- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
^Да,а сутрин е една чаша вода преди ядене на гладно,и след това вече след 30мин след закуска.
Аз по едно време скачах на въже после го оставих нямам време за него.Незнам .Сега правя коремн преси и играя баскетбол.Така и така там сискачам бягам и мятам тая топка , тей че , е едно и също дали ще скачам на въже .Пък е и забавно като си с приятели минава времето и не се изморяваш такъв супер много .
а
имам още да питам
примерно нали днеска ми е белтъчен .. и
само в определен час ли имам право да ям и после до вечерята да не приемам храна
или тази определената храна когато си поискам ама от 12 до 20
благодаря , че ми отговаряте .. все пак![]()
Разпредели си времето,ако си закусила в 10 ,то тогава обяда трябва да ти е в 14:00,а вечерята в 18:00,важното е да има разлика между часовете.Мисля,че си прочела кой ден през колко часа се яде!
мда...
прочетох
мерсиии![]()
^За нищо,нали з атва сме тука да си помагаме.![]()
Момичета имам въпрос , ей сега като се рових из хладилника и гледам замръзнали зеленчуци такъв миксмайка е купила нещо и въпроса ми е може ли да го ям в някой от дните ( то се води зеленчукова супа ) има : Карфиол , домате , целина, грах , моркови, зелен фасул ?
можеш да си ги направиш с ориз, демек ризото да станеПървоначално написано от MimiKalcheff93
и да си ги хапваш в бобовия ден.
нали тогава беше ориза?
![]()
Имало едно време..
Може и с месо да ги си направиш или с ориз.
titinkaa аз лененото семе го ям след всяко ядене. На малки хапки, за да мога да го сдъвча и след това пия много вода. То и на опаковката пише, че е добре да се консумира с много течности.
Иначе днес ми е бобовият ден:
Закуска: ябълка и полувина
Обяд: нищо
Вечеря: 1 купичка леща
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Съжалявам![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Първоначално написано от zoreto
става естествено. Може да си хапнеш малко черен шоколад.![]()
Имало едно време..
от 5 дена съм на 90 дневната, прегреших два пъти със сладолед и съм свалила 2 кг![]()
![]()
![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Днес ми е бобов ден . Направих си ориз със зеленчуци.![]()
Закуска : ябълка
Обяд: ориза със зеленчуци
Вечеря:Същото , н половината
Ако знаеш как ти завиждам,че не обичаш сладко,иначе съм свалила 2 кг., не съм на определена диетаПървоначално написано от zoreto
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Абе да питам утр ми е въглехидратен наточила съм се на разни сладки изкушения , бонбонки бисквитки такива нещаКакво ще кажете?
http://bestuff.com/images/images_of_...rops-68403.jpg
Един Ел зет![]()
http://www.dexterdiet.net/up/thumb/12660532573134.jpg
и разни дребни сладки![]()
колко кг си свалила до тука и имаш ли задържане в момента?Първоначално написано от MimiKalcheff93
Имало едно време..
Абе вчера ссе теглих и ми пише 56.600 а оня ден 55.800 върви че разбери ... може защото пих досата вода него ден
и мисля че май имам задържане незнам но не съм смъкнала така много незнам почвам иаз да се притеснявам
щом не си много свалила не бързай със сладкото. хапни 1 черен шоколад по- добре. натуралния лз е идеален.
Имало едно време..
Здравейте на всички , аз също се включвам започвам диета от понеделниккакто повелява традицията и е със зелен чай http://www.dieti.hapcheto.com/node/348 ето тази си избрах дано да даде резултати след 2-3 седмици ще я комбинирам с досегашните упражнения , всяка сутрин : 60 коремни преси , 60 къси и 60 странични , 10 лицеви , 100 навеждания , 10 мин. скачане на въже , 10 мни. въртене на обръч , 3 серии по 20 упражнения за краката , Pump it up яколко пъти седмично , а да и лунна ден всяка седмица .
![]()
![]()
Относно диетата със зеления чай някои пробвали ли я е ?
![]()
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...