- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Сигурна ли си , че просто няма да ти идва? Или си яла нещо по-солено и задържаш вода?
Преди малко изядох около 120 гр. сладки.![]()
Ама к'во да направи, утре ще ми идва.... т.е. предния ден се тъпча като прасе и то вечерта.![]()
Абе, майната му, утре ще ям по-малко. :Д
А само да питам това меню подходящо ли е за въглехидрания ден:
закуска: ябълка
обяд: 1 или 2 пълнозърнести земела (колко е по-добре 1 или 2? знам си отговора, ама да питам :Д) с лютеница.
вечеря: ЛЗ натурален и лентичка черен шоколад.
как е? :Д
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
http://www.bellissimocatering.eu/gallery/m3/big/11.jpg
земелА, земелИ.... се тая.![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Аз ще си повторя въпроса, щото изглежда не сте го видели![]()
Може ли да заменя редчето шоколад във въглехидратният ден с мед?
Хапни две земели,те не са големи.Пък и хляба засища смао в началото след 1 час пак ще ти се яде нещо.
Замени го щом не обичаш шоколад,но поне една лентичка черен шоколад ако можеш хапни.Добър е за регулиране на кръвната захар в кръвта.
и аз от утре я почвам, даже си приготвих и менюто, не че имам мн за сваляне, просто напоследък корема ми е супер подут и ми е некомфортно имам нужда от здравословен режим на хранене.Първоначално написано от kasssidy
сега съм 164- 55 кг.
искам да сваля точно 3-4 кг.
записвам се от 18.05 ;Д
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
СуперПървоначално написано от GreenMimss
Аз от любопитство да си питам - какво ще ти е менюто ?
Такам...може би са задавали въпроси като моя, но в момента ме мързи да търся по темата - искам да попитам, 90-дневната диета добра ли е?Защото виждам, че има добри отзиви от нея, но имам да свалям около 7-8 килограма.И да попитам - когато имаш по-малко килограми за сваляне(7-8 не са малко, но не съм дебела) ще има ли ефект, защото има ден, в който се ядат въглехидратни храни?Моля някой, който е пазил диетата да ми отговори.Благодаря предварително и се надявам да сте разбрали въпросите ми.
koalka В момента аз съм на тази диета. Според мен е доста добър вариант, защото е на принципа на разделното хранене. Храниш се здравословно и сваляш килограми. Да, мисля, че е много по-добър избор пред диетите, в който гладуваш, защото при тях почти винаги има йо-йо ефект.
Утре ми е вторият ден от четвъртата 4-ка и съм -3кг.
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
в училище ще си взема един плод, примерно една голяма ябълка :ДПървоначално написано от kasssidy
а за обяд ще си приготвя любимото ми нещо :Д
значи нарязваш си зеленчуците на кубчета, каквито искаш ти, в случая каквито са позволени(защото пише, че може да се ядат зеленчуци) задушаваш ги тези въпросни зеленчуци, слагаш подправки на вкус и след това слагаш 2 яйца ... чакаш да се запекат яйцата и става уникалнооне знам дали е позволено и малко сиренце да сложиш, но иначе и със сирене става мн вкусно...
един вид става като омлет, но вместо яйца с зеленчуци, става зеленчуци с яйцахем повече те засища, хем е по - малко калорично ...
а за вечеря, същото, но на половина
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Първоначално написано от kasssidy
може би наистина ще ми идва .. отдавна не бе ставало и за това сега не се сетих ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
днеска се омазах
закусвах ябълка,обяд 1 парче филе пилешно пушено и 1 кисело мляко 0,1% до тук добре,но вечерята неше в 21:10 бях в залата до късно и нямаше как да ям в часа и ся вечерях ябълка,но след 20:00.Смятам ,че не е толкова фатално ,но си продължавам утре 2 ри ден от 2рата четворкане съм се теглила и не знам дали имам напредък,но се чувствам много добре ,не ми е тежко постоянно
![]()
От това ще да е : ) Задържаш вода и тъй като в "диетичните" неща , разбирай зеленчуците има доста повече вода отколкото в боклуците , се чувстваш подутаПървоначално написано от tamarichka
![]()
GreenMimss идеята ми звучи много вкуснаМисля и аз да пробвам някой път. Ти какви зеленчуци смяташ да си нарежеш?
^В белтъчния ден е позволено.не знам дали е позволено и малко сиренце да сложиш, но иначе и със сирене става мн вкусно...![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
Днес съм белтъчна.
Закуска-ябълка
Обяд-риба и салата
Вечеря-същото,като обяда.
Днес кантара ме показа 800гр по-малко,като се има в предвид,че съм в цикъл.
Уоу това е суперПървоначално написано от titinkaa
И аз съм белтъчна : ) Малко ми се струва, че много ядох , ама като за първи ден![]()
Закуска: 2 банана ( бяха колкото един нормален )
Обяд: Парче риба, сирене ( малко множко ... ама не мога без него )
Вечеря: Планува се яйца на очи и салата : )
Днес ми е втори ден - бобов ;Д
И вижте менюто ми:
закуска: 2 малки банана
обяд:ориз с грах + 1 препечена филия
вечеря:половината на обяда ще е
И какво мислите?Как е![]()
Ммм с Титинка сме заедно и някой още щеше да започва незнам от днеска.
Та така , днес ми е белтъчен .
Закуска:Ябълка в 9 някъде
Обяд : Риба ( Херинга на скара ) и салата от два домата и краставичка ( без олио и сирене само малко сол )
Вечера : Ще е същото пак риба и салатка на половинаМоже да пропусна салатата даже , ако нямам време да я правя...
ПП! : Иначе днес прегреших с 3 пържени картофчета ,ама карай здраве да е![]()
![]()
ПП2: Иначе днеска всичките сме на риба ...
![]()
ПП3 : Какво мислите да хапвате утре? давайте идеи събхраме се няколко момичета на еднакви дни , ще си помагаме сега .![]()
Да бе верно,всички сме на риба,все едно сме се наговорили![]()
Дам.
Абе Титинке , кажи какво си планувала за утре? Аз предния бобов ден си правих печен ориз на фурна със замразени зеленчуци . Стана хубаво може и това път да си направя , но без зеленчуците ( не ми се ядат просто). Но предпочитам ориза пекан , отколкото на нещо като готвено.Прекалено ми е мазен така.За това почти дори не слагам олио съвсем малко и доста вода .Хайде момичета чакаме ви давайте идеи.
Моите дни съвпадаха![]()
За утре си мисля задушени пресни картофи с копър. Стават много вкусни. Особено ако се сложи малко масло и подправки. Масло може ли всъщност да се слага?
Хах и аз съм белтъчен![]()
Закуска: Проспана
Обяд: Пържени яйца без олио със сирене + 1 препечена филийка
Вечеря: Варени яйца със зелена салата
Оф ми нз за утре кво да ям.Ориз ям всеки път,омръзна ми вече,може би ще си направя печени картофи във фурната,или леща ще си сготвя,но ако е леща,ще я правя тая вечер,че утре съм на у-ще до 2 часа и няма да имам време да я чакам да ми се готви след у-ще,че ще умра от глад докато я чакам да стане.Ще реша сега,тя и майка ми е на диетата и вървим заедно,ще ч изчакам да се върне от работа и ще видя тя кво мисли да ядем утре,и ще ви кажа кво съм решила окончателно.Довечера ще ви кажа,кво ще е.![]()