.
Затворена тема
Страница 56 от 66 ПървиПърви ... 646525354555657585960 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 376 до 1 400 от общо 1636
    Мега фен Аватара на Infinity
    MimiKalcheff93 на такава , като менее ??
    Моля ??!!
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от MimiKalcheff93
    Момичета т и аз днес и вчера си проспах закуската. Предполагам не е проблем Тъкмо не съм поела още храна и калории. Днеска съм на 600 коремни преси утре 700 и ми е плодов.Дано да е хубаво времето ,че да мога да изляза да поиграя баскет.
    Защо наблягаш толкова на коремните преси? 700? о.О

Аз имам въпрос относно л карнитина. Някой случайно да го е ползвал? Ходя на фитнес редовно от 2 седмици, резултатът е страхотен и сега се колебая дали да не добавя л карнитин, тъй като изчетох доста все положителни мнения. Ама си се колебая де

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Аз мисля да почвам тази 90 дневна диета от утре

Infinity , много ти се моля не ме занимавай повече по никакъв начин .Не ми чети постовете и аз няма да чета твоите . ТОЧКА!

А за другото момчие дето попита защо наблягам на комрените преси ,защото искам да махна коремчето имам малко за това

Супер фен Аватара на Glamour92
    Infinity , много ти се моля не ме занимавай повече по никакъв начин .Не ми чети постовете и аз няма да чета твоите . ТОЧКА!

А за другото момчие дето попита защо наблягам на комрените преси ,защото искам да махна коремчето имам малко за това
    мм,едва ли ще стане само с коремни преси...в гугъл можеш да намериш мн информация защо не е препоръчително
    иначе аз май от утре ще съм на режим,днес нещо не ми се занимаваше
    сега съм към 46,искам да сваля 3-4 килограма някъде...би трябвало да успея за 2 седмици примерно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Попринцип играя баскетбол от около седмица да речем две
    Но днес не стана валеше не беше хубаво времето , но когато мога ходя и играя . Все пак бягане скачане хубаво е да имаш движение.

Попринцип играя баскетбол от около седмица да речем две
    Но днес не стана валеше не беше хубаво времето , но когато мога ходя и играя . Все пак бягане скачане хубаво е да имаш движение.
    Баскетбола е перфектно решение. Сваля се супер много + това е много зарибяващ.
    И аз сега не мога да ходя заради т'ва време....
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

А и като си с приятели времето лети и не се изморяваш да се усещаш вече капнал супер е. Ние играем стрийтбол получава се супер забавно половината правим грешки двойни дрибъли и тем пободни , но е весело и незнам супер се получава. А в същото време и полезно.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Мен днес кантара ме показа +2кг ама тва е щото тая сутрин ми дойде и задържам вода.

Хайде и аз да се включа в тази тема

От няколко години прогресивно си качвам по 1-2 кила и резултата е , че тази година съм 65 ( 170съм) Искам да стана около 57 доооо началото на юли , че не искам да треса сланини по плажа. Виждам , че има добри отзиви от тази 90 дневната , тай че я почвам

Иначе ходя на модерен балет два пъти в седмицата ииии скачам на въже всеки ден по 10-15 мин

П.С Ще я започна от утре , защото днес вече ядох други работи , които не са белтъчни.

Касиди , ще сме еднакви дни аз , ти и Титинка.само ,че различно време.Супер ще може да си помагаме кой какво ще яде.Аз днес ми е плодов и ми свършва 4та 4ка Утре започвам 5та 4ка.Мисля ,че ще хапна някое друго кебабче в нас има гледам тарелка и да не си играя това ще ям преполагам. Абе Титинке и другите момичета питам де , днеска ядох една ябълка в 10 часа после в 12 ядох череши малко и после в 14 часа изядох две ябълки.После имам ли право на още някой плод след два часа ,или ?
    И ще един въпрос тъй като започнах диетата на 02.05 29-ят (вдония ден) ми се пада на 30 , на 31 какъв трябва да е Белтъчен започвам пак нали ?
    И още нещо на 5 и 6 юни сме на екскурзия пада се Въглехидратен и Плодов ден , мога ли , ако тях ги наруша.Защото сме си организирали вечери ала бала, и после д аси продължа диетата на 7 С белтъчен както трябва да си е попринцип само дето ще съм я нарушила двата дни ?

Цитирай Първоначално написано от kasssidy

От няколко години прогресивно си качвам по 1-2 кила и резултата е , че тази година съм 65 ( 170съм) Искам да стана около 57 доооо началото на юли , че не искам да треса сланини по плажа. Виждам , че има добри отзиви от тази 90 дневната , тай че я почвам

Иначе ходя на модерен балет два пъти в седмицата ииии скачам на въже всеки ден по 10-15 мин

П.С Ще я започна от утре , защото днес вече ядох други работи , които не са белтъчни.
    Сериозна ли си? Щото мисля и аз да я почвам ( за кой ли път), да ме мотивирате тука.

