.
Затворена тема
Страница 60 от 66 ПървиПърви ... 1050565758596061626364 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 1636
    Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Менюто ми за днес беше:
    банан
    пълнена чушка със сирене и малка филия пълнозърнест хляб
    шопска салата

За утре мисля да си взема сърми навън,защото имам упражнения и няма да мога да ям в нас.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Аз вечерях преди малко бях за 18 вече можех да ям , но гледах филм и преди малко си хапнах

Утре ориз Гадно е времето да излизам някъде , то духа ,студено е... както и да е исках да поиграя баскет , но явно няма да стане... както и да е

Окончателното ми меню за днес ( то сто пъти се промени , ама ... )

Закуска: 2 малки банана
    Обяд: парче риба , сирене
    Вечеря: Кофичка мляко , 1 черешка

Пила съм много малко вода обаче ( под половин литър , така че сега си взимам шишето до мен )

Днес не съм скачала на въже, защото ми дойде и ме боли корема.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    измислих го
    вечерях таратор + малка филийка с листче кашкавал
    Всеки ден ми е екзистенциална криза.

Супер фен Аватара на zoreto
    aa аз днес тотално са н.....х започнах с ябълка,но после ми се дояде нещичко така (ден за варива ми беше) и ядох бейкролс, после банан и филийка вита пълносърнеста без брашно, после един сладолед и се подлъгах с една република и стана тя...
    та от утре я почвам пак от 1вия ден,мн ми беше зле вчера и днес психичеки не издържах ии

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    aa аз днес тотално са н.....х започнах с ябълка,но после ми се дояде нещичко така (ден за варива ми беше) и ядох бейкролс, после банан и филийка вита пълносърнеста без брашно, после един сладолед и се подлъгах с една република и стана тя...
    та от утре я почвам пак от 1вия ден,мн ми беше зле вчера и днес психичеки не издържах ии
    извинявай че те занимавам с глупости, ноооо я разкажи за този хляб вита в смисъл навсякъде ли го има, има различни видове

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Цитирай Първоначално написано от Ambrosia
    Днес ми е втори ден - бобов ;Д
    И вижте менюто ми:
    закуска: 2 малки банана
    обяд:ориз с грах + 1 препечена филия
    вечеря:половината на обяда ще е

И какво мислите?Как е
    Добре ти е менюто,само хляба ако ти е пълнозърнест ще е най-добре,никакъв друг.

мерси ^^ Какво ядете през въглехидратния?Аз си мислех утре да си взема едно руло на 7 days : D

Цитирай Първоначално написано от Ewok
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    извинявай че те занимавам с глупости, ноооо я разкажи за този хляб вита в смисъл навсякъде ли го има, има различни видове
    Aми хлляб Вита ,този дето аз ям понякога е без брашно и с 6 вида зърна 400г целия хляб,но много засища .Има го във всеки магазин или поне където съм влязла да попитам има.Има и различни видове,но този най ми харесва

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от "zoreto
    Aми хлляб Вита ,този дето аз ям понякога е без брашно и с 6 вида зърна 400г целия хляб,но много засища .Има го във всеки магазин или поне където съм влязла да попитам има.Има и различни видове,но този най ми харесва
    мерси утре ще потърся
    а какви пари е?

Цитирай Първоначално написано от Ewok
    мерси утре ще потърся
    а какви пари е?
    различно,но от 90 до 1 лв

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    мерси много

Голям фен
    Взимай си без брашно

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    GirLN написа:
    koalka В момента аз съм на тази диета. Според мен е доста добър вариант, защото е на принципа на разделното хранене. Храниш се здравословно и сваляш килограми. Да, мисля, че е много по-добър избор пред диетите, в който гладуваш, защото при тях почти винаги има йо-йо ефект.

Утре ми е вторият ден от четвъртата 4-ка и съм -3кг.
    А ти колко кила имаш да сваляш, много или малко са?
    Защото по принцип човек, когато има да сваля не толкова много ги сваля по-бавно, а когато са повече - по-бързо.Затова питам.Резултата, който си постигнала е добър, особено ако и имаш малко кила за сваляне.Мен това ме интересува всъщност.
    Ами не са много малко. До това, което искам има за сваляне още 6-7-8 кг. Мисля, че след като минат 76-те дни,които ми остават до края на диетата, ще съм в идеалната за мен форма.
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Да попитам ако започна 90 дневната диета ,но приемам и чай за отслабване, от който има ефект ще смъкна ли желаните 4-5 кг като същевременно спортувам, тоест ще ми пречи ли чая?

ima li na4in da otslabna bez da mi otslabne liceto?

Цитирай Първоначално написано от ani942942
    Спорт?

^ лицето отслабва 1 во и после тялото ,но надебелява последно тоест няма как да отслабнеш без да ти отслабне лицето също (има 1 вариянт ,но той е мн зле.)

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от kasssidy
    Спорт?
    Мне. По принцип първо се разграждат мазнините по лицето, после на бюста и оттам нататък на другите места.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Спорт?
    Мне. По принцип първо се разграждат мазнините по лицето, после на бюста и оттам нататък на другите места.
    Да. Аз пък искам ако е възможно бюста да си опазя, ама няма как да стане май май.. Освен да свалям супер супер бавно, но нямам търпението и волята.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ccream
    Да попитам ако започна 90 дневната диета ,но приемам и чай за отслабване, от който има ефект ще смъкна ли желаните 4-5 кг като същевременно спортувам, тоест ще ми пречи ли чая?
    Не. Още по - добре дори.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Спорт?
    Да. Аз пък искам ако е възможно бюста да си опазя, ама няма как да стане май май.. Освен да свалям супер супер бавно, но нямам търпението и волята.
    То кой не го иска това Аз добре , че съм Д чашка , та мисълта че дори и да отслабна 6-7 кила бюста ми няма да изчезне целият е успокоителна

Град
    София
    Е аз съм доста по - ощетена в това отношение.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    На мен заради тези диети,бюста ми почти изчезна обаче най-много ме е яд за лицето ми,някакво изпито ми стана,нямам бузи
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    На мен заради тези диети,бюста ми почти изчезна обаче най-много ме е яд за лицето ми,някакво изпито ми стана,нямам бузи
    Оо аз това искам. Даже реално искам да ги сваля тези килограми не толкова за тялото, колкото за лицето. Не, като цяло искам да отслабна, но най - вече лицето..мразя гоо..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Цитирай Първоначално написано от Ccream
    Не. Още по - добре дори.
    Ако си за едното отслабване, да, ама иначе... Ще ти се сплетат червата и няма да можеш да ходиш до тоалетна без приема на разни боклуци като тоя чай.
    НЕ почвай да го пиеш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си