- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
titinkaa Майната му, не мисли за това просто.. Мисли си, че диетата протича нормално, ти сваляш от проклетите килограми и кантарът показва все по-малко и по-малко. Просто мисли позитивно, а не се ядосвай!![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Е така е.Ся с есетих,че баща ми беше видял скоро едн апозната дето беше пълна и сега е отслабнала доста.Личи й.И баща ми я питал "Кво праиш ти,с кво отслабна толкова,те и нашите са на диета(демек за мен и мама)"?! и тя казала с 90-дневната диета и казала,че свалила 15кг за тея 3 месеца,и имала много задържане,после сваляне и пак задържане.Така че се успокоявам,ч еи тя е имала доста дни задържане.Ще ги сваля бе,няма къде да ми бягат,нещат да с емахат от мен,много ме обичат тея мазнинки,ама скоро ще им дам да се разберът.Първоначално написано от GirLN
![]()
![]()
![]()
Точно така! А пък аз съвсем случайно вчера научих, че и леля ми е на 90-дневната диета.. Миналата година също е била на нея и е свалила 10 кг.
На мен днес ми е белтъчен ден - началото на четвъртата 4-ка и съм -3 кг. То повечето е вода, но продължавам напред. Смятам да я направя цялата, а цел са ми 51-52кг.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
А случайно да знаете колко трябва да се изчака преди да се повтори диетата? Смисъл правя 90 дни и колко почивам?![]()
По принцип е хубаво почивките са с времетраенето на диетите...демек 90 дни.Първоначално написано от changess
хеййй момичета
И аз днес почнах 90-дневната диета и съм нещо като начинаеща :д и искам да ви питам мога ли по- малко от 90 дни да я спазвам защото аз не искам да свалям чак толкова много?
Можеш, да.Първоначално написано от Ambrosia
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
имам питане
кое е по добре
да се ядът мнозо зеленчуци или много плодове ?
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Еми, по-добре е повече зеленчуци да се ядат, защото плодовете имат повече захари, но не трябва да ги изключваш от менюто се напълно, защото са важни. Поне така мисля аз.Първоначално написано от HexGirl
"Идваме от нищото и в нищото ще отидем. Какво е животът? Той е светлината на светулката през нощта, диханието на бизона през зимата. Малка сянка, която се прокрадва през тревата и се изгубва със залеза."
не питам защотоПървоначално написано от tainaTaa
на ден ям страшно много сурови зеленчуци
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
мерсиПървоначално написано от tainaTaa
![]()
Имам и още 2 въпросчета![]()
Понеже правих и лунна диета мин. седмица и се чудех сега като мине първата четворка във петък пак е другия лунен ден и ще пречи ли ако тогава съм си само на течности и от събота почна нова четворка?
И през кой от дните може да се яде активия,мюсли и такива неща и изобщо може ли?
Прави се почивка 90 дни и после може пак да я спазваш.Първоначално написано от changess
Ами не знам, не мисля, че е добра идея да си правиш лунен ден, защото все пак ще ти се падне след плодовия. На вода и плодчета, ако си 2 дена, не знам как ще издържиш. По-добре е да си го караш както си е. А иначе мюслито във въглехидратния ден, а активията в белтъчния. Мисля, че това - http://www.momentofpeace.net/2010/90-dnevna-faq1 ще ти е полезно. Иначе тук пише, че може да правиш лунни дни, но лично аз не бих.Първоначално написано от Ambrosia
Активията направо я изключи,хем е пълна с нишестета,хем не е истинско мляко,и другот е,че е пълна с захари и тем подобни,които не са режимни за белтъчния ден.Лунната диета я спри докато си на режима.Не трябва да променяш дните.Първоначално написано от Ambrosia
Амии това линкче, което tainaTaa ми го даде пише, че може да включа и лунната.Първоначално написано от titinkaa
![]()
Аз не мисля че може, а и това линкче ми изглежда малко измислено.
Аз ядките, във всякакъв друг вид освен в суровият отдавна съм ги отказалаПървоначално написано от titinkaa
А питах за меда, защото да не повярва човек , но не обичам шоколад
А четох , вече и аз не знам къде, че задължително във въглехидратният ден , вечерята завършва с 2-3 парченца шоколад ... та се чудех дали не мога да го заменя
![]()
Не знам кой питаше , но меда е полезен да : ) Ествествено в малки количества - мисля че беше до 50 грама на ден ( което си е доста де )
Иначе от "еуфория" за първият режимен ден , вече си измислих менюто даже![]()
Закуска : 2 малки банана ( няма да се прибера чак до 2 и нещо и трябва да се наям хубаво )
Обяд: топло опушена скумрия
Вечеря: Яйчица със салатка
Добре ли е или е много?
Пише, че може, защото това погледнато от друга страна е просто добавяне на още един воден ден. Друг е въпросът дали ще може да се изъдржи.Първоначално написано от changess
Това с издържането наистина си е важно. Защо искаш да гладуваш? В смисъл с пречистваща цел или просто за още няколко минусчета на кантара? Защото ако е второто не си заслужава. Няма да издържиш и примерно след два дни , в които не си яла почти нищо , най-много в белтъчният да не издържиш и да се натъпчеш с нещо вредно.Първоначално написано от tainaTaa
еи хора искам ви питам ..
значи от както почнах се храня нормално , ми е подут ужасно стомаха и ми е адски некомфортно .. някакви предложение как да се справя с този проблем ?![]()
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Пий вода с мед,или яж банани и кивита да те разхлабят.Първоначално написано от tamarichka
ама то ходя нормално до тоалетна - всеки ден ..Първоначално написано от titinkaa
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.