- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Препоръчително е, но аз много рядко го спазвам, а въпреки това имам резултатиПървоначално написано от cryforyou
опаааа......парчетата станаха 2![]()
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
мамка му 3Първоначално написано от Ewok
![]()
ама спирам вече, че даже тежко ми стана
аха мерсиПървоначално написано от Loshotia
![]()
и последен въпрос - Г/д с колко килограма се отслабва за една седмица
Нещо съм се сбъркала. Преди, като спазвах диетата, въглехидратния ден ми беше абсолютният фаворит, а сега едва го издържах. Гладна съм, ама като ям ми става тежко.
Днес
Закуска:Взех си едно друго мюсли по-ефикасно но и по безвкусно![]()
Късна закуска:Ябълка
Обяд:Пилешко месо около 150 гр със аспержий
Десерт:Обезмаслено кисело мляко без подсладители
Вечеря:..Чудя се...дали да не си доям аспрежийте...?
Спорт:8 минути за крака и 8 минути за корем,за друго нямам време..
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
Еми аз съм виглехидратна де,написала съм,че съм въглехидратна днес.Първоначално написано от Ewok
Първоначално написано от Steff9423
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз днес бях на плодове, не знам защо- може би, защото цял ден седя вкъщи и уча, но страшен глад беше днес
От любопитство само питам колко тежиш ?Първоначално написано от zoreto
Виждала съм ти снимки и ми изглеждаш доста слаба ..?![]()
To infinity and beyond.
моя грешка, извинявай прочетох бобов и затоваПървоначално написано от titinkaa
![]()
^ Е , тема не си спомням , но беше с една черна тениска май.![]()
А 43 кг. на какво височина ?
Внимавай , защото и аз така , като теб тръгнах и стана една.. да не разказвам. Питах те , защото някак си в тебе видях мене все едно..
![]()
To infinity and beyond.
Бляяя часът е 21:49 а аз изядох една вафличка със 55.1грама въглехидрати е дано да ми е простен този гряхмалко късно ама карай
Утре ми е плодов и ден за пречистване от прегрешенията ,ще си изкупвам вината
![]()
Не се вживявай, и аз ядох в 8 и 30. Ама то щото съм хитра и вечерях в 4.Първоначално написано от MimiKalcheff93
![]()
Вечеря:Сирене и аспержий![]()
Изядох една чаена лъжичка шоколад,понеже трябва да уча а шоколада ми помага да се концентрирам.
П.п Имам правописни грешки,знам.но от толкова време съм в Испания и ми е трудно,но това не е извинение..
![]()
People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.
А някой на Дюкан?Аз нещо пак се мотивирах да я почна и утре ще ходя да си напазарувам. Миналата година като я спазвах за 2 месеца свалих 7кг си ги задържам безпроблемно
. После с разделното хранене свалих още 2 които също не съм качила макар че вече не спазвам никакъв режим. Въпроса е че пак съм готова за отслабване (психически) и понеже с Дюкан имах супер добри резултати реших пак да почна докато сваля последните няколко кг до желаното тегло. За целите 4 фази нямам нерви така че сигурно като миналата година ще сваля колкото искам и после само ще задържам
. Имам подкрепата на любимия така че мисля че ще се справя... Надявам се от други ден и аз да се отчитам тук.
![]()
![]()
Тук пише всичко http://dukanskirecepti.wordpress.com/![]()
Не е за всеки и не е лесен за спазване. Много хора казват че режима е нездравословен и бла бла но като се знам по принцип какво ям това си е направо рай. Мен може би нямаше да ми писне толкова бързо миналата година но тогава нямах печка и не можех да си готвя кой знае какво а само яйца на очи и пържоли писва. Сега ще експериментирам с повече рецепти.![]()
Плодов ден ми е , но в нас нямаше плодове , така че ще карам на домати![]()
Вчера ми беше бобовият ден ( нали ги размених с въглехидтраният , заради изцепки) но ми беше лошо и почти не съм яла - някаква варена царевица на обяд и това беше
![]()
Плодов
10:00 - 1 ябълка
13:30 - 1 грейпфрут
15:30 - 1 ябълка
17:30 - 1 грейпфрут
19:30 - 1 грейпфрут