.
Затворена тема
Страница 51 от 66 ПървиПърви ... 4147484950515253545561 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 1636
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от tamarichka
    а да попитам ,някой страдал ли е от "хиперфагия" ?
    защото имам чуството че поглъщам мн повече храна от колкото трябва..
    НЕ страдаш от хиперфагия!!! Сега трябва да ядеш повече от нормалното за да качиш. Разбери го. А и хората, които страдат от хиперфагия... чела съм и съм запозната с всички хранителни разтройства. Те изяждат над 10000 кал. дневно. Ти да не би да изяваш толкова?! Не, нали. Знам, че е трудно и че ти се струва, че се тъпчеш грандиозно, но не е така. Преживяла съм го и ти ще успееш.
    просто ми е прекалено трудно да повярвам че мога да изям цял хляб на едно ядене .. за това ми се струва много , даже и когато се хранех нормално не съм могла да изям толкова .. затова толкова се уплаших
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Днес съм точно по график
    Закуска: Изтискан грейпфрут
    Късна закуска: круша
    Обяд: BBB от портокал
    Следобяд: Два моркова
    Малко орехи (не знам какво се водят)
    Ииии вечеря: 2 кивита
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Днес съм на белтъци:

Закуска: ябълка
    Обяд: 1 пилешка пържола, домашна млечна салата
    Вечеря: полувин к. мляко и 1 краставица

За вечеря не ядох полувината от обяда, но мисля, че не е голям проблем.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Момичета днеска завършвам 3тата четворка и съм 55.800 , когато започнах на 02.05 бях 59.800 мисля абе 3 килограма не са малко за 12 дена нали като се има напредвид ,че единия ден бях развалила ,защото се бяхме събирали и алкохол имаше... както и да е

Утре ми е белтъчен ден мисля да ям сирене много ми се е приял о и мисля да го сложа в салата с домати и краставички може си слагам сол разни такива нали ? И вечерта ще си направя половината от количеството .

Между другото от вчера запонах да правя комрени преси вчера 300 за целия ден днес 400 и играх около час баскетбол .... бягаш ,скачаш , хвърляш тая топка ... Добре ли е като за натоварване ?

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Ее как 3кг то направо са 4кг Браво!
    Добре ти е натоварването,и утре е добре менюто,щом друго не ти се яде яж салатката.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Преди 4 дена точно се премерих и бях 56кг...Сега се премерих 53 кг!! В понеделник почнах диетата!Има ефект!
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    Пловдив
    Аз от днес към диетата вкл. ленено семе.
    Ето какво преставлява.

Само,че го меля с машинка и ям по 1ч.л. на ден,може да го поръсим върху салатата.

А т'ва ленено семе за к'во е всъщност, че ми стана интересно о.О ?
    Смисъл какво прави :Д
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Пловдив
    Подпомага изчистването на организма от холестерола,подпомага сърдечната дейсност,съдържа много Омега 3 масни к-ни,и заздравява имунната с-ма,дава енергия на орг.Като цяло е много полезно,дори братовчедка ми и майка й го прилагаха всеки ден и са доволни.Хубаво е да се смели,за да е като на прах почти,по лесно с еконсумира,а ако се яде така както е на зърна е по-трудно,защото трябва дълго да го дъвчеш,за да се усвои добре от орг.,иначе ако го ядеш ей така без да го смилаш добре с устата,тогава няма да има нинакъв ефект и както си го погълнала така и ще го изкараш от организма.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ето какво преставлява.

http://prikachi.com/files/1577614U.jpg

Само,че го меля с машинка и ям по 1ч.л. на ден,може да го поръсим върху салатата.
    И аз ям от време на време,слагам си в млякото,казвали са ми че се отразява добре и на косата и кожата
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Ето какво преставлява.

http://prikachi.com/files/1577614U.jpg

И аз ям от време на време,слагам си в млякото,казвали са ми че се отразява добре и на косата и кожата
    Да,помагало за разтежа на косата и за хубава кожа.

