- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
просто ми е прекалено трудно да повярвам че мога да изям цял хляб на едно ядене .. за това ми се струва много , даже и когато се хранех нормално не съм могла да изям толкова .. затова толкова се уплашихПървоначално написано от Little_Lady93
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Днес съм точно по график![]()
Закуска: Изтискан грейпфрут
Късна закуска: круша
Обяд: BBB от портокал
Следобяд: Два моркова
Малко орехи (не знам какво се водят)
Ииии вечеря: 2 кивита
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Днес съм на белтъци:
Закуска: ябълка
Обяд: 1 пилешка пържола, домашна млечна салата
Вечеря: полувин к. мляко и 1 краставица
За вечеря не ядох полувината от обяда, но мисля, че не е голям проблем.![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Момичета днеска завършвам 3тата четворка и съм 55.800 , когато започнах на 02.05 бях 59.800 мисля абе 3 килограма не са малко за 12 дена нали като се има напредвид ,че единия ден бях развалила ,защото се бяхме събирали и алкохол имаше... както и да е
Утре ми е белтъчен ден мисля да ям сирене много ми се е приял о и мисля да го сложа в салата с домати и краставички може си слагам сол разни такива нали ? И вечерта ще си направя половината от количеството .
Между другото от вчера запонах да правя комрени преси вчера 300 за целия ден днес 400 и играх около час баскетбол .... бягаш ,скачаш , хвърляш тая топка ...Добре ли е като за натоварване ?
^Ее как 3кг то направо са 4кгБраво!
Добре ти е натоварването,и утре е добре менюто,щом друго не ти се яде яж салатката.![]()
Преди 4 дена точно се премерих и бях 56кг...Сега се премерих 53 кг!!В понеделник почнах диетата!Има ефект!
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Аз от днес към диетата вкл. ленено семе.
Ето какво преставлява.
Само,че го меля с машинка и ям по 1ч.л. на ден,може да го поръсим върху салатата.![]()
А т'ва ленено семе за к'во е всъщност, че ми стана интересно о.О ?
Смисъл какво прави :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Подпомага изчистването на организма от холестерола,подпомага сърдечната дейсност,съдържа много Омега 3 масни к-ни,и заздравява имунната с-ма,дава енергия на орг.Като цяло е много полезно,дори братовчедка ми и майка й го прилагаха всеки ден и са доволни.Хубаво е да се смели,за да е като на прах почти,по лесно с еконсумира,а ако се яде така както е на зърна е по-трудно,защото трябва дълго да го дъвчеш,за да се усвои добре от орг.,иначе ако го ядеш ей така без да го смилаш добре с устата,тогава няма да има нинакъв ефект и както си го погълнала така и ще го изкараш от организма.
И аз ям от време на време,слагам си в млякото,казвали са ми че се отразява добре и на косата и кожатаПървоначално написано от titinkaa
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Да,помагало за разтежа на косата и за хубава кожа.Първоначално написано от billytalent
![]()
Добро утро момичета![]()
Станах преди малко и за добро утро 60 коремни преси![]()
След малко може да изям някоя ябълка и днес тъй като не сме на училище , ще имам времето и спокойствието да си приготвя обадя в точен час 13:00 да речем.Хей Титинке , я кажи ти оздравя ли най-накрая?
Хора, не знам какво се случва с мен!Ям от всичко ПО МНОГО (знаете колко много си се тъпча) и съм свалила 2 килограма ей така!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не знам как става тоя номер, ама не ми и трябва да знам, важното е, че съм супер щастлива и се надявам да продължа да свалям.
![]()
А пък може и да е заради това, че ни сложиха на 4-тия етаж в пансиона и да видите всяко междучасие как изкачвам и слизам по стълбите, та по два пъти даже.
Не е по-темата,но аз да ти кажа...имаш двойничка в моя градПървоначално написано от PinkFloydSound
тотално твое копие е,поне по снимките,които съм ти виждала
![]()
Олелелелл.Първоначално написано от billytalent
Дай ми снимка на лично, моля теее.
![]()
Кой знае на какво прилича, щом е тотално мое копие...
Нямам снимка,случайно я видях,даже в първият момент си помислих,че това си ти
![]()
искам да попитам , тъй като от днес съм на 90 дневната
иии
мога ли да пия вода над 2 - 3 литра на ден
в смисъл хубаво ли е
я някой може ли да каже до сега какви резултати е постигнал и за колко време.
искам да се мотивирам още повече
и знам , че при всеки е индивидуално . .
Ами аз например започнах 90 дневната диета на 02.05.10Днес започвам четвъртата четворка ( четворката са 4те дена , които се повтарят)
Единия ден бях развалила диетата.Но когато започнах диетата бях 58.900 ,вчера мисля ,че се теглих бях 55.800
Като се има напредвид ,че я бях и развалила![]()
Еми да,утре приключвам с антибиотика,сега бях на преглед и съм се оправила,после имам да пия едни витамини за имунната с-ма,че мн лесно се разболявам.Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Nadunda, Аз я почнах на 07.04.2010г. и до тук съм свалила 6кг,като понякога прегрешавам,макар че ако съм стриктна можеше и повече да съм свалила за първия цикъл,но и н атова съм доволна.Пий повече вода,колкото повече пиеш толкова по-бързо сваляш.Успех!
![]()
а с какъв спорт да го комбинирам
играя народни танци
мисля да скачам на въже , обръч да въртя
фитнес от време на време , защото нямам време ;D
Еми ходи си на танците,те мн помагат,а и щом е народно още по-добре.на фитнес е хубаво да се ходи,щото хем отслабваш хем същевременно се стягаш и после няма да си отпусната като спреш диетата.
За водата само мисля, че имаше условие да се пие половин час след хранене.