Град
    Пловдив
    Касиди , ще сме еднакви дни аз , ти и Титинка.само ,че различно време.Супер ще може да си помагаме кой какво ще яде.Аз днес ми е плодов и ми свършва 4та 4ка Утре започвам 5та 4ка.Мисля ,че ще хапна някое друго кебабче в нас има гледам тарелка и да не си играя това ще ям преполагам. Абе Титинке и другите момичета питам де , днеска ядох една ябълка в 10 часа после в 12 ядох череши малко и после в 14 часа изядох две ябълки.После имам ли право на още някой плод след два часа ,или ?
    И ще един въпрос тъй като започнах диетата на 02.05 29-ят (вдония ден) ми се пада на 30 , на 31 какъв трябва да е Белтъчен започвам пак нали ?
    И още нещо на 5 и 6 юни сме на екскурзия пада се Въглехидратен и Плодов ден , мога ли , ако тях ги наруша.Защото сме си организирали вечери ала бала, и после д аси продължа диетата на 7 С белтъчен както трябва да си е попринцип само дето ще съм я нарушила двата дни ?
    М да можеш да ядеш още 2 пъти плодове.Да след водния се започва пак с белтъчен.Еми лошото че са два дни нарушение,но щом вече си приела да идеш няма нищо,че ще я нарушиш,после я спазвай стриктно за да се реваншираш за тея два дни и си готова.

Цитирай Първоначално написано от changess
    Цитирай Първоначално написано от kasssidy

Сериозна ли си? Щото мисля и аз да я почвам ( за кой ли път), да ме мотивирате тука.
    Абе по принцип имам силна воля , ама като стане дума за храна Аз на инат ще заложа

Иначе MimiKalcheff93 , супер ще е че ще сме по едно време Аз имам лекооооо проблем с майка ми , която не ще и да чуе за диети ( щото цял живот си е била слаба , каквото и да яде ) и менютата ( тъй като не съм кой знае каква готвачка ) ама ще се оправя някак си

Аз имам въпросче ... мед мога ли да ям и кога? Във въглехидратния ден ?
    И прочетох ще през Въгл и плодовият може да се ядат до 100 грама сурови ядки. Това е ако е вярно , ще е супер, те ме наяждат супер много ( знам че са калорични , но все пак ) Някой ял ли е , отразявали ли са се много ( + ) на диетата?

Виж това не е някаква вредна диета, която да лишава организма ти ( който сега се развива и ти растеж) от важните за него вещества, които си идват от храната.Няма от къде другаде да дойдат тия неща.Просто имаш часове и режим на хранене .Медът е позволен във въглехидратен ден.А за ядките мисля ,че напред в страниците към началото бяха писали няколко страници относно ядките.И кои ядки може и не може. И не се изисква голяма кулинарна култура ето аз си правих вчера ( Бобов ден ми беше ) си правих ориз със зеленчуци , не бях правила до сега , но се справих.Може да си разменяме рецепти.Тя Титинка ми беше дала една рецепна за едни диетични палачинки ( без белтъчини : мляко , яйца ) , които бяха страхотни и със сладичко от бурканче си изкарах единия въглехидратен ден. За което много й благодаря отново.
    И виж все ще прегрешаваш по нещичко нормално е , но няма да се отказваш.
    Титинке , ами аз значи за пътя ще си приготвя сладки неща .Пак ще си спазвам това за храната .Абе може и да успея , но ако не успея да я спазя после ще съм много стриктна цяла седмица за да си изкупя изкушенията.

Град
    Пловдив
    ^Хехе добре.Аз бях забравила за тая рецепта за палачинките,бях се сетила отдавна да те питам,добре че сега спомена и се радвам,че са ти харесали.
    Касиди,ядките могат да се ядат и във въглехидратен и в плодов,но сурови.Аз ям лешници,бадеми.Мед може една лъжичка и то само във въглехидратния.

Голям фен Аватара на Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    ^Хехе добре.Аз бях забравила за тая рецепта за палачинките,бях се сетила отдавна да те питам,добре че сега спомена и се радвам,че са ти харесали.
    Касиди,ядките могат да се ядат и във въглехидратен и в плодов,но сурови.Аз ям лешници,бадеми.Мед може една лъжичка и то само във въглехидратния.
    От мед по принцип напълнява ли се?Понеже аз мнного обичам и го консумирам доста в чайовете,мн обичам и лимони с мед и само мед.

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Днес ми е белтъчен ден:
    Закуска: нищо
    Обяд: салата от домати и краставици + 1 к.мляко
    Вечеря: 1 пилешка пържола + салата от домати и краставици
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Play_F
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    От мед по принцип напълнява ли се?Понеже аз мнного обичам и го консумирам доста в чайовете,мн обичам и лимони с мед и само мед.
    Не се пълнее,даже се препоръчва когато ти се яде сладко да ядеш мед вместо да се тъпчеш с боклуците от магазина.

ей, момичета споделетее как въврвът диетите от колко време сте на тях ии какви са резултатите

Град
    Пловдив
    ^От месец и 10 дни резултата е -5кг

Аз я започнах на 02.05 бях 59 кг. сега съм 55.600 ей сега се изтеглих.
    Титинке явно не съм в задържане

някъде -3,5 кг

Ако се вечеря към 5 и нещо, може ли да се яде плод към 7-7:30? (за 90 дневната)
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Ако се вечеря към 5 и нещо, може ли да се яде плод към 7-7:30? (за 90 дневната)
    Може,макар че не се препоръчва,но ако много прегладнееш хапни си.Е ако си плодова може да ядеш иняма да е прегрешение,но за другите дни е.

Град
    Пловдив
    Е тогава Мими радвай се,че не си в задържане и аз искам да не съм ама съм,кво да се прави живот. иначе тея дни няма да се тегля,че няма смисъл,то като ми дойде днес и ще тежа повече,няма мсисъл да с екачвам на кантара и да с еядосвам,макар че знам че не съм надебеляла,ама пак се дразня,може би щото съм мн време в задържане и затова при най малкото качване дори на 100гр и се дразня.Иначе днес съм яла ябълка,банан,ядки и малко стафиди,довечера ще си аправя плодова салата или само една ябълка ще хапна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си