.
Затворена тема
Страница 52 от 66 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 1636

Hybrid View

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ^Да,а сутрин е една чаша вода преди ядене на гладно,и след това вече след 30мин след закуска.

Аз по едно време скачах на въже после го оставих нямам време за него.Незнам .Сега правя коремн преси и играя баскетбол.Така и така там сискачам бягам и мятам тая топка , тей че , е едно и също дали ще скачам на въже . Пък е и забавно като си с приятели минава времето и не се изморяваш такъв супер много .

Повече от фен
    а
    имам още да питам
    примерно нали днеска ми е белтъчен .. и
    само в определен час ли имам право да ям и после до вечерята да не приемам храна
    или тази определената храна когато си поискам ама от 12 до 20

благодаря , че ми отговаряте .. все пак

Град
    Пловдив
    Разпредели си времето,ако си закусила в 10 ,то тогава обяда трябва да ти е в 14:00,а вечерята в 18:00,важното е да има разлика между часовете.Мисля,че си прочела кой ден през колко часа се яде!

Повече от фен
    мда...
    прочетох

мерсиии

Град
    Пловдив
    ^За нищо,нали з атва сме тука да си помагаме.

Момичета имам въпрос , ей сега като се рових из хладилника и гледам замръзнали зеленчуци такъв микс майка е купила нещо и въпроса ми е може ли да го ям в някой от дните ( то се води зеленчукова супа ) има : Карфиол , домате , целина, грах , моркови, зелен фасул ?

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Момичета имам въпрос , ей сега като се рових из хладилника и гледам замръзнали зеленчуци такъв микс майка е купила нещо и въпроса ми е може ли да го ям в някой от дните ( то се води зеленчукова супа ) има : Карфиол , домате , целина, грах , моркови, зелен фасул ?
    можеш да си ги направиш с ориз, демек ризото да стане и да си ги хапваш в бобовия ден. нали тогава беше ориза?
    Имало едно време..

Град
    Пловдив
    Може и с месо да ги си направиш или с ориз.

мхм^
    Имало едно време..

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    titinkaa аз лененото семе го ям след всяко ядене. На малки хапки, за да мога да го сдъвча и след това пия много вода. То и на опаковката пише, че е добре да се консумира с много течности.

Иначе днес ми е бобовият ден:
    Закуска: ябълка и полувина
    Обяд: нищо
    Вечеря: 1 купичка леща
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

полувина?!?!?
    Имало едно време..

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Съжалявам
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Супер фен Аватара на zoreto
    Аз да попитам за 3тия ден- въглехидратен заобяд 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка? и за вечеря 1 сандвич същия (прочетох ,че се яде сладко ,но аз не ям попринцип ) Мерси

Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Аз да попитам за 3тия ден- въглехидратен заобяд 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка? и за вечеря 1 сандвич същия (прочетох ,че се яде сладко ,но аз не ям попринцип ) Мерси

става естествено. Може да си хапнеш малко черен шоколад.
    Имало едно време..

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    от 5 дена съм на 90 дневната, прегреших два пъти със сладолед и съм свалила 2 кг
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile

То може ,но аз не обичам Мерси много

Днес ми е бобов ден . Направих си ориз със зеленчуци.
    Закуска : ябълка
    Обяд: ориза със зеленчуци
    Вечеря:Същото , н половината

Днес ми е въглехидратен
    закуска 2 банана
    обяд: 2 сандвича от хляб Вита без брашно с 6 вида зърна и в самия сандвич да има листо марука домати и краставичка
    междинно 1 портокал
    вечеря един сандвич същи като предните
    и за целия ден доста вода

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от YouMakeMeSmile

То може ,но аз не обичам Мерси много
    Ако знаеш как ти завиждам,че не обичаш сладко,иначе съм свалила 2 кг., не съм на определена диета
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Абе да питам утр ми е въглехидратен наточила съм се на разни сладки изкушения , бонбонки бисквитки такива неща Какво ще кажете?

http://bestuff.com/images/images_of_...rops-68403.jpg

Един Ел зет
    http://www.dexterdiet.net/up/thumb/12660532573134.jpg
    и разни дребни сладки

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Абе да питам утр ми е въглехидратен наточила съм се на разни сладки изкушения , бонбонки бисквитки такива неща Какво ще кажете?
    колко кг си свалила до тука и имаш ли задържане в момента?
    Имало едно време..

Абе вчера ссе теглих и ми пише 56.600 а оня ден 55.800 върви че разбери ... може защото пих досата вода него ден

и мисля че май имам задържане незнам но не съм смъкнала така много незнам почвам иаз да се притеснявам

щом не си много свалила не бързай със сладкото. хапни 1 черен шоколад по- добре. натуралния лз е идеален.
    Имало едно време..

Здравейте на всички , аз също се включвам започвам диета от понеделник както повелява традицията и е със зелен чай http://www.dieti.hapcheto.com/node/348 ето тази си избрах дано да даде резултати след 2-3 седмици ще я комбинирам с досегашните упражнения , всяка сутрин : 60 коремни преси , 60 къси и 60 странични , 10 лицеви , 100 навеждания , 10 мин. скачане на въже , 10 мни. въртене на обръч , 3 серии по 20 упражнения за краката , Pump it up яколко пъти седмично , а да и лунна ден всяка седмица . Относно диетата със зеления чай някои пробвали ли я е ?
    Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си