- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Диети - Дневник 3
Плодова.
Закуска-ябълка
Обяд-ядки бадеми и лешници-сурови и ябълка
Вечеря-може би само ядки,квото остана.
Знам,че не съм яла през 2 часа,но просто съм заситена и не ми се яде през 2 часа.
днес ми е въглехидратен :
закуска - ябълка
обяд - кифла с мармалад и две сладки
за вечеря още не знам
Добре бе, защо във въглехидратния на обяд всички се тъпчете със сладко???
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
Хах предполагам , защото това е единственият ден , в който могат да си го позволятПървоначално написано от Ewok
А на обяд е по-добре от вечеря все пак.
Не правя тази диета, но вс епак ще отговоря , тъй акто съм запозната с нея.Ми сладкото са въглехидрати и сладко се яде във въглехидратния ден.Разбира се, може да се яде и хляб и пица с зеленчуци, но те си избират сладко, защото това е единствения ден от диетата, в който могат да си хапнат нещо вкусно и сладко!Първоначално написано от Ewok
Плодов ден ми е
Един портокал в 9 после в 11 грейфрут и в 1 също още един
Сега е 18:00 часа и ще ям пак един грейфрут а между другото ядох няоко зелени кайсии![]()
![]()
![]()
е хубаво де, сладко
но защо се ТЪПЧАТ аз това не мога да разбера
еми тези кифли, които аз съм виждала по баничарниците са супер огромни, пък и + сладки ...![]()
Офф.. не искам да се заяждам, но просто не мога...Все пак тя си знае кво яде, за нея си е, ако надебелее тя ще надебелее, а не ти!!!Г;едай себе си, а не другите.Те си знаят по кокло ще ядат.Първоначално написано от Ewok
добре, хубаво, спирам
после обаче да не се оплаква, че диетата нямала ефект
В примерните менюта към диетата,като вариант за вечеря са дадени 2 парчета торта,така че от една кифла нищо няма да и стане,като се има предвид,че следващият ден ще го изкара само на плодове.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
+1Първоначално написано от Ankh
![]()
Нещо големи дискусии тука се водят според моето менюно както и да е ..
Позволявам си така да ям понеже искам да сваля само 3 кг.
Може би защото обичат сладко много като мен ! А също ям по супер много сладко и пак отслабвам така че всеки си преценява аз за 1 месец свалих 7 кг и въобще не съм се лишавала от сладко то бяха палачинки кекс шоколад и какво ли не !Така че по добре да хапвате сладко е не колкото мен де![]()
или път колкото мен а не сега да се лишавате и после като започнете да хапвате по нещо веднага да ви се лепи !Е все пак това е мое мнение !
![]()
![]()
успех на всички!
и от мен успех в диетите![]()
Часът е 20:35 а аз издивях ,че съм гладна .Днеска го карах на грейфрути , но те засилват метаболизма и сега ям едно геврече със сусам.НО ищо утре така и така ще си проспя закуската
така ,че ще изгоря калориите или поне няма да добавя нови
така ,че няма ми тежи н съвеста това геврече
![]()
.. смях :Д
А аз съм станала баси свинята![]()
Постоянно ям - к'вото ми падне. Мама вчера купи течен шоколад 750 грама и аз свинята изядох вече 1/3 о.О
Страх ме е да се претегля![]()
Сигурно съм станала 150 кила .. въпреки че не виждам разлика, ама то с т'ва освинване дето го правя ..![]()
Дойде ми във вторник и оттогава ям все едно имам дупка в стомаха .. ама ок, и преди като съм била в цикъл съм яла много, ама сега направо се плаша колко мога да погълна .. Вчера към 9 изядох 2 големи филии с лютеница и салам и една голяма филия с шоколад (при т'ва с много шоколад о.О), после ядох и малко ориз и хапнах и няква баница![]()
Като мелачка се чувствам .. пък не е да ям, щото си нямам работа о.О
Спортувам, днеска тичах доста .. и са се прибрах и пак почнах да нагъвам като невидяла .. изядох 1 чиния с ориз, 1 парче баница, 2 такива на Данонино ии сега пак ми се яде о.О
Баси и свинята съм просто
Утре вече трябва да ми свърши и почвам да набивам ябълки и грейпфрути да си оправя малко стомаха, щото съм АБСОЛЮТНО сигурно, че вече се е образувала бездънна яма в корема ми :Д:Д
Пфф .. сега отивам да изям един грейпфрут, защото пак ми се яде :Х
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Не се безпокой и аз съм в отбора по меляне на мен пък ми закъснява 11 дниПървоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
и ям като разпрана
![]()
![]()
направо вече нз къде ще му излезе края ! Дано ми дойде скоро
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иначе за наще няма да остане нищо за ядене
![]()
![]()
![]()
хора , надебелявамтова ми е целта де ..
ноо се случва нещо странно , може би кожата ми се разтяга и ме боли ..сериозно говоря, не мога да разбера .. ама сега ме е страх да не получа стрии
![]()
ако някой може да ми помогне , да се мажа с нещо или някви упражнения да правя ?
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Maжи си кожата с мазен лосион или с бебешко олио.Иначе колко килограма качи?Първоначално написано от tamarichka
^ еми към три за един месец ,може и по малко време .. доволна съм![]()
и най харесвам че го правя здравословно , въпреки че вчера прегреших с едно парче торта - бях на рожден ден ..
Еми много е хубаво, че си качила килограми чрез здравословно хранене.Но то е здравословно дори 1-2 пъти месечно и нещо сладко да ядеш.Първоначално написано от tamarichka
![]()
а да попитам , домашно приготвеното сладко може ли да се хапва когато искаш да напълнееш здравословно,винаги съм се чудила![]()