- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Маслото несе ли води в белтъците ?Първоначално написано от kasssidy
Еми не го знам ... аз в скоро време истинско масло не съм виждалата затова не го взимам много за белтъчини. Не знам ... титинка да каже като по-опитна : )
Иначе може би без него ще карам.
Гледам , че всички пишете , че ще ядете като това на обяд. Знам , че така пише в режима , ама толкова ли голямо влияние оказва ?Нещо не ми се яде повече риба днес, ама ако ще ми помогне да отслабна повече, ако трябва ще се натъпкам с нея
![]()
Мисля ,че е към въглехидратен.И не ми е ясно защо всички сте се хвърлили на тия банани за закуска.Аз пък все си мисля ,че има прекалено много захари в тях и са за въглеехидратния ден.
Маслото е почти 100% мазнини.
За бананите си права, но това е единственият плод на който бих издържала от 7 сутринта до 12/2 на обяд ( зависи кога се прибирам от училище) , защото нямам възможност да ям през това време. Като ям ябълки съм гладна точно след 2 часа , а киселите плодове не ми влияят добре на стомаха сутринПървоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Някой завършвал ли я е цялата?![]()
Аз днес я рестартирах и точно днес, ест, мама реши да ми донесе крем карамел -.- Но аз казах не.Този път съм твърдо решена не само да я изкарам цялата, ами и да я повторя. Не знам колко имам за сваляне, тъй като имам кантарофобия, но не е малко, определено. След 89 дена ще се претегля, обещавам. Усещам прилив на воля
![]()
Ами тоя банан не го яж в 7 сутринта , ами като отидеш на даскало примерно голямото ви междучасие .Нашето е в 9:10 да го сложиш 9:00 и днес ми е белтъчен на 4 часа се яде тоест в 13:00 можеш да ядеш![]()
В бобовия е на 3 часа храненията
Във въглехидратния също 3 часа
А в плодовия ден се яде на 2 часа
Трябва да хапна нещо преди да изляза, защото ми става лошоПървоначално написано от MimiKalcheff93
И то нещо сладко , така че банана ми върши работа. Малко грешно така, че после има такъв голям период от неядене , но не мисля че е толкова фатално ( или поне се надявам да не е
)
Като ми омръзнат бананите , мисля да мина на ябълки и да ям една в 7 преди да изляза и една в голямото да кажем. Пак не е като хората, ама какво да се прави , кръвното ми е такова![]()
Масло аз ползвам само когато печа пиле,или като сваря макарони.Моето е домашно от крава,така че е истинско,ама си слагам във въглехидратния,иначе са ми сухи макароните и не мога да ги ям така.Иначе е редно да се слага само в белтъчен ден.Но то една лъжичка масло не вреди кой знае колко.
А ти колко кила имаш да сваляш, много или малко са?Първоначално написано от GirLN
Защото по принцип човек, когато има да сваля не толкова много ги сваля по-бавно, а когато са повече - по-бързо.Затова питам.Резултата, който си постигнала е добър, особено ако и имаш малко кила за сваляне.Мен това ме интересува всъщност.
Момичета утре ми е бобов ден и се чудя кво ще ям защото ще излезна в 07:30 и ще се прибера към 17:00 и няма да имам възможност да ям нещо готвено кото ориз или картофи,такаче предложете нещо от магазина ??
Добре ти е менюто,само хляба ако ти е пълнозърнест ще е най-добре,никакъв друг.Първоначално написано от Ambrosia
По магазините продават готови сготвени маджички.А за бобовият ден..хмм... труден въпрос.Единсвеното , което можеш да си купиш дето не е готвено и е за тоя де е кутийка сладка царевица.Първоначално написано от chocolatedidi
![]()
Плюс това е много вкусна ,аз много я обичам.
Примерно сутринта ще си хапнеш някое плодче ( само недей банан ) .После към обяд примерно в 13:00 или 14:00 си купи една кутийка царевица и изяж една трета от нея и след 3 часа изяж другата и си готова повече нямад а ядеш за деня![]()
Аз банани не обичам,такаче ще си ям ябълки,а това с царевицата е добра идея а и нямам друг изход![]()
Дам няма друго просто какво . Все пак е бобов ден .Варива се ядат или зрял боб , ориз , заревица, картофите и те към тях спадат.
Това е за граха не съм сигурна , но мисля ,че е към зеленчуците и може да ядеш примерно ориз със грах.Но пак е ориз.
За това само царевицата ти остава.
По суперите, или поне в по- големите, има топли витрини- виж там какво има. Аз редовно си взимам печени картофи. Иначе има вегетариански сърмички, разни салати с царевица.Първоначално написано от chocolatedidi
Белтъчен
Закуска: Череши
Обяд: SubWay
Междинно: малко черешки
Вечеря: още се чудя
може ли да вечерям 1 парче баница?
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Какъв SubWay , каква баница в белтъчен денВ нея има тесто бе
Днес ти е тотално въглехидратен ден ако питаш мен.
ми то SubWay си е месо със зеленчуци и черен хляб
а баницата е с много малко кори и много яйца и сирене
Махни я тази баница.
По-добре си направи една шопска салата
И аз от днес съм отново на 90-дневната.
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Ако става дума за сандвичите на SubWay хляба е много , дори и да е черен. Поне за белтъчен ден де ... или поне мен така ми се струва. Не знам ...Първоначално написано от Ewok
Както каза billytalent баницата я остави. Хапни я след два дни : )
П.С billytalent тъй като казваш отново , изкарвала ли си диетата до край. Свали ли нещо , колко , ала бала , върна ли ги![]()
ами значи си оставам с таратора![]()
Спазвах я преди 1 година,за 2 седмици с прекъсвания и свалих към 5 кг.някъде-не помня вечене си ги върнах,аз докрай никога няма да успея да я докарам,а и нямам толкова нужда да свалям...май
![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
5 кила за 2 седмици ме нахъсва супер многоИначе е добре , че дори и не до край , пак се задържат килата
![]()
П.С Вечерята се промени , един господин е изял яйцата и ме мързи да ходя до магазинаКисело мляко и салата
![]()