Добро утро момичета
    Станах преди малко и за добро утро 60 коремни преси
    След малко може да изям някоя ябълка и днес тъй като не сме на училище , ще имам времето и спокойствието да си приготвя обадя в точен час 13:00 да речем. Хей Титинке , я кажи ти оздравя ли най-накрая?

Мега фен
    Хора, не знам какво се случва с мен! Ям от всичко ПО МНОГО (знаете колко много си се тъпча) и съм свалила 2 килограма ей така! Не знам как става тоя номер, ама не ми и трябва да знам, важното е, че съм супер щастлива и се надявам да продължа да свалям.
    А пък може и да е заради това, че ни сложиха на 4-тия етаж в пансиона и да видите всяко междучасие как изкачвам и слизам по стълбите, та по два пъти даже.

Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Хора, не знам какво се случва с мен! Ям от всичко ПО МНОГО (знаете колко много си се тъпча) и съм свалила 2 килограма ей така! Не знам как става тоя номер, ама не ми и трябва да знам, важното е, че съм супер щастлива и се надявам да продължа да свалям.
    А пък може и да е заради това, че ни сложиха на 4-тия етаж в пансиона и да видите всяко междучасие как изкачвам и слизам по стълбите, та по два пъти даже.
    Не е по-темата,но аз да ти кажа...имаш двойничка в моя град тотално твое копие е,поне по снимките,които съм ти виждала

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Не е по-темата,но аз да ти кажа...имаш двойничка в моя град тотално твое копие е,поне по снимките,които съм ти виждала
    Олелелелл. Дай ми снимка на лично, моля теее.
    Кой знае на какво прилича, щом е тотално мое копие...

Град
    Карлово
    Нямам снимка,случайно я видях,даже в първият момент си помислих,че това си ти

Повече от фен
    искам да попитам , тъй като от днес съм на 90 дневната
    иии
    мога ли да пия вода над 2 - 3 литра на ден
    в смисъл хубаво ли е

Да , даже много хубаво колкото можеш повече,толкова по -добре.

Повече от фен
    я някой може ли да каже до сега какви резултати е постигнал и за колко време.
    искам да се мотивирам още повече
    и знам , че при всеки е индивидуално . .

Ами аз например започнах 90 дневната диета на 02.05.10 Днес започвам четвъртата четворка ( четворката са 4те дена , които се повтарят)
    Единия ден бях развалила диетата.Но когато започнах диетата бях 58.900 ,вчера мисля ,че се теглих бях 55.800
    Като се има напредвид ,че я бях и развалила

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Добро утро момичета
    Станах преди малко и за добро утро 60 коремни преси
    След малко може да изям някоя ябълка и днес тъй като не сме на училище , ще имам времето и спокойствието да си приготвя обадя в точен час 13:00 да речем. Хей Титинке , я кажи ти оздравя ли най-накрая?
    Еми да,утре приключвам с антибиотика,сега бях на преглед и съм се оправила,после имам да пия едни витамини за имунната с-ма,че мн лесно се разболявам.

Град
    Пловдив
    Nadunda, Аз я почнах на 07.04.2010г. и до тук съм свалила 6кг,като понякога прегрешавам,макар че ако съм стриктна можеше и повече да съм свалила за първия цикъл,но и н атова съм доволна.Пий повече вода,колкото повече пиеш толкова по-бързо сваляш. Успех!

Повече от фен
    а с какъв спорт да го комбинирам
    играя народни танци
    мисля да скачам на въже , обръч да въртя
    фитнес от време на време , защото нямам време ;D

Град
    Пловдив
    Еми ходи си на танците,те мн помагат,а и щом е народно още по-добре.на фитнес е хубаво да се ходи,щото хем отслабваш хем същевременно се стягаш и после няма да си отпусната като спреш диетата.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За водата само мисля, че имаше условие да се пие половин час след хранене.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си