- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Споко, дишай. Първо- невъзможно е да качиш 2 "реални" килограма за 5 дена, като ти мине ящният период ще ги смъкнеш. Иии второ- прекалено много се впрягаш. Всички имаме такива периоди, след няколко дни ще мине.Първоначално написано от silviq8888
Днес ми е въглехидратен но хапнах вече първо в 12 после в 3![]()
Но ми се ядат солети...може ли ?
Мисля че може,но не съм сигурна,но все пак аз един път си бях позволила и си хапнах.Първоначално написано от MimiKalcheff93
Добре Титинке,ще те послушам.![]()
Утре ми е плодовОх незнам изнервям се , защото май съм в задържане тази сутрин се претеглих и бях 56.200 вчера 56.600 знам ,че е само вода което махам и пак като пия и пак същото .НЕзнам направо ще откача чесно ви казвам и сега вали дори не мога да отида да играя баскет ,че да не го мисля и да ми минава времето... ужасно е
![]()
Ох ти от това малко задържане се притесняваш,а аз кво да кажа,като от 30 дена съм така![]()
Аз пък съм 1,58 и съм 53..харесвам си фигурата но 1-2 кила по-малко няма да ми навредят..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Първоначално написано от Steff9423
Aко нямаш нищо против пусни снимчици в цял ръст да те видиме:P :P
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Разликата е голяма,БравоПървоначално написано от HexGirl
аз като сравнявам мои снимки,уж съм свалила,а външно никаква разлика не забелязвам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
mim4ety_sara много си добре, недей да искаш да се променяш![]()
Пф, днес почнах 90 дневната, щото искам да сваля още малко, ама прегреших с 1 купа млечница.И цял ден в нас заради тъпия дъжд.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бе, ебала съм го. Няма да почвам наново.
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
^Какво съдържа тая млечница?
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Яйца, мляко и малко захар.Първоначално написано от GirLN
Смисъл яйцата и млякото са си за деня, ама захарта не....
Пък и я ядох в 8 без нещо. :Д
^Е не е кой знае кво нарушаване,то си е за деня само дето има захар,ама то не е 1кг захар,така че споко,едно малко прегрешаване не е чак голяма фаталност,продължавай си я спокойно.![]()
Е, да, ама все пак...Първоначално написано от titinkaa
Пък и цял ден бях в нас... по-гадно нещо от т'ва няма.![]()
![]()
Ти до кой ден си?
StreetFame Продължавай диетата. Мисля, че не е много голям проблем.
Днес съм на плодове:
Закуска: проспах я
Обяд: 10-тина ягоди
Вечеря: 1 ябълка
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Днес ми е 9-ти ден от втори цикъл-въглехидратен.![]()
Колко кг си вече?Първоначално написано от titinkaa
Момичета т и аз днес и вчера си проспах закуската.Предполагам не е проблем
Тъкмо не съм поела още храна и калории. Днеска съм на 600 коремни преси утре 700 и ми е плодов.Дано да е хубаво времето ,че да мога да изляза да поиграя баскет.
![]()
Не ми се казват,че съм си баяПървоначално написано от StreetFame
Иначе само 4.5кг съм свалила за сега.
^ Лелеее , ама супер откритие си направила , бее ??!!![]()
За да не поемама храна и калории просто ще спим !!![]()
Сори , че ви се бъркам в темата , но просто ми стана смешно
To infinity and beyond.
![]()
![]()
Не съм проспала нарочно![]()
И в тия часове след 20:00до 4:00 е храносмилателен цикъл
и после от 4:00 до 12.00 цикъл на чистене на организма
И какво да не съм умряла а ? Като не съм яла моя работа , не съм казала да спим ,че да не ямАма какво ли се опитвмад а ти обеснявам на такава като тебе.... ха както и да е
Титинке кажи не се притеснявай от това колко тежиш никой нищо няма да ти каже.Кой е перфектен ?![]()
![]()
Еми 75 съм сега,ама аз съм си висока 1,78 бях преди началот на учебната година сега ми се струва че съм пораснала още,нищо чудно да съм вече 1,80.Искам да стана 65-67кг тука някъде.Като съм висока и не ми личат мн килограмите,ама на мен ми пречат малко,затова гледам да се оттърва от тях.
Ще ги смъкнеш имай търпение и постоянство това се иска.Аз съм 1.60 някъде и съм 56.200 днес като се теглих.
Трябва ти да се чувстваш добре![]()