се наливам по цял ден с вода,вчера не пих много около 3 чаши за целия ден,което е малко,и днес кантара показа 200гр повече отколкото вчера.Като с еима в предвид,че вчера я спазвах стриктно без никакви нарушения,ама тъпата вода,така и н емога много да й свикна да я пия по много.
Аз не се налоквам само с вода смисъл , колкото ми се пие толкова си пия.Обаче си права и аз съм забелязала като пия вода и пвече се отсабва.Дано да не си внушаваме само де .Ами на мене това незнам . това ми е 3та четоврка
( незавършена де и утре и днеска и стават 3 пълни) .Няма да се отказвам, а ти правиш ли някакви упражнения?
от утре минава пак за малко на 90-дневната диета да сваля някои-друг килограм, но наистина минютата ми вече стават много еднообразни и се чудя какво да ям![]()
н накой ако му се занимава би ли ми предложил някакво примерно меню за четирите дни ще съм му много благодарна
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
не никакви упражения не правя,сега съм болна и дори на разходка не излизам,иначе като съм здрава обикалям улиците по 2-3 часа без спиране,и пак си има ефект,мисля да се стягам като свърша режима,ще ида на фитнес,и сега лятото ако не съм на работа ще ходя да бягамПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Поли ето примерно меню.
Белтъчен ден
Закуска-ябълка и задължително чаша вода на гладно,преди да си яла.
Обяд-пилешко месо със салата от краставици и домати.
Вечеря-същото(салатата може да я замениш с марулена или няква друга зеленчукова).
Бобови и варива
Закуска-Ябълка и вода
Обяд-ориз на вурна със зеленчуци и салата или картофи на фурна,може и супа(грах,леща).
Вечеря-същото от обяда
Въглехидратен ден
Закуска-ябълка и водата
Обяд-макарони с захар,или спагети със сос от домати,гъби и т.н.
Вечеря-същото
Плодов ден
Закуска-ябълка
Обяд-банан
Вечеря-портокал
В плодовия ден се яде през 2 часа,така че може междинно да ядеш по още един плод![]()
Пли , не те познавам .извини ме ,че говоря на ти , но не обичам официалностите .![]()
Ами моята четворка от дните минават долу горе така :
1 Първия белтъчния ми ден
Закуска: Ябълки , или какъв плод иксш аз ям ябълки .
Обяд: Попринцип и трите пъти ям свински пържолки , все е месо. Правя си две малки и една за вечерта .Със някаква салата , каквато ти се иска на тебе.
Вечерта си хапвам едната пържолка , която се явява половината на обяда и салата ,ако не ме домързи да си правя .Ако ме домързи си нарязвам само краставичка примерно и ей така си я хрупам.
2.Бобовия ден
Закуска: Ябълки пак
Обяд: Може да си направиш леща , или пък ориз (със ,без )зеленчуци ,както ти си решиш
Вечеря: Същото само ,че на половинка
3.Въглехидратен ден
Закуска:ябълки
Обяд: втрата ми четворка на тоя ден си бях направила едни диетични палачинки , рецептата май Титинка ми я беше дала.Сега днеска съм на кексчетата на Севън дейсКупих си 7 кексчета . 5 ня обяд и 2 вечерта
Вечеря:двете ми кексчета мене ми стигат
4.Четвътия ден : може да си накупиш плодове и си хапваш , ако ти се занимава може да сиги цедиш за сокове
![]()
Днес ми е плодовият ден:
Закуска- 2 ябълки
Обяд в училище- 1 ябълка
А вечеря не съм яла, не съм гладна..
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Аз смятам от утре да започна тази диета не че имам много нужда ама като режим за хранене да я пробвам,та искам да попитам дали може да си смъча ментови бонбони Winterfresh (без захар са) и дали диетата е подходяща за хора подложени на голямо визическо натоварване, тоест да не стане така в някой от дните да се строполя на пода в залата и такива.
Мерси на този,който ми отговори![]()
За бонбоните не знам със сигурност, но няма да е кой знае какъв проблем. А проблеми можеш да имаш през плодовия, тогава включи и сушени плодове и 100 грама сурови ядки. О и водния пропусни, или не тренирай тогава.
балетното София ?Първоначално написано от zoreto
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
БлагодаряПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
а да попитам ,някой страдал ли е от "хиперфагия" ?
защото имам чуството че поглъщам мн повече храна от колкото трябва..![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Закуска:Мюсли със прясно мляко
Късна закуска:Две ябълки
Обяд:Пилешки гърди на скара със половин домат
Десерт:Бифидус (без мазнини и подсладители) и половин круша
Следобедна закуска:Още едно "Бифидус"
Вечеря:1 домат и половина
През целия ден изпих около 1 литър сок и много малко вода..Незнам защо но соковете ги пия повече от колкото водата.
Тренировки:Никакви,имах доста работа затова ще направя сега няколко коремни преси и упражнения за крака.
За утре менюто ми е:
Закуска:Мюсли със мляко
Късна закуска:Ябълка
Обяд:Ориз със зеленчуци
Десерт:"Бифидус" и ябълка
Следобедна закуска:"Бифидус"
Вечеря:Салата,предполагам.
Спорт:Ще ида до външния фитнес във парка.Въже и малко тичане.
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Плодов ден ми еНа ябълки си го карам за сега 2 изядох сутринта като станах направих 50 коремни преси сега ще правя поне 300 и вечерта преди лягане пак
абе 400-б00 трябва , само да е хубаво времето и бягам в даскало да играя баскетбол . но май ще вали... ей ужас![]()
Спри да си внушаваш, ако не желаеш да научиш повече за анорексията от личен опит. Храната не е прегрешение, храната ни е нужна за да преживяваме.Първоначално написано от tamarichka
НЕ страдаш от хиперфагия!!! Сега трябва да ядеш повече от нормалното за да качиш. Разбери го. А и хората, които страдат от хиперфагия... чела съм и съм запозната с всички хранителни разтройства. Те изяждат над 10000 кал. дневно. Ти да не би да изяваш толкова?! Не, нали. Знам, че е трудно и че ти се струва, че се тъпчеш грандиозно, но не е така. Преживяла съм го и ти ще успееш.Първоначално написано от tamarichka
moita hubavica mmm obicham qqПървоначално написано от smiirnoff
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME