- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
и аз от утре ще съм на режимче,само че ще заложа на моя измислица,която при мен си действа отлично
за закуска-нещо въглехидратно+плод/зеленчук
обяд-протеин+салата
вечеря-плод/салата-до 17-18 часа
и 3 литра вода,които си изпивам и без да съм на диета
и разбира се,спорт![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Аз вече се ядосвам,всичко спазвам мн мн рядко да прегреша с нещо дребно и не свалям.В първите 5-6 дена от диетата свалих рязко 5кг и от тогава съм в задържане,и се ядосвам,а днес вече ми е 8-и ден от втория цикъл,а аз не мърдам.Мисля да изкарам още дестина ден така и ако не почна да свалям ще я спра.Вие как мислите?![]()
Ако мръднеш от вас, ще мръднеш и на кг. Нали се сещаш, че с 2-3 часа разходки няма да стане нищо?Първоначално написано от titinkaa
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Недей дасе отказваш така лесно.Недей, ти беше и болна организма ти и от това е изтощен.Продължи си диетата и това е ще почнеш да сваляш няма страшно.Абе да ви питам наточила съм се утре на едни дребни сладки от кога ми текат лигите за тях , ще взема да си хапна поне по една ,че да не ми стане нещо , но утре деНали ми е въглехидратен
![]()
Предполагам знаеш, че това, което си свалила в началото рязко е главно вода. Възможно е да продължаваш да слабееш, но да не се забелязва на кг. Обаче трябва да имаш търпение, поне 1 седмица още! И аз бях така доскоро, но сега отново свалям. (за 2 седмици- 2кг)
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
А аз какво да кажа момичета.Преди два дена се теглих бях 55.800 днеска и вчера се теглих 56.600 направо незнам.Но не се отказвам правя коремни преси и скачам на въже ( вече по-рядко де ) .Когато имам време и ехубаво времето ходя в училище играя баскетбол ,колкото и да е бягам , скачам.Нонезнам започвам да се притеснявам да не би да задържам нещо и защо се получава така?
Иначе коремните преди 3-4 дена започнах с 300 .Когато стана правя 50Ходя си на училище връщам се правя 300 и вечер преди лягане още 50.Всеки ден увеличавам с 100 коремни още.
Днеска 500 направих
Бях чела някъде , че може да слабеем , но да не се вижда на килограми .Ох незнам и аз вече кажете какво мислите вие ?
у вас ?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Ами аз живея в къща , ама и вътре си скачам.в блок е друго ... кофти незнам ,ама хич да не те притеснява .Връзваш си косата да ти е удобно и си акачаш изобщо не се притесняввай , ако те гледат.Два дена ще си интересна и туй то , нали знаеш всяко чудо за три дена
![]()
Скачай хубаво е и аз трябва да подновя правех доста после спрях да знаеш първо загрявай пръсците.Качвай се на някой по-висок бордюр и слизай първо с единия после с другия крак.И си скачай колкото и както можеш.Важно е да се потиш.така хабиш калориитеи Се стягаш навсякъде по тялото .
![]()
Ще се пробвам още 2-3 седмици,пък и тея дни утре други ден трябва да м идойде и пак ще задържам вода.
Абе нещо тези дни се чувствам напълняла и разплута....
Мисля да почна пак някакъв режим ...
не знам какъв обаче
Дали да не изкарам 1 седмица на плодове само за да ми е мирно на душата![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ Спри да ядеш, че да ти е мирно на душата.
(Вярно обаче ще ти е доста мирно.)
АЗ продължавам да си се тъпча като свиня, дано продължа и да отслабвам. :Д
Внушаваш си,аз съм така постоянно,а и ти се се храниш супер малко така като ти гледам менютатаПървоначално написано от HexGirl
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
иска ти се![]()
Шапкарю .....
Кое от двете?Първоначално написано от HexGirl
![]()
първотоПървоначално написано от PinkFloydSound
ако мен ме няма към кого ще отправяш злободневни коментари
без мен ще ти е скучно признай !
абе нз дали се храня малко ама ме е яд че всеки ден ям сладко ето днес си казах няма и пак изядох 1 вафла![]()
предпочитам да изям чиния манджа пред вафла защото като почна да ям не мога да спра
Шапкарю .....
Глупости, не желая ничие зло. Вярно е, че съм си злобничка, ама това е просто прикритие за нежната ми душевност.Първоначално написано от HexGirl
![]()
А спокойно, не си ми толкова важна. И да те няма, все ще има по кого да злобея.Винаги има.
![]()
5-ти ден на диета..5 дена без хляб или сладко...
Все пак има резултати...ама днеска освен народните танци 2 часа друго не правих..Изядох много малък сандвич с пилешка пържола..
![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Ето ви една диета
1 ден : само зеленчуци (варени или сурови)
2 ден : всякъкви плодове
3-6 ден : само пресни червени плодове
Така свалих 4 килограма![]()
inloveee
Баси тъпата диета о.ОПървоначално написано от divided
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Първо "злободневен" означава нещо съвсем, съвсем различно. А разплутото чувство може да го имаш ако ти предстои скоро да ти идва.
Второ, от скачане на въже се правят единствено и само прасци.
Трето, диетата наистина е тъпа.![]()
Да се похваля- свалих 8кг с 90дневната досега и започвам фитнес, за да ми се стегне тялото. Остават ми 2 кг до желаното тегло
злободневни коментари--много " важни " коментари
точно това което исках да кажа си значи
Шапкарю .....